![]() |
South Park
Gondolom nem csak nekem a kedvenc rajszfilm sorozatom.:) Szoval ide irhatok mindent ami evel kapcsolatos :)
|
Megöltétek "Kenit":D ti szemetek...:)
|
a "karacsonyi" kiadast lattatok? a harminc perc vegen megszolal az egyik: "valami hianyerzetem van.." -> Keni tulelte!!! :D
|
Nem ezt sajna nem láttam...:( Nekem a "film" nagyon tetszett:D /Búj a csokik mögé hadművelet!!!:p :D /
|
Quote:
|
A filmet sajna én sem láttam:(De amúgy nekem a Casa Bonita teccik a legjobban az összes rész közül amikor Cartmen elakarja rejteni Butterst egy bunkerbe hogy elmehessen helyette kyle születésnapjára a Casa Bonitaba:D
|
énis láttam ám a filmet:p de feliratos volt:mad:
|
Quote:
|
Elég brutálisan írták ki Chéf-et a sorozatból: lezuhan egy hídról, megég, leszúrják, végül szétmarcangolja egy oroszlán és egy medve, halála percében pedig befosik :)
|
Most az utóbbi pár évadról lemaradtam,bár meg van,csak nincs időm megnézni. A nagy film nagyon nem tetszett. voltak benne jó poénok,de a kisebb részek sokkal jobbak. Nekem a kedvencem az volt amelyikben az őserdőben járnak. A címét nem tom,de idézni tok: (kiszáll cartman a buszból,megszólal: ) de brutál seggszag van! Kedvenc :)
|
Az őserdőben (3. évad első epizód)
"Bazzeg, milyen brutál seggszag van itt!" :D |
Quote:
Megöltük Kenny-t..mi szemetek!:D |
Quote:
Jaja..a végén meg: MAgadra haragítottad az egész várost,intézetbe fogsz kerülni,stb...megérte? Cartman: Totálisan...:D De az sem gyenge,amikor vesznek fegyvereket a vásárban,és Butters-t szemen dobja Kenny a dobócsillaggal... Aztán beöltöztetik kutyának..az annyira dúrva lett,hogy a fejem fogtam:D Vagy amikor Cartman a kutyájával "rakétázik" XD |
jaja gyerünk má indul a vörös rakéta...kilövés...kilövés:D
NA a filmet is megnéztem közben nekem ott a dzinkron nem tecccik annyira na meg a poén sem oylan sok benne |
Quote:
Az tény,hogy a sorozat jobb..bá nekem a film is tetszett :P |
Quote:
|
Quote:
Simán..párommal most is sorozatot nézünk gépről :D Bár lassan neki kell állnom letölteni az új évadokat,mert asszem az első 3 van meg,de azokat már nem tom hányszor láttuk :D |
Quote:
|
Quote:
Nekem bejön persze az új részeknél már elégé elborult az agyuk a készítőknek így van pár sz@r rész.. |
a 9.-ik lévadból letöltözzem a hódgátasat asszittem milyen jó ráész lessz azt egy nagy sz*ar volt.Nem is nevettem mmár azon.Nem tom hogy milyen a többi szinkron nélküli rész de ha olyanok mint a hódgátas akkor nem sokat fogok röhögni assszem
|
Jah meg a filmben sztem a Szaddam a llegviccesebb.Meg azt bírom ahogy a Sátán mondja ogy "Ó SZáddám":D
|
Quote:
"Ohhh Szadi" XDD |
Hello!
A South Park tényleg nagyon állat sorozat. Nem tudja megmondani nekem vki, h honnan lehet letölteni a 8. és 9. évad magyar szinkronos változatát??? Már az első 7-et agyonnéztem és kéne egy kis változás. :D |
a 8 évad még levan szinkronizálva de a 9-es nincs ahoz van felirat de sztem úgy is jó.Ja és van má 10évad is:)
amúgy erről az oldalról leszedheted: http://sp.hostoffice.hu/main/?welcome=1 |
Pont ennek a topic-nak kell döglöttnek lenni???? Ne már, pedig a SP a legkirályabb! Semmihez nem hasonlítható, nem is csak a szövege miatt, hanem a hülye történektek révén is:)
|
nekünk van egy timi oldalunk, ahol mindenkit szívesen várunk. igaz kicsit gagyi, mert csak így osztálykereteken belül lett csinálva, de ha érdekel valakit megadom az elérhetőséget:)
|
Engem term. érdekel! :)
|
http://www.timiklub.extra.hu/news.php
parancsolj:) |
Köszi!
És hol van a szavazható listából Barbrady őrmester??? ő a legjobb!!!:D:D |
regisztrálj és panaszkodj:D
|
Az lesz :P
|
nekem nagyon tetszett a make love not warcraft c. south park resz :D
|
Quote:
De szerintem kivétel nlkül minden rész sokkal élvezhetőbb angolul. Nekem a kedvenc jelenetem amikor cartman Anal Probe-t kap másodszor ( Cancelled a címe ) és aktiválni akarják és ahányszor Kyle bedugná a zujját a seggébe hatalmasat fingik:) És a végén meg kijelenti hogy ezek voltak élete legszebb pillanatai:D Egyértelműen Cartman a legnagyobb arc az egész sorozatban:D Akkora rohadt szemét köcsög állat hogy az már jó=) |
Mind jó, és valóban jobb angolul, de mivel én nem tudok annyira angulul nem tudom minig élvezni, mert amikor elkezdenek hadarni, akkor még örülök ha el tudom olvasni a feliratot...:D
Az Öngyilkos Papó az egyik kedvenc részem:) |
Quote:
viszont ajánlom nagyon hogy felirattal nézd, majd próálj kicsit szenvedni, ha megszokod jól fogod érteni. |
Ma a Vackor néni buszát néztem, az annyira nem jó, de nem lehet minden rész frenetikus:D
|
Nekem Cartman miatt a folyosófelügyelős rész tetszik a legjobban.
Miss Teacher bangs a boy, azt hiszem ez a címe. |
Igen ez a címe és az is iszonyat jó:)
Amúgy Ike is borzasztó nagy arc:) |
Barbrady őrmester a király!!!!!! :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:12. |