![]() |
Több ország irányítása 2
Először is bocsánat, hogy nem a már meglévő ugyanilyen témájú topicban teszem fel a kérdésemet, de megtettem, és három napja nincs rá válasz.
A kérdésem a következő: hárman játszunk egy cégből egy tűzfalon megyünk ki a netre, oké eddig érthető. Viszont mind a hárman játszunk otthonról is. /természetesen 3 különböző otthonról van szó, különböző ip címmel/. Ilyen esetben is érvényes, hogy nem lehetünk szövetségesek? Köszönöm előre is! |
Quote:
Azért várd meg Atis válaszát is. |
Quote:
|
Quote:
Ez a vonatkozó FAQ részlet, mivel az otthoni elérés egymástúl teljesen független, tehát ott biztos nincs gond. Ez alapján lehettek akár szövetségesek is, de csak akkor, ha jól értelmeztem a helyzetet, és valóban 3 különböző gépről van szó, nem egy közös gépről, ahonnan mindhárman játszotok. Ha ez utóbbi a helyzet (egy közös gép), akkor nem lehettek szövetségesek. |
Akkro bocsi BAkter és Ati:D
szóval hiába írsz a supportra, hogy nem akartok csalni igy is úgyis kitesznek. Különben azért is, mert igy nem lehet megkülönböztetnia csalókat a nem csalóktól gondolom. |
Quote:
|
Ezt arra mondom, hogyha szabálytalan a játékuk akkro mennek mindeképp Anarchba.
|
Quote:
|
Quote:
Még midnig a jó öreg fejjel a falnak orkkal nyomja?:D |
Nekem törölték az országomat,úgy,hogy a 4/L-ben voltam vele és az 5/x be csináltam még 1 orit!
Nem volt időm összekötni őket,másnap reggel mind2 az anarhban volt...:( :mad: Hogyan is csalhattam volna,ha 2 különböző szinten volt a 2 orim??!! Fél napig... :mad: Nagyot csalódtam a hódítóban.Vip tag voltam,most 1 ideig nem leszek az.Minek?:mad: |
Quote:
2, Miből gondolod, hogy annak ellenére, hogy a fórumszabályok világosan kimondják, hogy az áthelyezés nem fórumtéma, kivétel vagy ebben is, és neked szabad ezügyben is itt sopánkodni? Nem, ebben sem vagy kivétel. 1 hónap ban, a következő ilyenre végleges lesz. Ne haragudj, de mind a játékszabályok, mind a fórumszabályok teljesen világosak. Azt nagyon sajnálom, ha nem tudod elolvasni azokat, de ez esetben ne állíts valótlant, hogy elolvastad és elfogadod. |
Quote:
|
üdv mindenkinek! az utóbbi napokban megdöbbenve tapasztalom, hogy az újonnan regelt orim eltűnik, egyszerűen nemtok belépni:( :mad: :mad:
először egy ork, most meg egy törp orim tűnt el, miért van ez? 5/u-ban nyomulnék, csak nem tudok, 1-2 napig tudom gondozni az orim (azonosítás után) és mikor harmadnap ránéznék hibaüzenet jelenik meg, lekérem az adatokat, ott rendben van minden, de mégsem tudom folytatni a játékot! MIÉRT van ez??:confused: :confused: |
még egy dolog vagy kettő:
a rendszer nem írja ki, hogy törölve lenne az orim, és keresőben se találom :( vagy az a baj, hogy testvérem is itt játszik, ebben a csoportban? bár ő lassan szintet lép.. |
Quote:
Idézem: "A "gyors" játék sebessége duplája a rendes játéknak, ennek a csoportnak a létszáma azonban korlátozott, és ha 5 napig nem lépsz be, országod nyomtalanul törlődik." Nem viccből vannak ám kiírva dolgok, el kellene őket olvasni. |
Aztán persze ugyanitt megkérdezném, hogy ha napokig nem tudsz játszani, akkor miért épp a gyors csoportban akarod mások elől foglalni a helyet. Ilyen belépések mellé a lassú csoport az ideális, mégcsak nem is a normál.
|
ez az állapot átmeneti, a suli miatt van... a súgót meg majd tüzetesen megvizsgálom
a lassú csopi nagyon nem tetszik, a normál meg.... mióta gyors csopiban nyomulok elszoktam az 1 órás köröktől, 2/B-be is szétunom az agyam :p egyébként is függő vagyok :D |
a lassú is tele van függőkkel. :D
amúgy ha jól emléxem, nem törlődik a gyorsból az ori, ha bevippeled... |
Quote:
|
nekem enne egy érdekes kérdésem: mi van akkor ha 1 csoport van 2 ori, külön e-mail címmel, 1 vippelve (szintlépés előtt áll) 1 nincs vippelve ( még új) - nagynehezen sikerült 1-et tesómnak regelni - de nem igazán akar vele nyomulni, viszont 1 IP-ről játszunk, és ha teszem azt szintet lépek az eggyikkel utána meg rendesen összekapcsolom őket, akkor is áttesznek anarchba?:confused: :confused:
|
Quote:
|
Quote:
Ez nem jelenti azt, hogy más miatt nem leszel! Ha összejátszotok például, és megvan az áthelyezéshez szükséges hibapontmennyiség, akkor átkerültök amiatt. Ha jksz-eltek, akkor átkerültök amiatt. Ha betartjátok a FAQ-ban leírtakat, akkor nem kerültök át. |
Quote:
Quote:
|
Nem, anarhba regelhetsz annyi orit amenyyit akarsz ás mág össze sem kell őket kapcsolni;)
|
Sziasztok.
A kérdésem a következő lenne,ha a tesómmal egy gépről játszunk,de külön csoportba vagyunk (5/X és 5/V)és mind 2en mf-ként abból lehet gond?Probáltuk ősze kapcsolni de nem lehetett,hogy ne legyen gond.:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem kevés ilyen van. Ez szabálytalan. |
Quote:
Mi a különbség a rendszer oldaláról? |
Quote:
|
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy most kezdödik a suli és nem tudok otthonrol netezni, csak a fősuli könyvtárából, ebben az esetben jácchatok onnan is vagy inkább ne mert más is használhatja késöbb ugyanazt a gépet hódozásra és akkor ti azt szabálytalannak fogjátok találni? Vagy hogy van ez? Köszke elöre is! Syasztok |
nem tom. szerintem az, dehát Ati ért ehhez;) amúgy meg ha van aki játszik kérdezd meg milyen csopiba aztán ha külön szinten vagytok és más e-mail címről akkor szerintem nem lesz gáz
|
Quote:
pontot. |
Quote:
mindenesetre ha úgy van, akkor az elég trükkös (vicces:P) :) |
Gondolom, figyel felhasznaloi nevet es jelszot is :)
Amugy jo kerdes :)) |
Pont a tegnapi nap folyamán alakult ki egy érdekes szituáció!
Egy munkahelyről játszunk többen egy ugyanazon tűzfal mögül.(nem értek hozzá, de gondolom ez is egy fontos tényező) Eddig mindig megtudtuk oldani, hogy más csoportokban kerüljünk ill. ha ugyanazon csoportban volt ország az jó nagy távolságban. Eddig nem is volt semmi probléma. Lényeg a lényeg a szitu! Hogy fogalmazzam érthetően, rendszeresen "antiJKSZ"-zünk, ki kit támadt? ki kit gömbözött? stb., hogy a másik még véletlenül se csináljon semmit az adott országgal. Munkatársam jelezte kit támad és kikkel áll harcban. Az egész klán nálam "tiltó listára került". Köztünk lévő távolság elég nagy, de egy több tagú klánról volt szó eléggé elszórva a csoportban. Tegnap reggel ennek a klánnak az egyik tagja kaput nyitott rám és lopott. (na jó próbált:rolleyes:) Nem vészes a helyzet, de ha én ezt az országot meggömbözöm, mi történik? Hibapont? Vagy az Ő kapuján visszamennék tolvajokkal? Extrémebb ha mondjuk le ütném tuti a munkatársamat támadná! Szóval mi történik olyan szituációban, ha egy ország vagy szövetség egyszerre piszkál minket? |
Quote:
Ezért vagyok gondban! |
FAQ súgobol én ugy vettem ki végül is hogy lehet! Szerintem!
Ati ha olvasnád erösítsd meg légyszi! Köszi mindenkinek! Sikeres hódítást! Syasztok! |
hát nem tom így már tényleg gáz de szerintem játszál aztán ha átkerülsz szivacs ha nem akkor meg jó:D mást én nem tok Ati mér van minden szám 3-4* akkorába mint máskor vagy ez csak nálam van az orival a tanácsadókon:confused:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:43. |