![]() |
Quote:
|
Quote:
Erről igazából nem nyitok vitát. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ezt átmásoltam külön témába, mert a másikba nem való, viszont kíváncsivá tettél, hogy ha nincs helytartód, akkor miért verik szét az országodat.
A helytartó jobban tud képezni? Esetleg jobban teszi fel a varázslatokat? Esetleg kivéd olyan támadásokat, amiket helytartó nélkül nem tudnál kivédeni? Több tekercset tud írni egy könyvtár? Tényleg nem értem, hogy a +2 piacon kívül, amire ráadásul az A-ban a klánraktár miatt még kevesebb szükséged van, mi az, ami miatt hátrányban vagy. |
Lentebbi szinteken a karaván is jól tud jönni néha. :)
|
Quote:
Tehát ez sem olyan plusz, ami miatt szétvernék az országod, ha nincs. |
Vegyük az én esetmet. Családom és munkám miatt délután vagyok csak, de ezt már sokszor leírtam. A-ba adott hekin, adott varázsló csak 6 körre tudja feltenni a varikat, tehát 22.30-kor felteszem a varikat és azok lejárnak reggel 5.00-kor. Én 16.00 kv előtt nem tudok géphez ülni. Elf vagyok, tehát mindenki aki meggömből kiszúrja, hogyha nincs fent a faji varim, utánna mágia felderítés, és hopp neki semmije nincs fent. Szerinted egy védelem, mp, tisztánlátás nélküli önellátó, vagy etető elf így meddig húzná ki?
|
Quote:
Ha valaki 3 naponta egyszer lép be, szintén ne akarjon egy hónap múlva 5 személyiséggel játszani. |
Pepa!
Nincs ht az oridban? Jó ez a téma bár itt nem a ht-vel van a probléma,hanem azzal ,hogy mennyi időt tud az ember gépnél lenni. Tehát aki napi 24 órát van gépnél vagy napi 24 távolt néz még annak is vipes az orija;) És itt nem a képzésről és fajivariról van szó,hanem arról hogy kényelmessebb a játék vele:) Én pl felkelek akár másfél óránként egy távolra,ha szükséges,de a varikat már nem lenne kedvem felpakolni,majd a ht hisz azért tartom. És aki eljut A-ba az valószínűleg már az 5. szinten is vipeli az oriját,de ha esetleg kevesebb léből él az illető akkor ne vippeljen csak A-ban. Nekem volt egyszer egy ilyen ismim. Nem akart vipre költeni ,de amit megspórolt a 4 szint alatt azt azt A-ban felhasználta:) |
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy ettől elvonatkoztatva én továbbra is azt gondolom, hogy ha rászánsz elegendő időt, akkor igenis VIP nélkül is el tudod érni ugyanazokat a dolgokat, mint helytartóval. Természetesen ez egy olyan játék, ahol sokat számít, hogy mennyi időt szánsz rá. Kevés idővel szerényebb célokat lehet elérni. Ha egy országot hárman visztek, máris 8 órás szakaszokra lehet bontani a napot, és végig figyelhetsz az országva. Vagy megkérheted valamelyik éjszakás kollégádat, hogy egy sörért cserébe nézzen néha rá az országodra. |
Quote:
|
Quote:
Én sose tudnék csak úgy törölni! Van egy sokkal jobb ötletem. pl. nyit egy orit felviszi B-be és küldje szabira az oriját. És amikor van idelye akkor menjen hétvégire. Ilyen ismim is van szóval csak azért tartja az oriját,mert hv-zik. |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor Pepa nincs mese!
A 12 oridat töröld szépen ki és kezd előlről a játékot:) Legalább fejlődik a tudásod egy picit:p;) Majd kiötlök neked valami jó stratégiát,hogy akadály nélkűl haladjál:) |
Quote:
|
Quote:
Te is tudod milyen jó dolog amikor a ht. elvégzi helyetted a melót:) |
Quote:
A felvetésed az volt, hogy akinek nincs, az hatalmas hátrányban van. Én erre azt mondom még most is, hogy ez nem igaz, ha elegendő időt tud szánni az országára (akár napi 24 órát is), akkor semmivel nincs hátrányban. Amíg nem volt helytartó, addig is 24 órás felügyelete volt a topos országoknak. |
Ja és megközelíthetjük másik oldalról is a dolgot.
Ugye te ezt kérdezed: Miért verik szét az országomat, ha nincs helytartó? Én meg ezt_: Miért verik szét az országomat, ha bealszok? Engem azért szoktak lerugni,mert bealszok akkor amikor nem kéne:) És akkor a ht hiába van nekem nem érek vele semmit. |
Quote:
Amúgy egyetértek Atival, ha nem tudod megoldani a vipet (mondjuk angolban), akkor sörért vegyél egy saját HT-t ami ráadásul többet is tud mint a vipes:p szvsz, vhogy meglehet oldani mindent, csak emberi leleményesség kérdése. |
Quote:
|
Quote:
Ez így van! Aki függő az vip nélkűl is függő:) Nálunk is 24 távol van egy nap és biztos másoknál is így működik. Ahoz pedig nem kell ht. |
Quote:
Szóval ártani is tud,ha már itt tartunk! |
Quote:
|
Quote:
Ha nem csinálsz semmit, akkor persze elmegy, de mivel a helytartó is csinál valamit, ezért az ezzel párhuzamba állított emberi felügyelet nél is feltételezhetjük, hogy teszed, amit olyankor tenni kell. Úgyhogy ezzel sincs hátrányban senki. Oda kell rá nyilván figyelni. Ezt megteszi helyetted a helytartó, VAGY figyelsz rá Te magad. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akinek nincs elég idelye az lehet akár vérprofi akkor is leverik,mint vak a poharat. Tapasztaltam egyedűl is az életet és hát nem egy leányálom:( Szóval egy jó játékos kevés idővel nem ér semmit. Akinek nincs idelye a család meg a munka mellett annak kár belekezdenie. Jaa vagy ott a lassú csopi;) Aztán nem 2/B-ből töről ,hanem 3/E-ből:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt nem tudom tovább ragozni. Szokásos vaskalapos kérdésem: "Megnyerem a játékot" gomb a főmenübe? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |