Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Minden, ami Anime! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1894)

VLaC 06-15-2007 20:43

Minden, ami Anime!

Csináltam egy ilyet, hogy ne kelljen minden animének új topicot nyitni.
Szóval kíváncsi lennék, hogy ki mennyire szereti a japán rajzfilmeket, van-e kedvenc és ha igen, mi az?
Én függő vagyok egyébként :)

Kutyuleee 06-15-2007 23:54

Quote:

Originally Posted by VLaC (Post 103334)
Csináltam egy ilyet, hogy ne kelljen minden animének új topicot nyitni.
Szóval kíváncsi lennék, hogy ki mennyire szereti a japán rajzfilmeket, van-e kedvenc és ha igen, mi az?
Én függő vagyok egyébként :)

Csatlakozok a függők sorához:D
Hát kedvenc van 1pár, najó az 1. kiemelt helyen az Elfen lied (azt 1-2havonta végig nézem) aztán Cowboy Bebop, inuyasha. ezek a toppok. a többit amit "csak" szeretek már nem kedzem el sorolni:D

Szecsa 06-16-2007 00:33

narutot ismerem csak :)

(dragon ball ide szamit? :D )

Kutyuleee 06-16-2007 00:35

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 103360)

Naruto is jó ép ma fejeztem be a sorozat eddigi részeit:D (220ig) az újakat pedig folyamatosan szedem:D

Grabi 06-16-2007 00:35

még régebben volt egy ilyen magyar manga játék, amnézia volt a címe. baromira szerettem :)
rajzfilmben meg egyértelműen a dombos pálya, fél órás beszélgetéses a meccseken, dupla magnum, akrilla-lövés a pálya ördögei :)

Steve 06-16-2007 07:24

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 103362)
rajzfilmben meg egyértelműen a dombos pálya, fél órás beszélgetéses a meccseken, dupla magnum, akrilla-lövés a pálya ördögei :)

wááááá dupla magnum, ez nem jutott eszembe a minap!!!:D

BimmBimm 06-16-2007 07:45

Anime... heh :)
Annyira nem tartozik a kedvenceim közé, bár megnéztem párat már... Az Elfen lied valóban egész jó, de azt sem tudtam egynél többször végignézni ;)

VLaC 06-16-2007 09:09

Elfen lied nálam nagy kedvenc, végignéztem többször :)

VLaC 06-16-2007 09:15

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 103358)
Csatlakozok a függők sorához:D
Hát kedvenc van 1pár, najó az 1. kiemelt helyen az Elfen lied (azt 1-2havonta végig nézem) aztán Cowboy Bebop, inuyasha. ezek a toppok. a többit amit "csak" szeretek már nem kedzem el sorolni:D

Inuyasha-t nagyon szeretem, csak mikor megnéztem az uccsó részt azt hittem összetörök vmit :)

VLaC 06-16-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 103360)

Dragon Ball ide számít egyébként, igen :)

Andrew 06-16-2007 22:03

eddig össze vissza egy anime-t vett be a gyomrom, és az a Hellsing Ultimate volt
kár, hogy csak 2 rész készült eddig belőle :o

VLaC 06-17-2007 05:40

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 103445)
eddig össze vissza egy anime-t vett be a gyomrom, és az a Hellsing Ultimate volt
kár, hogy csak 2 rész készült eddig belőle :o

Van az 3 is :)

Chris 06-19-2007 09:02

A teljesség igénye nélkül pár kedvencem: Cowboy Bebop, Trigun, Full Metal Panic, Paradise Kiss :)

Neten belefutottam eme mű pár részletébe: Descendants of Darkness.
Tud valaki valamit erről (miről szól, érdemes-e megnézni, stb)?

E mellett van még két rajzfilm (Legend of Duo, Samurai 7), amit nagyon érdekel, pár részt láttam is belőlük, de mivel japánul mennek nem sokat értek belőlük :(
Tudja valaki dióhéjbam miről szólnak?

A válaszokat előre is köszi! :)

VLaC 06-19-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 103887)
A teljesség igénye nélkül pár kedvencem: Cowboy Bebop, Trigun, Full Metal Panic, Paradise Kiss :)

Neten belefutottam eme mű pár részletébe: Descendants of Darkness.
Tud valaki valamit erről (miről szól, érdemes-e megnézni, stb)?

E mellett van még két rajzfilm (Legend of Duo, Samurai 7), amit nagyon érdekel, pár részt láttam is belőlük, de mivel japánul mennek nem sokat értek belőlük :(
Tudja valaki dióhéjbam miről szólnak?

A válaszokat előre is köszi! :)

A Descendants of darkness 4 történetből áll, az első 3 lényegében a 4. előkészítése. Halhatatlanos, vámpíros, természetfeletti röviden :) 13 részes.

A Legend of DUO Duo-ról a vámpírról szól. 12x5 perc, szóval 1 órás anime.
A Földön az emberiséget ismeretlen járvány pusztítja, nincs ellene semmilyen gyógymód. Duo, a vámpír elárulja a klánja legnagyobb titkát az embereknek, ennek kövekezménye: az emberek vadásznak a vámpírokra.
Vmi ilyesmiről szól, nem láttam, csak olvastam róla. Azt az 1 órát sztem rá lehet szánni, ha érdekel, sztem én is meg fogom nézni :)

Samurai 7. Ezt ismertetőből szedtem, mert nem hallottam még erről az animéről:
"A történet valamikor a messzi jövőben játszódik, ahol az egyes tartományok között gép-szamurájok vívják háborúikat. Közben a banditák támadásainak ki vannak téve a helyi faluk, akiket folyamatosan kizsákmányolnak, és rettegésben tartanak.
Kanna nevű falu mindezt megelégeli, és a helyiek elhatározásra jutnak: Kirarát, a falu médiumát (egy ingával képes a Föld bármely részén kacsolatba lépni a vízzel), Komachit, Kirara húgát, és még egy segítőt a városba, Kougakyóba küldik, hogy fogadjanak fel szamurájokat. Sajnos egyetlen fizetőeszközük a rizs. Így hát felkerekednek, ám a város veszélyesebb, mint gondolták..."

Chris 06-19-2007 14:01

Köszi szépen! :):):)

Quote:

Originally Posted by VLaC (Post 103958)
Azt az 1 órát sztem rá lehet szánni, ha érdekel, sztem én is meg fogom nézni :)

Nem azzal van a baj, hogy rászánom-e azt az egy ótát vagy sem, hanem az, hogy ahol vetítik ott japánul megy, és nem tudok japánul, ebből egyenesen következik, hogy nem sok jön le a történetből... :(
Most, hogy leírtad dióhélyban a történetet kissé világosabb, de azt hiszem nem fogok megvilágosodni teljesen míg egy általam érthető nyelven meg nem nézem (vagy meg nem tanulok japánul... :D)

VLaC 06-19-2007 14:23

Jah, így érthető :)

VLaC 06-19-2007 14:32

Ha érdekel, tudok adni linket magyar felirathoz, meg torrent linket az animéhez.
Szólj ha kell, és küldöm privátba.

hami 06-29-2007 13:31

Hali:)
Kéne egy kis segítség. Én anime megszállott vagyok, és a barátnőm is kezd az lenni.
Neki kellene az Inuyasha elejétől a végéig. Tud nekem segíteni valaki?

Érdkes, hogy a régebbi animek meg sem lettek említve (nem olvastam végig, az amúgy nem túl hosszú topicot)
Pl.: Sabre rider, Macros, Records of Lodoss War, stb.

VLaC 06-29-2007 13:44

http://majin2007.com/index.php

Asszem 163-ig van fent itt, az uccsó részeket meg sok helyen meg lehet találni.
De ha mégse sikerülne szólj, és adok azokhoz is linket :)

VLaC 06-29-2007 13:55

Pár napja néztem végig egyébként a Death Note c. animét, és hát egy szóban összefoglalva: remekmű
Az Elfen Lied mellett a legjobb, amit láttam.
Aki teheti nézze meg :)

Steve 06-29-2007 13:56

Ez az inuyasha olyan jó sorozat lehet, hogy a minap az rtl klub fél órán keresztül állóképernyős kiírásban közölte, hogy fél órára banolták emiatt :D

Utána volt egy kétórás ban a Balázs show miatt, szl elvileg egynapos kell hogy jöjjön, nem? :D

lll 06-29-2007 14:23

dragon ball-t lestem még kisebb koromban
és pokémon-t lehet ide írni??:D
azt is régebben néztem:D

hülye haverjaim meg a 16-17 éves fejükkel az összes részét a dragon ballnak megszerezték és azt nézték, hogy húúdejóóó:D:D

VLaC 06-29-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 106373)
dragon ball-t lestem még kisebb koromban
és pokémon-t lehet ide írni??:D
azt is régebben néztem:D

hülye haverjaim meg a 16-17 éves fejükkel az összes részét a dragon ballnak megszerezték és azt nézték, hogy húúdejóóó:D:D

Pokemon-t sose szerettem, sőt...
Dragon Ball-t kb. 14 éves koromban néztem végig (Z,GT). Hát a Pokemonnál jobb, de nem tartozik a kedvenceim közé :) Azt viszont nem értem, hogy mi a gond azzal, ha vki 16-17 éves korában nézi meg...

Burning 06-29-2007 15:41

utálom a pokémont, mert a rakétacsapat sose nyer:D:D
a naruto jó, meg az inuyasha, másról nem nyilatkozom:p

Kutyuleee 07-10-2007 00:18

Quote:

Originally Posted by VLaC (Post 106368)
Pár napja néztem végig egyébként a Death Note c. animét, és hát egy szóban összefoglalva: remekmű
Az Elfen Lied mellett a legjobb, amit láttam.
Aki teheti nézze meg :)

én is nézem ezerrel, és hasonló véleményen vagyok. a Cselekmény vezetése annyira eltér a megszokottól és annyira kiszámithatatlan, hogy elképzelhetetlen, olyan fordulatok vannak benne, amire senki se számit előre és ettől vált számomra remekművé:D

lll 07-10-2007 01:21

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 106389)
utálom a pokémont, mert a rakétacsapat sose nyer:D:D
a naruto jó, meg az inuyasha, másról nem nyilatkozom:p

ejj a junasa mese:D
abból ha talán 1 fél részt néztem reggel félkómásan aszem:D
de az osztálytársaim megőrjítenek!!!

All times are GMT +1. The time now is 02:33.