![]() |
Spec. egységek képzése a szabad helyeken túl is helytartóval
Egy apró kiegészítés a helytartóhoz.
Nagy segítség lenne a spec. egységeket képző és piacon eladó orik számára, ha az alapkatonához hasonlóan lehetne szabad helyen túl is képezni a helytartóval. Így nem kellene mindig arra figyelni, hogy legyen szabad hely az épületekben, elég lenne pl. 1 körrel a képzés beérkezése előtt "üríteni" piacra :) Vélemény? |
Nekem így elsőre tetszik. Támogatom.
|
Nekem tetszik, mert így hadisként üthetnék vághatnák mindenkit és a veszteségeket sem 20 kör múlva tölteném fel, hanem azonnal :)
Csak sztem sokan azzal fognak jönni, hogy bocsi, de lassan öntudatra ébred a helytartó ;) |
Quote:
|
Támogatom, jól jönne nekem is:D
|
Quote:
|
Quote:
|
én támogatom az ötletet!
|
Quote:
ugyhogy sztem ez egy jóó ötlet! |
Ez szerintem is jo ötlet volna ,ha megszülethetne:)
|
Quote:
Akkor pedig kérjünk olyan funkciót is, hogy a tekercsek automatikus eladása az ország elérhető max. százalékán felül... Szerintem ez túlzott segítség. |
Quote:
és ne hasonlítsd össze a tekivel a másik meg az hogy ez egy kis könnyités és semmi extra hasznot nem hoz csak hamarabb lehet képezni az egységeket és ha fullon vn a barrak és beér a képzés tudomásom szerint L megy ami nem fér L.... |
Quote:
Amúgy nem értem, ebben mi a túlzott segítség? Ha valakinek van pl. 5.000 barakkhelye, és képez túl egységet, akkor nem kell mindig figyelni, hogy legyen elég üres helye a képzéshez. Ezzel csak egy ország gyarapodását lehet segíteni, mint azzal is, ha nem kell felkellned hajnal 3-kor elindítani a tekiírást. A spec egységnél sem kell ébredned űríteni barakkot... A HT amúgy is kényelmi szolgáltatásokat tartalmaz jórészt (varik feltétele, tekiírás, drágakő eladás), akkor ezzel nem értem mi a problémád. Ha csak azért nem támogatod, mert a tekit nem lehet automata eladni, hát akkor vesd fel egy másik topicban, és meglátjuk, mit szólnak hozzá...:) |
Esetleg szavazzunk...:D
Azt úgyis szeretem indítani :) De lehet indokolni is az Igen-eket és a Nem-eket |
Quote:
most zárd le a szavazást 100% a siker :D:D:D |
Quote:
|
Részemről támagatom az ötletet, hogy ne csak a katonákból, hanem elit, íj és lóból is lehessen túlképezni, mindenképpen jó ötletnek tartom!
|
Quote:
Ha jól értelmezem a felvetést, akkor egy olyan valamit szeretnél betenni a játékba, ami a helytartó kezdete óta bent van. :confused::confused::confused: |
Quote:
mindíg tanul vmit az ember:rolleyes: és mindenki hogy szerette volna ezt az ujjitást mikor régota vn:D igaz én se figyeltem még soha:p |
Quote:
|
Quote:
Akinek ilyen HT-je van, adja kölcsön nekem :) |
Quote:
én igazság szerint nem is szoktam figyelni ;) |
Quote:
De ha a HT_m nincs jól beállítva hozzá, akkor tessék már megírni, hogy állítsam be, hogy 200 templomhelyre legyen képzésen egyszerre 1000 varim. |
Quote:
|
Quote:
|
Én is támogatom az ötletet:)
Ez csak egy aprócska segítség,mert katikat is addig löki a ht amíg van fegyó. Szóval a végén már a körönkénti vándorlást látjuk csak!! Ebből, kifolyólag pl. nem képzi a szabad templom helyekre a varikat,mert akkor nem vándorolnának el a katijaim körönként! Quote:
Talán én is roszzúl állítom be a ht-t ,de ezt bepipáltam: Alap katonák képzése a szabad helyen túl is. (Fokozott figyelmet igényel!) És vari,toli,paci képzés is bevan pipálva! Akkor miért mennek el körönként a sima katik? A javaslat erről szólna..Remélem én jól értelmeztem! |
Quote:
A javaslat arról szólna, hogy ha mondjuk kocsmában 0 helyem van, de én azt szeretném, hogy képezzen a HT tolvajt körönként, akkor megtegye... |
Quote:
Bizony! Ezt támogatom én is:) Erről szól amit írtam. Csak én nem tolikat akarok most ,hanem varikat:p:D:D |
Quote:
Ja és azzal egészíteném még ki,hogy ha valaki nem figyel akkor nem ezt fogja látni körönként: Kevés a hely a barakkokban! 105 katona elhagyta sereged. [INFÓ] hanem ezt: Kevés a hely a templomokban! 105 varázsló elhagyta sereged. [INFÓ] Mivel fokozott figyelmet igényel figyelni kéne ,mint most a katikra:) |
Quote:
|
Quote:
Az már biztos, hogy a ht. nem nézett nekem távolt és nem is várom el tölle,de legalább kisegíthetett volna abban, hogy a bejövő katikat tovább képzi a szabad helyeken túl is. Támogassátok az ötletet hétalvók:D |
Én nem sokat vagyok vip, de szerintem is jó ötlet
|
Quote:
Quote:
|
Ez egy jó ötlet. Már én is morogtam azért, hogy bepipálom a katiképzést szabad helyen túl, és a variképzést, aztán mégse képzi a varikat, mert tele az összes templom. Nem is értem, miért csak a katonákat lehet túlképezni?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak itt voltak akik azt állították, h a helytartó nem képzi tovább a katonáikat elitté meg miegymássá, miközben a súgóban világosan ott van! |
Quote:
1.szitu : van 1k szabadhelyed, jön be 1k kati, azt minden további nélkül tovább képzi a HT ha van fegyó meg pénz, meg be van állitva 2. szitu: Van 0 szabadhelyed (és mondjuk csak ijjak vannak) és jön be 1k kati. Azt nem képzi tovább a HT, DE TE SE TUDOD!!! mert rögtön elmegy még ugyanabban a körváltásban a fölös. ha ezt tovább képezhetné a Ht, akkor az viszont már tulzott előny lenne a nem vipekkel szemben, úgyhogy nem támogatom!!! |
Quote:
Ezt már egyszer leírtam, tessék már elolvasni, átgondolni, mit írtam, és meglátod, hogy mit is akarok "A ht-nél az van, hogy pl. Katonák automatikus továbbképzése íjásszá, a szabad barakkhelyekre. No, most ez én úgy értelmezen, ha van 200 szabad helyem, akkor 200 ijjast képez és kész. De tegyük fel, hogy be van klikkelve a túlképzés sima katonából. Jön körönként 200 belőlük, és itt kellene a ht, hogy akkor minden körben nyomja tovább őket ijjassá. Hiába 200 szabad helyem van, de legyen képzésen mondjuk 1200 ijász. Ezt nem vettem észre eddig, hogy így tenne a ht-m..." Mert most az első 200 katona ijjassá képzésvel meg is áll az íjászképzés, de ha lehetne túlképezni, akkor nem így lenne Nem azt szeretném elérni, hogy 0 barakkhelynél ne lépjenek le a beérkező alapkatonák |
All times are GMT +1. The time now is 15:43. |