![]() |
HT katona eladási sorrend
régi hasfájás:
utálom amikor a HT a visszajövő elitjeimet tartja bent és kiteszi a tornyos íjjaim a piacra, ezzel igen erősen gyengítve az ori védelmét meg lehetne végre csinálni, hogy eldönthessem, hogy az íjjat vagy az elitet tegye ki? (ere elég egy pipálós kocka) vagy még inkább: ha intéző szerűen lenne egymás alatt az összes katonai egység és le-fel pakolgatva állíthatnám a kirakási sorrendet. |
Támogatom, jó lenne ha nem a HT döntené el hogy mit akarok a barakkokban tartani és mit a piacon.
|
en is tamogatom.
de gyula, ha tamogatod, miert nem szavazol ra? :D |
Én is támogatom :)
|
De ha mást nem, legalább az eliteket adja el az íjak helyett, mert ez így tényleg nagyon gáz... Főleg, hogy a leírás szerint a helytartó amúgy is a kisebb védőértékű egységeket adja el, vajon miért pont ennél van az, hogy az 5-öt őrzi a 6/12/14 helyett?
|
Szavaztam nemrég, de hogy érvényes legyen, írok is:)
Nagyon hosszú érvelést nem lehet hozzáfűzni. Jó ötlet, támogatom |
A voksom leadtam. Sztem az indok elég egyszerü...
hamár helyettem dolgozik a helytartó, akkor csinálja azt amit én csinálnék!!! |
Szerintem is jó lenne, ha meghatározhatnánk az eladás sorrendjét.
Szóval támogatom. Off: ez a hsz a szavazatom is, mert nem szavazgatok babona... |
kifejezetten jó ötlet, támogatom :)
főleg azt, hogy intéző rendszerben lehessen beállítani |
ez elég jó ötlet!
|
Quote:
|
hát támogatonm én is de inkább azt remélem h nem megy a kukába mint elődjei
|
Quote:
|
támogatom az ötletet
|
Quote:
Kb én is ezt irtam volna:) Támogatom |
nem lenne rossz dolog :)
|
én is támogatom
|
na, akkor, hogy ne kukában landoljon, támogatom:)
|
ez nekem is régi fájdalmam
az elf szakszerv maxi támogatja |
ha jol latom mindenki maximalisan tamogatja (en is). akkor mire varunk? ATI...!
:) |
Quote:
|
én is támogatom, és elég egyértelmű a szavazás, de az az 1 aki ellene szavazott az írt indoklást? nem láttam:confused:
|
Quote:
tehát 100% az igen oldalán ;) |
Támogatom írásban is, csakhogy érvényes legyen a szavazatom:)
|
Az ötletet maximálisan támogatom!
|
Már én is szavaztam és támogatom.
|
Ja igen, hogy ne csak szavazatom legyen a téma mellett, persze, jó lenne:)
Támogatom. |
Quote:
Melletted vagyok:) |
Én is támogatom:)
|
"FONTOS! Ne feledd, hogy a kiképzés után a katonáknak szabad helyre van szükségük a barakkokban (bõvebben: Építés súgó)! Ha nincs elegendõ szabad hely bennük, akkor a katonák fontossági sorrendben elhagyják seregedet!"
Ha egy nem vipesnek leállnak a barakkjai, és először az íjak mennek el, és utána az elitek, akkor jogos, hogy a Ht is ilyen sorrendben adja el őket. |
Quote:
|
Quote:
Ha ez bevezetésre kerül, akkor mondjuk egy földrengés hatására a nemvipes védelme meggyengül, miközben a vipesé nem gyengül meg ilyen mértékben. Ez igazságtalan. |
Quote:
|
Quote:
általánosan kellene beállítani a fontossági sorrendet :) |
Nem akarok beidézgetni.
Az ötlet alapból jó, támogatom. A nem VIP-esek viszont nem tudják ezt beállítani, tehát náluk marad minden a régiben. Előbb az íjak mennek el, aztán az elitek. Mivel én vip-es vagyok egy igen szavazatot oda rakok.;) |
Helytartós megint
Ebből már nekem volt konfliktusom Atival is, kaptam érte külön topicot is. A helytartó további fejlesztését nem támogatom, de az ötlet tényleg jó. Az intézős résznél való fel-le csusztatás szerintem ideális lenne. Kapna egy plusz fület ahol ezeket lehetne állítani. Én örülnék neki, ha olyan változásokat eszközölnétek, ami nem csak a vipes orikat érinti.
|
Quote:
Ez a nem vipeseket egyáltalán nem érinti... A javaslat nem az elmenő katonák sorrendjéről szól. |
Quote:
Egyébként az eladás-elmenés ugyan az, csak akkor lép életbe, ha nincs elég hely, tehát nem lehet csak a vipesekre gondolni.:mad: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:22. |