![]() |
30. Köszönet
Ide jön majd egy felsorolás azokról, akik írtak a kézikönyvbe. Ha írsz valamit, ide írd meg azt, amilyen módon itt szeretnél szerepelni. Például teljes név, vagy csak becenév, ország neve, e-mail cím stb. Amit akarsz, azt adsz meg, amit nem akarsz, azt nem. :)
|
Nagy Péter (Pepa) magyar:sajtoslekvár (349129)
|
otto
magyar: Chichén Itzá (#445470) angol: Chichén Itzá (#17968) német: yperit (#39) |
Redback magyar:Redológia(#455305)
|
Dus: rdmke (#299306)
|
Én Gee vagyok :) És nem csak nekünk kéne megköszönni, hogy írtunk a kézikönyv-tervezetbe, hanem annak is kijár majd, aki azt a sokmindent átbogarássza, és megírja belőle a végleges verziót. Nem lesz kis munka. :)
Ezekből az országokból fórumozok, bár szerintem aki ezt a hozzászólást elolvassa, az úgy is tudta eddig is: angol: [2/B] (#16000) Leap Into Zodiac Arena német: [5/Y] (#80) Spieluhr román: [5/V] (#5419) Kékvérű Nemzedék magyar: [5/Y] (#438936) Villanyszámla:P :) |
Hali
Levi. Csak így egyszerűen. :D Országnevet nem írnék, majd az esetleges VIP-köröket privátban megírnám Atinak melyik orimba kérném. Ha megoldható. :) |
Zoli (vityu) magyar: BorzalmakVárosa (#199867)
|
Phoenix (Zotya)
Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834) |
A köszönetnyilvánításnál kérhetném, hogy az Artúr név után ne Levi álljon, mert így elég hülyén néz ki. Inkább két országom neve legyen ott, mint a többieknek:
Artúr: Pangea (#264251) Legoland (#64) (Queosia) Köszi |
ha még nem késő, adnék én is elérhetőséget:
na ez a legjobb (#158215) |
Quote:
Még valaki? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nincs egy olyan rovátka,hogy ha taktikai v. akármilyen kérdése van,akkor fordujon az alábbi segítőkész kollegákhoz? :o:p |
Quote:
|
hozzászólok:D
na tehát Burning: SG Thomson (#393344) |
Egyelőre itt a vége. :)
Hatalmas köszönet MINDENKINEK, aki résztvett a kézikönyv megszületésében! A beigért VIP körök osztására a 7-es verzió élesítését követően fog sor kerülni, akkor néhány napig erős bébiszittelés lesz, úgyis napi 24 órában gép mellett kell lennem. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönjük Atinak, hogy a nyaralási idejét eltolja azért, hogy nekünk frankó kis 7-es verziónk legyen! :D
Sok sikert az élesítéshez, kívánom hogy kevés gond legyen, hogy hamar hozzájuss a megérdemelt pihenőidődhöz! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Max lefagyasztod a játékot 1 hétre:D |
Quote:
|
Quote:
(Mágus lázt asszem felfogtam) |
Quote:
Mortel: olyan vadászok, akik ereiben folyik valamennyi az ősök vérébél és képesek a hatalomszavak használatára. Csak akkor kapható ez a rang, ha túlélted a 10 éves alapszolgálatot. Pri: elöljárói kifejezés, csak szóösszetételben, a primortel az összes mortel elöljárója, a comtur utáni 2.-ik legrangosabb rang. |
Quote:
Dehogy ehez miért kellett beidézni az üzimet... (Ezt is csak azért írtam, hogy el tudjam küldeni a választ ;) ) |
Este van már nekem, hirtelen azt láttam Nálad, hogy Ati elmegy szabira és Te azt válaszolod, hogy ne írjunk neked levelet, mert betelik a postaládád. erre írtam azt amit.
|
Hosszú órák számolgatásai után megszülettek az eredmények. :) Aki részt vett a kézikönyv megalkotásában, az kapott egy privát üzenetet, benne minden további tudnivalóval. Ha valakitől került be írás, de nem kapott üzenetet, akkor sikítson, hogy tudjak róla. :)
Összesen valamivel több mint 50 évnyi VIP kör került szétosztásra. Ezek javarésze néhány embernél összpontosul, akiktől a legtöbb írás bekerült. A VIP körök szétosztásába bekerültek a korrektúrázásban igen aktívan résztvevők is. Köszönöm mindenkinek itt is a segítséget! |
Mi köszönjük,hogy segithettünk:)
|
Quote:
|
Hú Ati azért ennyire nem számítottam :)
Egy kérdés: (Talán mást is érdekel) Akkor most lehet külföldi verzióban lévő orira is kérni? (Mert a privátban erről nem írtál, de mintha korábban említve lett volna) |
Quote:
|
köszönjük a lehetőséget, örömmel vettünk részt a szerkesztésben. :)
és grat mindenkinek, nagyon jó lett a Kézikönyv. :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:13. |