![]() |
Csata útközben
Súgó:
"Ha egy adott célpont fele több, egymással szövetségben nem levő ország is tart, akkor egyik sereg sem nézheti tétlenül, hogy másnak is az általad kinézett országra fáj a foga. Ha ezek a seregek észreveszik egymást útközben, akkor egy előre nem látott csatára kerül sor. Minél közelebb vannak a támadó seregek egymáshoz és a célponthoz, annál nagyobb valószínüséggel keverednek egymással csatába." Ezzel kapcsolatban: Minap ugy alakult, hogy 18 seregünk ment egy célra. ezek közül volt 5 3 körös és 13 2 körös. Índított egy másik szövi is 2 körös támadást velünk egyszerre (sajnos):( Az érdekesség: az ellen serege nagyobb volt és eltakarította az összes seregünket...de ha az ellen 2 körös támadást indít akkor akkor hogy tudta leverni a 3 körös seregünket?????:confused::confused::confused: összegzés: adott országtól más távolságra lévő seregek hogy tudnak találkozni??? kicsit furcsának tartom...ez nme illik bele a Hód logikájába... (ha van erre téma elnézést..átfutottam a témákat nem találtam...de rossz a szemem, így ha már létezik ilyen téma: elnézést érte.) |
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread....hlight=seregek |
Quote:
de ha jól látom az lezárt téma... bár lényegében találtam választ.... csatázhat két sereg akkor is ha jollehet köztük van vagy nyóc kör.... Ez jóó:) Szegeden agyonverlek miközben Pesten vagyok:D:D ki érti ezt.... |
Quote:
|
18 sereget szabályos kiküldeni egy országra? :eek:
ha mindegyik földszerzésre menne, akkor annak az országnak nem sok hekije maradna ha mondjuk mindegyik lefele támadna, és ha egy támadás 3%nyi hekit visz, akkor: 0,97*0,97*0,97 ... 0,97= 0,577 vagyis elveszti majdnem területeinek a felét |
Quote:
nme érdekel mennyit veszít...:):):) és az sem érdekel hogy minért bont valki 2500 hekit le egy oriban és mit talál ki.. 2500-hekis ori volt összesen 9 bankja és volt és 2500 üres terület... innentől kezdve B topjában nem tulzottan nagy a választék ütnivaló országokból.... hár rámentünk rendesen.... |
Quote:
bár a modern technika e-mail bne is lehet pofont küldeni... pofonküldő szolgálat:):) |
Quote:
|
Quote:
amugy azé meglett az ütés mer a konkurencia anarchba került...:confused: igy első 76 hekit hozott lefelé a 10. az csak 48-at:) |
Quote:
Haszonszerzésért megy a sereg, nem 50 körről indítottuk (tehát nem a 'csak azért is' piszkálás), miért ne lenne szabályos? |
mint részese ennek, harmadszorra sikerült csak bemenni hozzá, mert egymás seregeit folyamatosan fodítottuk vissza, így összesen 6 kör alatt sikerült eljutni a célhoz, mivel egy kör indítás, egy kör visszasereg, aztán indítás megint, és ugyanez mégyeszer. ezalatt az idő alatt a seregeink a másik szövivel összesen 74 csatát vívtak útközben...
|
Quote:
Lehet, én vagyok régimódi, de én csak két sereget küldtem volna. Elég nagy eséllyel mind a kettő be is ment volna. Igaz, kisebb a zsákmány. |
na pont ez az. maxot akartuk kihozni. ami nem teljesen sikerült, de megvolt. a célpont meg üres hekiből állt. maxra lebontotta magát. úgyhogy ennyi.
|
Quote:
Quote:
és akkor talán törlésig ütés volna, vagy ilyesmi de mivel írtátok, hogy nem is visz annyit valójában, akkor nyílván egyértelmüen szabályos |
Quote:
|
ez a támadás pont arról szólt, hogy a hekit növeljük. egyszer csak felbukkant előttünk, és nem lehetett kihagyni az alkalmat. előttünk is ütötték már jópáran. krónikából kiderült. ahol éppen tanyázunk nem sok lehetőség van a földszerzésre. vagy a beesőket szedjük le, vagy fedezünk. mivel hadisok lévén a fedezés ne mnagyon áll közel hozzánk csak a csata marad. úgyhogy muszály volt levenni őt. de sztem nagy a valószínűsége, hogy újrázni akart.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amugy a súgóbna szereplő találkozás nem 100%... hát az eddigi tapasztalatok alapján, ha 2 körről nem 100% akkor 99,999999%:):) |
Quote:
És hogy egyáltalán felmerül valakiben hogy ez csalás... égnek áll tőle a hajam. |
így van. ha ott van 8 tábim akkor megtehetem hogy kimegyek. és ha szólok a szövimnek, hogy esetleg egybenmaradjunk, vagy hogy ők is részesüljenek a jóból. ez a hód velejárója. ha hibázik elkapom.
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem télleg hamarabb utolérné az alatta lévő csoportban lévő orim, és ha nem törölném, akkor még az sem tudna még fellépni egy csomó ideig. Egyszerűen csak józan ész kérdése. Vagy pedig ami még egyszerűbb, csak újráznék. (Szerintem a terület felezésével lejebb kerülne, mint amit az újrázáskor visszakapnék területet) De mint irtátok, úgysem visznek annyi hekit hanem sokkal kevesebbet (Hál' istennek :D) , úgyhogy az egész tárgytalan |
Quote:
Amúgy meg ha kedves az ori akkor úgyse törli az ember, inkább vesztegel lejjebb csak hogy helyrehozza:D Spec újrázni csak akkor ha már télleg annyira gázos a szitu hogy erőteljesen konvergál a lehetetlenhez az újjáépités:D hogy leverték rólam az ország felét??? ez van, attól még nem újrázok:D |
Quote:
Kivéve ha 24 órás távolozás van, vagy pedig olyan országa van mint Kutyuleee 30% varis 30% tolis elfje :D |
Quote:
Nem sok ártót kapok így se, ha jól számolom 31,6% óriás templom kell hogy ártozzon azonos morálon és értéken:D |
Quote:
26*1,3*1,4*1,2*1,2 = 68,14 68,14/1,4/1,4/1,1 = 31.6 vagyis 31,6%nyi óriás templom kellene (szerintem a mágikuspajzsot 30%-nak vetted, és kifelejtetted az óriás varijai 10%-al erősebbek ;), de az is lehet hogy én is elszámoltam :D) de nyílván télleg nem kapsz sok ártót, mert biztosan nem fog egyezni a katonai morálotok. (szerintem egy 30%feletti varis óriásnak nincs magasan a katmorálja, nálad az elfnél meg 95% körül lehet) |
mint mondtam a srác az országának 100%-át lebontotta. csak területi védelme volt.
|
Quote:
|
Quote:
de az nem igaz h mindent lebontott mert ott még volt az 1.7k hekijén 5 bank:D:D |
Quote:
asszem ez az infó kiadása még belefér....:):) és képzeld összesen hoztunk tőle 450-500 hekit de egy bankot sem... akkor valaki más nyerte meg a jackpotot:):) |
Amúgy vissza főtémához: akkor lehetne szerintetek indítani olyan módosító javaslatot, hogy csak az azonos körben támadó seregek találkozhassanak???
:confused: |
Quote:
|
Quote:
szóval az azonos körtávlságra lévő seregek találkozzanak. de gondolm erre is nemleges a válaszod... de miért??? |
Quote:
Másrészt bármilyen topicot lehet nyitni a megbeszélések közé, csak nem mind marad ott, marad meg sokáig :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:12. |