![]() |
Csoport tagság?
pepa nem tagja egyetlen tagcsoportnak sem
Ez pontosan mit jelent, mert eddig egy embert seláttam egy csoport tagnak sem? |
Quote:
|
Elméletileg használható lenne, de pontosan mire?
|
Például, hogy bizonyos tagok hozzáférjenek olyan témákhoz, amelyekhez mások nem ;)
|
Quote:
Quote:
|
és nem is lesznek ?
|
Quote:
|
Pedig szükség lenne egy ilyen csoportra, nem jó hogy mindenki mindenhez hozzá tud szólni.
|
Quote:
Bár azért a fejlesztések mindenesetre könnyebb lenne sok OFF nélkül :) |
Quote:
Másrészt ha Ati összehozna egy 6-8-10fős csoportot és azt mondaná hogy csak az a pár ember szólhat bele a megfontolás alatt álló javaslatokba, én bizony nem lennék megsértődve hogy kimaradok belölle. Régen a levlista sokkal jobb volt, mert minden levél Atin keresztül ment és ezáltal kiméletlenül moderálva volt. |
Mindenesetre én egy 20fős csoporttal meg lennék elégedve, mert úgy "képviselve" benne az összes csoportból, valamennyi taktika használója :)
|
csak hát nem mindenkinek ugyanat a véleménye. nem egy 20fös csoportnak kéne zt eldöntenie. talán lenne vki , Ati vagy bárki más aki az offosokat betszi egy csoportba vagy ilyesmi és korlátozza hozzáférést bizonyos témákban. az oda nem illőket kell kizárni nem mindenkit...
|
Quote:
Egyébként se 20emberen fog múlni, hanem továbbra is egyen... |
Quote:
|
Quote:
Igen a döntések eddig is Atin múltak, az csak egy dolog hogy bizonyos kérdésekben megkérdezte a véleményünket, netán még szavazásra is bocsájtott egy egy kérdést. De inkáb múljon egyértelmüen egy emberen, minthogy 50-100vitatkozzon a semmitöl több 100 oldalon keresztül. |
Quote:
|
úgy gondolom a 10k hekis orik is voltak picik és ők ezért belátják azt is és a 10k hekis orikat érintő dolgokat is. én is támogatom egy "szakmai fórum" létrehozását
|
Quote:
Nem is azt támogatnám hogy annak legyen beleszólási joga akinek nagy orija van. Azt sem hogy mi szavazzuk be ezeket az embereket. Hanem Ati az itt olvasott hozzászólásokbol szerintem el tudja dönte hogy ki az a pár ember akivel szivesen dolgozna együtt. |
Quote:
Uraim, ha már leszóljátok a post-omat, akkor legalább olvassátok helyesen. Nem 10k hekis, hanem 10k orit, vagyis 10000 országot érintő kérdés. Gyula, azért mert Te játszani akarod a mártírt, az a Te bajod, de ne akarj másokat kiiktatni a szabad fórumozásból. Lehet téged nem érdekel más véleménye, de sokakat igen. |
úgy gondolom olyan 20-30 embert kéne választani, akik átlátják a hódítót globiálisan és igen, ők tegyék jobbá a 10k ori játékélményét
|
Most mi akadályozza meg ezt a 20-30 embert abban, hogy ezt megtegyék? Sőt, még választani sem kell, mindenki saját maga eldöntheti, hogy beletartozik-e ebbe, vagy sem.
|
pl az, hogy olyan emberek írogatnak szerintem fontosabb témákhoz akik nem látják át a játékot, ezzel konfliktusokat kreálnak és esetleg érdektelenségbe fullad egy-egy téma
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
OFF Ezért nincs őszinte vélemény a külsőn se. Megy a nyalizás azoknak akiknek többet ér a zöldje, hogy azáltal mindenki 2-3 kockás legyen. Nekem kettőt ér, de soha egy nyalizó szó nem hagyta el az ajkamat. Kaptam pirosat azért, mert ki mertem állni Harcosok mellett, kaptam azért pirosat, mert nem tetszett a helytartó modosításáról alkotott véleményem. És akkor mi van. Vállalom a véleményem és én EZT GONDOLOM. ON Bocs, hogy szét off-oltam a saját témám. |
Belegondoltam, és nem is igaz, hogy nincs használva ilyen csoporttagság. Most is vannak a kiemelt fórumozók, csak ez nem látszik.
Ennek eredetileg amúgy olyan haszna is van, hogy jelentkezni lehet csoportokba, és akkor vagy felvesz oda a csoport gazdája, vagy nem stb. Régen poénból volt egy ilyen csoport, de semmi gyakorlati jelentősége nem volt. Mittudomén "RPG rajongók", "Anime rajongók", ilyesmi például... |
Quote:
Nem, nem azért mert van öszinte véleményed, hanem a stilus miatt ahogy elmondod. (gondolok itt a mártkodásra.) |
én akár egy ilyenbe is beleegyeznék, még ha nagy is lenne a valószínűsége, hogy nem kerülök be...de, akkor aki oda bekerül, annak meg kell hallgatnia mindenkit és aztán az ő belátása szerint úgy beírni, hogy ne legyen hülyeség. mert, ha az lenne, hogy megválasztanak 20 embert és utánna esetleg nem lehet hozzájuk fordulni, mert azt mondják, hogy téged nem hallgatlak meg, akkor nem;)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:25. |