Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Csoport tagság? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2136)

Pepa 07-15-2007 20:54

Csoport tagság?

pepa nem tagja egyetlen tagcsoportnak sem

Ez pontosan mit jelent, mert eddig egy embert seláttam egy csoport tagnak sem?

Ati 07-16-2007 08:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 109761)
pepa nem tagja egyetlen tagcsoportnak sem

Ez pontosan mit jelent, mert eddig egy embert seláttam egy csoport tagnak sem?

Mivel nincsenek ilyen jellegű csoportok a fórumon, ezért az égvilágon semmit nem jelent. :) A fórumnak egy olyan funkciója ez, ami ebben a formában nincsen használva.

BigPi 07-16-2007 12:23

Elméletileg használható lenne, de pontosan mire?

Phoenix 07-16-2007 12:55

Például, hogy bizonyos tagok hozzáférjenek olyan témákhoz, amelyekhez mások nem ;)

Valezius 07-16-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109821)
Mivel nincsenek ilyen jellegű csoportok a fórumon, ezért az égvilágon semmit nem jelent. :) A fórumnak egy olyan funkciója ez, ami ebben a formában nincsen használva.

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 109870)
Például, hogy bizonyos tagok hozzáférjenek olyan témákhoz, amelyekhez mások nem ;)

Akkor lennének ilyen csoportok ;) Dehát nincsenek. :rolleyes:

Sci 07-17-2007 13:31

és nem is lesznek ?

Phoenix 07-17-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 110083)
és nem is lesznek ?

Miért akarsz egyeseket diszkriminálni? :D

Gyula 07-17-2007 15:51

Pedig szükség lenne egy ilyen csoportra, nem jó hogy mindenki mindenhez hozzá tud szólni.

Phoenix 07-17-2007 15:53

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110096)
Pedig szükség lenne egy ilyen csoportra, nem jó hogy mindenki mindenhez hozzá tud szólni.

Persze ez így van, de akkor azok akik ki lennének zárva felháborodnának, hogy mi alapján vannak ők kizárva.
Bár azért a fejlesztések mindenesetre könnyebb lenne sok OFF nélkül :)

Gyula 07-17-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 110098)
Persze ez így van, de akkor azok akik ki lennének zárva felháborodnának, hogy mi alapján vannak ők kizárva.
Bár azért a fejlesztések mindenesetre könnyebb lenne sok OFF nélkül :)

Pontosan erre gondoltam. Igy meg én vagyok felháborodva, hagy ha inditok egy topicot a megbeszélésekben, akkor jelenlegi szigorítások ellenére és annak ellenére hogy megkérem az illetőt, hogy szoritkozzon a lényegre, még is tele van irva baromsággal.

Másrészt ha Ati összehozna egy 6-8-10fős csoportot és azt mondaná hogy csak az a pár ember szólhat bele a megfontolás alatt álló javaslatokba, én bizony nem lennék megsértődve hogy kimaradok belölle.

Régen a levlista sokkal jobb volt, mert minden levél Atin keresztül ment és ezáltal kiméletlenül moderálva volt.

Phoenix 07-17-2007 16:07

Mindenesetre én egy 20fős csoporttal meg lennék elégedve, mert úgy "képviselve" benne az összes csoportból, valamennyi taktika használója :)

Sci 07-17-2007 16:22

csak hát nem mindenkinek ugyanat a véleménye. nem egy 20fös csoportnak kéne zt eldöntenie. talán lenne vki , Ati vagy bárki más aki az offosokat betszi egy csoportba vagy ilyesmi és korlátozza hozzáférést bizonyos témákban. az oda nem illőket kell kizárni nem mindenkit...

Valezius 07-17-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 110105)
csak hát nem mindenkinek ugyanat a véleménye. nem egy 20fös csoportnak kéne zt eldöntenie. talán lenne vki , Ati vagy bárki más aki az offosokat betszi egy csoportba vagy ilyesmi és korlátozza hozzáférést bizonyos témákban. az oda nem illőket kell kizárni nem mindenkit...

Ne, már megint ugyanott tartunk, hát ez hihetetlen...
Egyébként se 20emberen fog múlni, hanem továbbra is egyen...

Cyby_ 07-17-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 110103)
Mindenesetre én egy 20fős csoporttal meg lennék elégedve, mert úgy "képviselve" benne az összes csoportból, valamennyi taktika használója :)

ezt én is tudnám értékelni pl,megszavaznánk mint aképviselöket és akkor azon a 20emberen keresztül folyna afejlesztés,velük tudnál bezsélni de csak ök irhatnak a topicba...vmi demokrácia féleséget mint az államunk pl? :)

Gyula 07-17-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 110105)

Igen a döntések eddig is Atin múltak, az csak egy dolog hogy bizonyos kérdésekben megkérdezte a véleményünket, netán még szavazásra is bocsájtott egy egy kérdést.

De inkáb múljon egyértelmüen egy emberen, minthogy 50-100vitatkozzon a semmitöl több 100 oldalon keresztül.

Pepa 07-17-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110108)
De inkáb múljon egyértelmüen egy emberen, minthogy 50-100vitatkozzon a semmitöl több 100 oldalon keresztül.

Vagy vitasson meg 20 embert egy 10k orit érintő változást:confused::confused: Menniyre jó is lenne. Gyula lehet te szaktekintély vagy 20000 hekin, de vannak ennél kisebb országok is és ezen a részen kicsit többen vannak. Az én véleménymet ne képviselje senki, elmondom amit akarok, ha valakinek nem tetszik, akkor nem kell megfogadnia.

Grabi 07-17-2007 17:19

úgy gondolom a 10k hekis orik is voltak picik és ők ezért belátják azt is és a 10k hekis orikat érintő dolgokat is. én is támogatom egy "szakmai fórum" létrehozását

Gyula 07-17-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 110112)
Vagy vitasson meg 20 embert egy 10k orit érintő változást:confused::confused: Menniyre jó is lenne. Gyula lehet te szaktekintély vagy 20000 hekin, de vannak ennél kisebb országok is és ezen a részen kicsit többen vannak. Az én véleménymet ne képviselje senki, elmondom amit akarok, ha valakinek nem tetszik, akkor nem kell megfogadnia.

Pedig hidd el hogy jobb lenne ha csak ezek a szaktekintélyek szólanának meg, ha ennek ára hogy én sem szólhatok hát elfogadom. Másrészt mint hüpi is irta a nagy ori is volt kis ori, valószinül van is neki a nagy ori meleltt kis ori is.

Nem is azt támogatnám hogy annak legyen beleszólási joga akinek nagy orija van. Azt sem hogy mi szavazzuk be ezeket az embereket. Hanem Ati az itt olvasott hozzászólásokbol szerintem el tudja dönte hogy ki az a pár ember akivel szivesen dolgozna együtt.

Pepa 07-17-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 110112)
10k orit

Uraim, ha már leszóljátok a post-omat, akkor legalább olvassátok helyesen. Nem 10k hekis, hanem 10k orit, vagyis 10000 országot érintő kérdés. Gyula, azért mert Te játszani akarod a mártírt, az a Te bajod, de ne akarj másokat kiiktatni a szabad fórumozásból. Lehet téged nem érdekel más véleménye, de sokakat igen.

Grabi 07-17-2007 18:52

úgy gondolom olyan 20-30 embert kéne választani, akik átlátják a hódítót globiálisan és igen, ők tegyék jobbá a 10k ori játékélményét

Ati 07-17-2007 18:55

Most mi akadályozza meg ezt a 20-30 embert abban, hogy ezt megtegyék? Sőt, még választani sem kell, mindenki saját maga eldöntheti, hogy beletartozik-e ebbe, vagy sem.

Grabi 07-17-2007 18:57

pl az, hogy olyan emberek írogatnak szerintem fontosabb témákhoz akik nem látják át a játékot, ezzel konfliktusokat kreálnak és esetleg érdektelenségbe fullad egy-egy téma

Pepa 07-17-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 110127)
Most mi akadályozza meg ezt a 20-30 embert abban, hogy ezt megtegyék? Sőt, még választani sem kell, mindenki saját maga eldöntheti, hogy beletartozik-e ebbe, vagy sem.

Akkor én azt mondom beletartozom, és akkor jöhetnek a többiek és mondhatják, hogy nem. Feszültségkeltés lenne.

Gyula 07-17-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 110124)
Uraim, ha már leszóljátok a post-omat, akkor legalább olvassátok helyesen. Nem 10k hekis, hanem 10k orit, vagyis 10000 országot érintő kérdés. Gyula, azért mert Te játszani akarod a mártírt, az a Te bajod, de ne akarj másokat kiiktatni a szabad fórumozásból. Lehet téged nem érdekel más véleménye, de sokakat igen.

Nem eszemben sincs mártirt játszani, csak tudom hogy vannak nálam okosabb emberek, akik jobban átlátják a játékot és jobb ötleteik vanank mint nekem, nem találják fel minden hozzászólásukban a spanyol viaszt és elolvassák azt a témát amihez hozzászólnak. A postod a stílusa miatt nálam piros pontos lenne ha tudnék adni.

Pepa 07-17-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110131)
Nem eszemben sincs mártirt játszani, csak tudom hogy vannak nálam okosabb emberek, akik jobban átlátják a játékot és jobb ötleteik vanank mint nekem, nem találják fel minden hozzászólásukban a spanyol viaszt és elolvassák azt a témát amihez hozzászólnak. A postod a stílusa miatt nálam piros pontos lenne ha tudnék adni.

Mert van öszinte véleményem? Adjál, 4-et ér tudom, de nem érdekel. Nem fogom megváltoztatni a véleményem, mert valakinek nem tetszik. Az elismertség topicban olvashatod a véleményem erről.

OFF
Ezért nincs őszinte vélemény a külsőn se. Megy a nyalizás azoknak akiknek többet ér a zöldje, hogy azáltal mindenki 2-3 kockás legyen. Nekem kettőt ér, de soha egy nyalizó szó nem hagyta el az ajkamat. Kaptam pirosat azért, mert ki mertem állni Harcosok mellett, kaptam azért pirosat, mert nem tetszett a helytartó modosításáról alkotott véleményem. És akkor mi van. Vállalom a véleményem és én EZT GONDOLOM.
ON

Bocs, hogy szét off-oltam a saját témám.

Ati 07-17-2007 21:05

Belegondoltam, és nem is igaz, hogy nincs használva ilyen csoporttagság. Most is vannak a kiemelt fórumozók, csak ez nem látszik.

Ennek eredetileg amúgy olyan haszna is van, hogy jelentkezni lehet csoportokba, és akkor vagy felvesz oda a csoport gazdája, vagy nem stb. Régen poénból volt egy ilyen csoport, de semmi gyakorlati jelentősége nem volt.

Mittudomén "RPG rajongók", "Anime rajongók", ilyesmi például...

Gyula 07-17-2007 21:23

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 110132)
Mert van öszinte véleményem? Adjál, 4-et ér tudom, de nem érdekel. Nem fogom megváltoztatni a véleményem, mert valakinek nem tetszik. Az elismertség topicban olvashatod a véleményem erről.

Nem, nem azért mert van öszinte véleményed, hanem a stilus miatt ahogy elmondod. (gondolok itt a mártkodásra.)

Burning 07-18-2007 10:49

én akár egy ilyenbe is beleegyeznék, még ha nagy is lenne a valószínűsége, hogy nem kerülök be...de, akkor aki oda bekerül, annak meg kell hallgatnia mindenkit és aztán az ő belátása szerint úgy beírni, hogy ne legyen hülyeség. mert, ha az lenne, hogy megválasztanak 20 embert és utánna esetleg nem lehet hozzájuk fordulni, mert azt mondják, hogy téged nem hallgatlak meg, akkor nem;)

Phoenix 07-18-2007 13:02

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 110188)
én akár egy ilyenbe is beleegyeznék, még ha nagy is lenne a valószínűsége, hogy nem kerülök be...de, akkor aki oda bekerül, annak meg kell hallgatnia mindenkit és aztán az ő belátása szerint úgy beírni, hogy ne legyen hülyeség. mert, ha az lenne, hogy megválasztanak 20 embert és utánna esetleg nem lehet hozzájuk fordulni, mert azt mondják, hogy téged nem hallgatlak meg, akkor nem;)

Akkor le kell őket váltani :D

Pepa 07-18-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110137)
Nem, nem azért mert van öszinte véleményed, hanem a stilus miatt ahogy elmondod. (gondolok itt a mártkodásra.)

Nem kell, hogy szeress, ez nem arról szól. A kritikát elviselni kell és nem büntetni, ha nem értesz egyet, akkor a Te dolgod bizonyítani az ellenkezőjét.

All times are GMT +1. The time now is 06:25.