![]() |
Mikortól számít ország játékbeli akadályoztatásának?
Sziasztok!
Ati hozzád tenném fel főleg a kérdéseimet: Van 1 mf és 1 szövi: Az mf elkezdi az egyik szövi tagot varira gyilkolni majd miután elhullot annyi h rárakja aszáraz vihart 36körre folyamatosan lopja az embert..ezzel gyengiti h "beférjen" hozzá sereggel amit már igaz most is megtehet de nem ez a léyneg... Ha a szövi ne tud ártani neki se tolival se varival se hadilag akkor a mf meddig folytathatja az kiszemelt ori szétszedését? szabira nem lehet menni mert friss csopi mindneki saját képzésböl növekszik igy a kkor a szai után nagyon gyengusz leszek Diplomáciai bwecsödölt Kérdésem szóval: meddig árthat az orinak ugy h pl haszna ugy mint föld,teki ,arany,nyersi nem származik belöle? (törlésig ütés topicock zárva és nem is az a pontos erre a helyzetre,mert nem akakrom én anarchba helyeztetni még :)) Másik ha egyszert sok sok idő mulva olyan helyzetbe kerülök/ünk h mi leszünk erössebbekk akkor pl ha 1hétig kapom aszárazvihart meg ember lopést egyfolytába és haszna nem lesz akkor én is mész-rolhatom majd/rombolhatom 1hétig szankció nélkül? |
Ebben a topicban: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1343 azt hiszem, hogy minden elhangzott, amit ezzel kapcsolatban tudni lehet vagy érdemes.
|
Utánna olvasgattam józan ész határa oks,megértettem,csak lehet 3nap ártozás után as jozan ész határa nálam kcisit eltolodik de meglátjuk köszöntem
|
Ha valaki csak úgy szórakozásból ártózik hullákat, nap-mint-nap, azzal történhet valami? Mert a hulla még fel se tudja jelenteni (nem tudja, ki volt).
|
Quote:
|
Nem arról van szó, hogy ezt olyan nagy ügy lenne elviselni (bár akár azzá is válhat). Hanem arról, hogy ez nyilván ellenkezik a játék szellemével és ha valaki sokat csinálja (esetleg különbözőek ellen), szerintem elég könnyen tetten érhető, és nyilvánvalóan nincs máscélja, mint mások játékélményének rontása. Szóval az a kérdés, ilyesmivel kapcsolatban várható-e valami?
Amúgy asszem sok munkával lehet valószínűsíteni, ki volt az illető. Bár ezen még gondolkodom. |
Quote:
A minap az én játékélményemet is komolyan lerontották, mert felgyújtották a házaimat. Most akkor menjek jelenteni?:) |
Quote:
|
Hm. Ki a fene panaszkodott?!
|
Quote:
# hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés, # ha az országban vihar tombol, nem zavarja, # a földrengés csak minimális károkat okoz, Kérdem én, mint hulla szakértő, mit lehet egy hullán kis hekin ártózni? Tolvajok mérgezése-felfedése hülyeség, szárazvihar szintén, földrengés 1-2 épület, de egy idő után autovédelem lesz, tűzgolyó meg olyan mininális károkat okoz, hogy kár megemlíteni. |
Quote:
200 hekin hullát rengetve nekem az esetek kb felében 0 épület volt az eredmény. Tűzgolyó télleg elég vacak. Gyakorlatilag úgy lehet hullát érdemlegesen bántani, hogy bevered sok sereggel földre vagy ha az nem kell, akkor pusztira. Kezdők meg ne menjenek a gyorsba, normálban is szívatják őket épp eléggé:) |
Szerintem se nagyon lehet komolyan... Nem ez a lényeg. Hanem hogy akkor ez izé szürke zóna, vagy csúnya dolog, vagy fellépnek ellene, vagy nem?
Mármint hogy elvileg ennek nem lenne szabad (most nem arról beszélek, hogy bosszú egy ütésért, vagy puhítás, neadjisten háború hanem csak a szokásos 'ó basszus 0 cucc jött tőle a fene egye meg akkor beledobok pár tűzgolyót, ha már úgyis sikerül... aztaaa de király varázsló vagyok azzal a 100 darabbal ami nekem van') lehetségesnek lenni, vagy járnia kéne vmi büntinek (bár az elveszett mana is az). Mondjuk az emberek sajnos általában véve olyanok (ezt soha sem leszek képes megérteni mondjuk a kis matematikus agyammal), hogy jólesik nekik, ha valamit szívatnak. Amúgy hulla ellen nem is olyan jó, mert a hulla NEm tudja, hogy te szívatod, akkor meg hol az élvezet? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szal nem az a cél, hogy azok a bunkók menjenek a játékból, akik haszonszerzés célja nélkül szórakoznak, pusztán csak azért, hogy valakivel kitoljanak?
Bár ez logikus is, elég sok ember ilyen PLÁNE nálunk... ráadásul simán meg lehetne oldani máshogy is. Amúgy tényleg nem vészes, a tűzgolyók kb 2-3 millió pénzt sebeznek, a gyújtogatások is csak annyit. |
All times are GMT +1. The time now is 13:48. |