![]() |
Még mindig vip hv.
Előre is elnézést mindenkitől, amiért nem a hibajelzéshez írok, de sajnos nem enged oda írni, Ati nem tod mi lehet az oka?:/ Valójában olyan mintha nem tetszene a hibajelzés, bár igaz már legalább harmadjára jelzem, szted ez nem hiba, azért én ismét elmondom:
Egészen pontosan: Ma visszaléptem szabadságról a játékba: 2007-07-06 18:28:20 Országod a szabadságról visszalépett a játékba. Majd a következő kép fogadott: Jelentkezés hétvégi fordulóra, amit meg is tettem, ámbár hiányoltam a vip hv-ra való jelentkezési jogot. Ugyanis sehol sem volt. A Sajt és a zászló nálam volt, tehát automatikusan bekerültem a játékba 19:35 perckor, ami önmagában véve, áthidalható hátrány, de bosszantó, hogy ez már többedszer fordul elő velem. Hozzá teszem, időnként a helytartó is kihagy. Következő hiba (véleményem szerint): 2007-07-06 20:30:10 HELYTARTÓ: Eladtam 63 drágakövet 2000 áron. 2007-07-06 20:30:10 HELYTARTÓ: 34 katona képzésére utasítást adtam. 2007-07-06 20:25:03 HELYTARTÓ: Eladtam 63 drágakövet 2000 áron. 2007-07-06 20:15:08 HELYTARTÓ: A következő képzésekre adtam utasítást: 14 tolvaj, melyek el is kezdődtek. 2007-07-06 20:15:08 HELYTARTÓ: 31 katona képzésére utasítást adtam. 2007-07-06 20:15:08 HELYTARTÓ: Eladtam 63 drágakövet 2000 áron. Mi is ebben a hiba?: Az egyik körben nem jött be az építésem, a másik körben nem jött népességem 100%-os lakossági morál mellett, mindezt úgy, hogy 3k férőhelyem volt még a házakban, azáltal ugye a képzés is kiesik. Az elmúlt hv-ban csak vasárnap 6 ilyen esetet találtam. Szal sztem ha hiba ha nem, azért leglább egy ésszerű magyarázatot ha kérhetnék, mert ezek szerint ezt is bele kell kalkulálni. |
nem lehet, hogy általánosan kimaradt egy kv mindenkinél? :)
Ati mondta már, hogy a rövidfordulósokban ez elő szokott fordulni |
Már én is hallottam,hogy kimarad ,de soha nem tapasztaltam még.
Bár attól függetlenűl lehetséges.:) |
Olyan is van, de azokért nem is szólok, mert abból senkinek sem származik előnye. És mint láthattad, a két kört ami teljes egészében kimaradt nem is említettem. Az részleges kimaradás, mikor a drágakövet a helytartó eladja, ugyanakkor a népesség nem növekszik, holott ez nem indokolt.
|
2007-07-06 20:35:08 HELYTARTÓ: Eladtam
2007-07-06 20:30:10 HELYTARTÓ: Eladtam 2007-07-06 20:25:08 HELYTARTÓ: Eladtam 2007-07-06 20:20:09 HELYTARTÓ: Eladtam 2007-07-06 20:15:07 HELYTARTÓ: Eladtam 2007-07-06 20:10:11 HELYTARTÓ: Eladtam 2007-07-06 20:05:07 HELYTARTÓ: Eladtam Nekem megvoltak a körváltások :) és minden rendben volt |
Óóó...Akkor mégis csak hiba?:)
|
Ezek szerint lement minden kör.
A hétvégi játékhoz továbbra sincs semmi support, nem szándékozom 5 perces körváltásokat figyelni, a hétvége nekem is (többnyire) a pihenésre van. De ez nem lehet újdonság, le van írva a hétvégi játék leírásában. Idézem, az egyszerűség kedvéért: "Support, segítség, reklamáció: A hétvégi játékhoz SEMMILYEN support nem tartozik. Ha problémád van az országgal, a szabályokkal, a belépéssel, akkor vagy megoldod egyedül, vagy nem veszel részt a hétvégi fordulóban. A forduló gyorsasága, valamint munkaidőn kívüli megrendezése nem teszi lehetővé, hogy korrekt segítséget nyújtsunk. A hétvégi játékban levő országodért semmilyen felelősséget nem vállalunk." Úgyhogy ennek fényében a hétvégi játékkal kapcsolatban nem tudok, és főleg nem akarok semmiféle segítséget nyújtani. Bocs mindenkitől, akit bánt, hogy néha én is szeretnék pihenni. Ez van. |
Akkor ezt mondd... a múltkori nincs hiba meg stb valahogy nem jön be...
|
Quote:
Mégegyszer bocs, hogy merek nem napi 24 órát, heti 7 napot ezzel foglalkozni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Világosan le van írva, hogy a hétvégihez semmi támogatás nincs, az is le van írva, hogy miért. És akkor a harmadik témát nyitja neki, különböző helyeken. Hihetetlen... |
valahogy éreztem, hogy piros lesz belőle :p
|
Szerintem Atinak igaza van.Ha megveszel a boltban 1 játékot és valami hiba van vele azt legfeljebb 1 javítás kiadásával orvosolják.Csak várd ki azt az időt amíg kijavítják.Esetleg írsz nekik 1 levelet és 1 hét múlva közlik dolgoznak a javításon köszönik az észrevételt.A hódítótól sem kell elvárni mindent.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:32. |