![]() |
Pultoslány kerestetik (vagy srác a lényeg, hogy Hódítós legyen!)
Sziasztok!
Most nyitó sörözőbe Hódítós lányt keresek pultosnak. A munkaköri leírásban kiemelt helyen szerepel, hogy az országát nem hanyagolhatja el senki a munkája miatt! :D Aki kedvet érez egy unalmas állásra a Gellérthegyen az írjon nekem privit vagy keressen meg skype-on a monro21 nicken. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
elektroműszerész nem kell?:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A komolyabb érdeklődőknek priviben megírom a feltételeket. |
Quote:
|
Quote:
Nézd má Monro;) Megint van rajta sapka:D:D:D:D |
Quote:
tuti oda fogok járni, ha te leszel a pultban :) ajánlom majd minden barátomnak ;) |
Quote:
|
Quote:
Gyula téged inkább vendégként tudlak elképzelni nálam... bocsi :D:D:D |
Assszem nekem tanátad ki az állást:)
|
Quote:
|
Quote:
végülis csak megnyerted a versenyt ;) kész ráfizetés lenne :) |
Quote:
|
Quote:
Ő tuti nem fogja elhanyagolni az orijait. :D |
Moróbá lécca azt is írd meg hogy hol van ez a hely pontosan éshogy mikor lehet ottan sörözni esetleg a társoságodban :)
Gellérthegy elég közelinek tűnik :) |
Quote:
Kelenvölgyi út ... nemtomhányszám :D Még nincs nyitva, de 2 héten belül nyitunk. Ki fogom írni, mert valószínűleg szervezek oda valami kisebb összejövetelt. Pici a hely kis "elbújós"... |
Quote:
|
Quote:
|
Mi a krimó neve? vagy mi lesz?
Hódító bár? |
Én remekül kezelem a targoncát és nagyon vicces ( nem spicces!!) vagyok. Az összes feltételnek megfelelek: nem hanyogolom el az irijaimat- mind szabin van, kiv német:D. Ez így jó lesz?
|
Quote:
Érdekes egy klaviatúrád van az egyszer biztos:D:D:D Az irijaiddal azért kezdj ,majd valamit Péter:) Ja és szabizhatnál te is egyett végre:p |
Quote:
|
2,5 éve nem dolgozom ( amióta felléptem A ba )
:D:D kár volt ezt a topicot nyitni, eszembe jutott , hogy most már akár munkát is kereshetnék... de akkor ki alszik itthon délelőtt a gép mellett?? :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:08. |