![]() |
Ork védelmi bónusz
Sziasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok, ami számomra nemrég elég nagy gondot okoz, még pedig orknál a védelmi bónusz mikor jár pontosan?
Quote:
Remélem van aki tudja a helyes számítási módot. :) |
Kiszámolod a teljes támadó értéket, utánna kiszámolod a teljes védő értéket is mindennel együtt. Ha a védőérték kisebb megszorzod 1.2-vel. Ez igaz a tolvajok és varázslók védelmi értékére is.
|
szóval akkor minden módosítóval megszorzom és ha fennál a helyzet akkor 1,2 vel szorzom ugye?
OFF: online csataszámlálóhoz lesz csak ebbe picit belebonyolódtam :), remélem majd használjátok |
Quote:
|
Alap támadó és alap védőértékkel számolj. Varázslat, faji módosító, toronybónusz meg ilyesmi nem számolandó. Ha az alap támadó nagyobb mint az alap védő, akkor jár a bónusz, ha nem, akkor nem.
|
eddig 1-1 :) Ati remélem majd erre téved :)
|
Synkellel értek egyet
|
Quote:
Amíg bizonyságot nem szerzel a pontos számításra. :) |
a progi töbé kevésbé készvan (lehet vele számolni)
ez az Ork védelmi bónusz nincs még benne, illetve az útközben elhulló katonák csak gondoltam elöbb elkészül teljesen mielött a nagy közönségnek közzéteszem :) |
Quote:
magyarázatképpen egy példa, bármennyire nem életszerü: - van 5000 ijad toronyban és 5100 lovasod. (a tornyos ijászok védöértéke kb. másfélszerese a lovasok támadóértékének, és erre jönne még rá a torony-terület% bónusz). de ha kitámadsz az összes lovassal, mindaddig jár a kitámadási védöbonusz, amig az utközbeni hullás és harci veszteség 5001 alá nem csökkenti a támadó sereg létszámát. (a sugó értelmezése szerint azonos alaptámadó és alapvédö értéknél már nem jár a bónusz) |
Quote:
Ha nem lesznek frissítések, ugyanúgy elavul, mint Archeré.. Nem látok gyorsabb megoldást a kérdés eldöntésére, mint anarchban a saját kezű kísérleteket. Ha kérsz itt a fórumon erre a célra orit, biztos lesznek akik segítenek ebben. :o (nekem pillanatnyilag nincs működőképes orim anarchiában, de ha ezen múlik, biz'isten regisztrálok :D) |
van anarchban is erre a célra fenttartott orim lehet az lesz a végső megoldás.
a progiról meg annyit hogy tervezem a folyamatos frissítését, illetve szívesen várom majd az ötleteket mi kerüljön még bele |
Quote:
|
Hol lehet hozzájutni?
|
En is ugy tudom, hogy alap ertekek szamitanak, de nekem alig van tapasztalatom orkokkal ;)
|
Quote:
egyenlőre még csak a csata van kész közeli állapotban, folyamatosan frissül hiányzik belőle még -az Ork védelmi bónusza -útközben elhulló egységek száma (betegség esetén is) illetve lassan nemártana egy súgót írni hozzá :), meg persze jobban felcommentezni, ha esetleg valamikot megunnám akkor ott az esély hogy tovább írja bárki aki ért a Javascripthez. Amúgy csak azért kezdtem el írni egy új csataszámlálót mivel pár szövitagomnak nem windows van a gépén, így viszont ők is tudnak számolni, erőfeszítés nélkül :) |
Demian hála neke:D:D az infó mentős progiért, meg örök respect:D:D
|
na ezt megtekintem, aztán ha tudom használni akkor használom:)
|
Ez szupijó, majdnem mind az excel táblám :D:D:D
Az a spec oszlop mi? |
szuper;)
asszem rá fogok szokni a progiaid használatára:) |
Aha, jónak tűnik... de miért van a mf és a szövetség tagja között a szövetség vezére is? Számít valamit?
Ja, és még valami: a személyiségeknél is csak a tábornokot találom. |
azt én is hiányoltam, hogy csak az van, de az hogy ott a szövi vezére az csak úgy ott van, hogy nem hagyta ki:)
|
Quote:
kivéve ha tikere be van állítva egy max érték, mert akkor a tudósnak is lenne, de gondolom ilyen nincs beállítva, az csak megbonyolítaná a dolgot :) Gondolom a 2oldalt túl bonyolult lehet függetleníteni egymástól, ha ott van a csere gomb is :) |
Quote:
ezenfelül megírtam, hogy személyiségnél hiányolom, hogy csak tábi van ott, de lehet a teki%-ra nincs határ, akkor nem hiányzik...de nem kell az embert egyből hülyének beállítani, mert még ha néha úgy is néz ki nem vagyok az. |
Quote:
|
Örülök neki hogy tetszik a progi :)
- a spec oszlop az Ork nak van ott, hogy tudjak miből bónuszt számolni - szövetség vezére dísznek :), hogy az se maradjon ki - személyiségeknél a köv verzióban mind benne lesz természetesen csak a tábornok és a tudósnak lesz szerepe - tábornok alapján automatikus beállítódik a max tábornok száma - tudós is hasonlóan fog működni tekik beírása után, ha valaki többet ír bele akkor a maximumra állítja majd a főoldallal meg egyenlőre szenvedek, várhatóan jővő héten majd megpróbálom rendbe szedni és letölthető lesz a progi ha valaki nemszeretné folyton a webhelyet felkeresni, illetve ha valaki szeretné tovább fejleszteni :) |
Megnéztem, tetszik, gratula hozzá:)
És mijaza infómentős progi amit valaki említett nemrég? |
gömböket, éplistát, szövilistát lehet vele menteni majd egy listából csak kiválasztod kire vagy kiváncsi és nézheted milyen gömbik vannak róla, végülis csak gyorsítja a txtbe mentegetős verziót :)
amint a fórumot rendbe rakom feltöltöm őket újra sajna ezt legkorábban hétfőn tudom megcsínálni hétvégén nemleszek :( |
Quote:
Trehányság kihagyni a hétvégét, de majdcsak kibírom:) |
munka miatt muszály :)
|
Quote:
A muszájt így írják még mindig ;) |
sorry nyelvtanból sose voltam jó :P
frissítettem a progit több személyiséget crtl lenyomásával lehet kiválasztani, max teki százalék mostmár működik. |
Quote:
|
Nagyon jó, használni fogom:)
|
Nagyon jó lesz, gratula hozzá!:)
|
Örülök neki, hogy egyre több ember megnézi :) és tetszik, fórumra (demian.extra.hu -ra) nyugodtan jöhetnek a hibaüzik meg, mi kerüljön még bele.
Felraktam az oldalra az érdeklőknek újra a gömb mentegető progit is (Alexander Információ néven fut) és most nekiállok az Ork kitámadás bónuszának a progiba építésével :) alap támadó és alap védőerő + toronnyal Cece világosított fel msn-en hogy a két számítási leírást egyszerre nézzem és ebből ez jött le, illetve a szavazásokban is. |
Quote:
1. kerdezd meg Atitol 2. teszteld le anarchban, tobbszor. Pl igy tippre torony nem kell hozza, szerintem. De ha progit irnek ra, letesztelnem... |
Quote:
Quote:
Amúgy azért nyítottam ezt a témát hogy Ati talán benéz ide és elárulja, de sajna még nemtette. ha anrchban van véletlenül 200 heki közelében mindegy milyen országod, akkor szívesen letesztelem veled :) (pont orkom van ott) |
Quote:
|
Közben eszembe jutott, hogy miért tartottam jónak, hogy nincs a progiban tudós személyiség, illetve meghatározott maximum teki.
Így most a progi nem tud kezelni egy tudós tábit. Szerencsére nincs belőlük sok :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:35. |