![]() |
Területfoglalás kiírása
Az lenne a javaslatom, hogy amikor kiírja hogy pl:
****(#****) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő területeket elvesztetted: 5 ház, 12 barakk, 2 bank, 1 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 22 elit. Ekkor kiírná hogy összesen mennyit vesztettél, csakúgy mint mikor te foglalsz területet. Ezt megtehetné pl ilyenformán: ****(#****) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő 20 hektárt elvesztetted: 5 ház, 12 barakk, 2 bank, 1 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 22 elit. |
Jó ötlet, támogatom.
|
Támogatom én is
|
De ha egyszer az eseményeknél ki van írva? Csak 1kattintás és látod.
Szóval ezt a javaslatot is teljesen fölöslegesnek érzem, de persze nem zavarna. :) |
Quote:
|
Quote:
Akkor ott is legyen kiírva, hogy mennyit kaptűl belőle? Ott talán még értelme is lenne, bár egy kis összeadás senkinek sem árt. :) |
Quote:
Támogatom! De nyitottam egy ugyanijen topicot a pusztításra, hogy ott is írja ki mennyi épületet vesztettél, de az a topic is feledésbe merült. |
Támogatom én is, tisztább és átláthatóbb lenne.
|
Jó ötlet, de szerintem teljesen fölösleges.
|
Támogatom én is, bár eddig is jól megvoltam nélküle és ezután is meglennék ha nem kerülne be.
|
Szerintem is jó ötlet.Mondjuk a matekommal nincs baj de akkor is jó ötlet :D
|
Quote:
Felesleges, de támogatod? Akkor minek írtad ide a mondat elejét? :D Na mindegy ... A lényeg, hogy jó ötlet és én is támogatom. |
Quote:
Viszont mint mondtam, akkor kerüljön be a foglalásba is, hogy az egységesség megmaradjon! :) |
Quote:
Jé most látom, hogy "földik" lettünk :D |
Quote:
Tehát most egységes: nem írja ki, hogy mennyit buktál, de azt se hogy mennyit kaptál :) |
Támogatom! Engem mindég is zavart ha foglalnak tőlem ,akkor nincs kiírva ,hogy mennyit.
Egyébként én is gondolkoztam már ilyen topicon :) |
Quote:
Sereged megérkezett *** (#***) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 39 hektár földet, ebből a következő 21 hektárt kaptad: 2 ház, 2 tanya, 3 raktár, 1 fatelep, 1 kőbánya, 2 fémbánya, 1 agyagbánya, 9 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 82 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 58 védő, 53 íjász, 38 lovas és 44 elit. de itt még mindig látod alapból hogy mennyit fogtál, ellenben amikor téged ütnek akkor csak azt látod hogy vittek el, és nem tudod hogy 16 vagy 46 hektárt... Egyébként ez a nyertes csatás rész egy mf-nél elég röhelyes... |
Quote:
Bár én úgyse kapok ilyen feliratot. :D:D:D Szóval nekem mindegy. |
Quote:
Másodszor én nem látom, miért az. |
Quote:
Hááát... |
Quote:
|
Ha az embert beütik, akkor az idegességre rátesz egy lapáttal, h rögtön arra kíváncsi, h mennyit vittek el tőle és nem látja :mad:.....ezért támogatom. És nem kéne kattintgatni, h azonnal kielemezzem, h mit is vittek.
|
támogatom én is, sztem hasznos, és nem egy nagy dolog...nem?
|
Támogatom jó ötlet de igy egybe gyúrva a javaslatokat valaki értelmes ember össze fogalmazhatná :P
|
Quote:
támogatom, mert általában látom, hogy beütöttek, utánna katt, hogy mennyit is vittek aztán megint vissza, hogy mit is vittek:D |
Quote:
Sereged megérkezett xxxxxxxx(#xxxxxx) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 50 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 1 ház, 7 tanya, 7 templom, 15 kocsma, 2 erdő, 20 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 37 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit. Namármost,én bárhogyis számolom az 1 ház+7 tanya+7 templom+15 kocsma+2 erdő+20 üres terület az 52 és nem 50 mint ahogy azt még előtte írta az eseményben.Gondolom ez azért van,mert a 2 erdő is üres területnek számít,viszont akkor ez a kiírás rossz,mert úgy kéne,hogy így nézzen ki: Sereged megérkezett xxxxxxxx(#xxxxxx) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 50 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 1 ház, 7 tanya, 7 templom, 15 kocsma, 20 üres terület, amiből 2 erdő, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 37 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit. tehát amikor bányahelyet viszünk akkor rosszul írja ki,és ezen kéne változtatni. |
Quote:
|
Teljesen felesleges, úgyis megnézed, hogy miket vesztettél, akkor már tudni fogod, ha meg mégse, akkor 1 kattintás és látod máshol....
|
All times are GMT +1. The time now is 23:55. |