![]() |
Rég Szabin lévő orik.
Sziasztok.
Lenne egy javaslatom hogy a régen szabin lévő orikat kikeüljenek a pontlistábol. Pl 10 napig nem lép be az illető vagy legyen 1 hónap. Ugyanis a 3/I be nem lehet átekinteni. Had ne másoljam be 2/3 ada szabin van. Régen volt ez de ujra bent vannak. Lécci. |
Teljes mértékben támogatnám,hogy valami megoldást találjunk erre a problémára.És nem csak az elözö üzenetben leirt csoportban van ez a probléma,hanem szerintem majdnem mindegyikben.
Szóval várom a fejleményeket:) |
A 2/D csoport kb 10fős lenne :D
|
Quote:
Egyébként tény, hogy nyáron a szabisok száma a többi időszakhoz képest is megemelkedik, nekem fel van írva a listámra ez a téma, hiába nem volt eddig neki itt megbeszélés. |
Quote:
a 3/I-t ?? |
Ez szerintem is komoly probléma, főleg a csopik tetején van mindenki szabin. És ez egyre durvább lesz, ahogy beüt a nyár...
De volt régebben asszem, hogy két hét után kikerültek a listából az ilyenek, nem? Azt nem lehetne visszahozni? |
Ja és ha ez működne, feleannyi hekin is topban lehetnénk :D
|
Quote:
Megkockáztatom, aki ezt csinálja, az kimeriti a mások játékának ellehetetlenítése fogalmat. Jah és itt a 3/H csoportot már nem is emlegetném. |
Quote:
|
Quote:
|
Masik oldalrol abba belegondoltatok, hogy ha tfh viszonylag biztonsagban erzed magad, aztan reggelre kelve szetlesz szedve az orid, mert megjelenik vagy 5-6 ori korulotted akik szabin voltak korulotted, de neked errol fogalmad se volt?
|
Quote:
Ott nem történik semmisem és ezért neéz feljutni igaz nem lessz töb kő fa agyag de meg lehet azért érteni. |
Off
Quote:
És akkor a töménytelen hiányzó vesszőt még nem is említettem. Szegény anyanyelvünk. :o |
Tényleg elég durva hibák.
|
Quote:
Támogatom, és esetleg lehetne olyan, hogy ha kikerültél a pontlistából, akkor mikor visszajössz, X körig ne támadhass stb... vagy ez nagy hülyeség? |
nem hülyeség de a 3/I-ben leszünk vagy 25-en:)))
és abból 3 a szövim:))) viszont az jó ötlet h ha kikerülnek akkor legyen 1 korlát h meddig nem indíthatnak akciót és akkor természetesen fordítva is mert elég fura lenne ha támadnánk aki vissza jön és ő nem tehetne semmit..:D:D |
Quote:
|
Talán jó megoldás lenne, ha a szabis országok bennmaradnak a pontlistában, de a körtávolság számításában nem vennének részt. A körtávolság számítás úgy történne, mintha nem is lennének ott a szabis országok. A szabis országok körtávolsága --- lenne, mint a saját országnál.
Szabiról visszajönni úgy lehetne, mint eddig, azaz be kéne lépni az országba. A következő körváltás után kezdhetne akciót a szabiról visszajövő ország, mert akkor kerülne be a körtávolság számításba. A max terület feletti szabis országok körönkénti földvesztése változatlanul megmaradna. A felfedezési megszorításokban (top 4, top 10%), valamint a feljutás értékelésénél számítanának a szabis országok, hiszen a pontlistában értékük alapján bennmaradnak. |
Quote:
Ez is egyike azoknak a dolgoknak, amik hihetetlenül nem látványosak, mégis az egyik legtöbb módosítást igénylő változás. |
Quote:
|
Quote:
sztem jó az az ötlet ami a fagyasztásos topicban is felmerült. ha pl 2hétig nem lépek be az orimba, akkor essek ki a pontlistából. ha visszalépek akkor pedig 24 óra (a gyors/lassú miatt) védelem járjon, így senkinek se okozok kellemetlenséget. nem hiszem hogy akkora gond lenne az hogy ha legalább 2 hétig nem figyeltem az orimra még 1 napot várnom kelljen az akciózásra... |
Quote:
tehát ezt az érvet nem tartom helytállónak, Fegya ötlete pedig nekem is tetszik :) |
Quote:
|
Ugy kellene hogy 2 hétig akik szabin vannak automatikussan kikerülnek a pontlistábol és ha vissza jönnek akkor 12 óráig nem támadhatnának.
Végül is ez a lényeg. a Körök megmaradnának ha pl a 3/I be a legelső támadható ori van és köztünk van 10 szabis ori és 13 körre van akkor a szabis orik eltünnek de a 13 kör megmarad hiába van felettem és sokkal jobban átlehet tekinteni a pontlistát. |
A 12 órás védelem az szerintem sok. Lehet, hogy a felfedezgetős, marhára ráérős orik 2 hetente csak 12 kört töltenének játékban, azt is amíg védelem alatt vannak. Szóval vagy 1 hónap szabi után kéne kikerülniük, vagy rövidebb védelem kéne.
Azt nem tudom ellőhetem-e, de mi lenne, ha két fajta szabi lenne? Az egyik a normális 3 napos, ami 2 hétig tartana, és utána automatikusan visszajönnél szabiról, és lenne a hosszú szabi is, aminél valamennyi (mondjuk 336) kör lenne a minimum, azután bármikor visszaléphetnél, és ekkor járna a védelem, de aki hosszú szabira megy, az alapból kiekrülne a listából. Ez ideális lenne nyári szünetre, vagy ha pár hónapig nincs géped... |
Quote:
ha vissza esne az ori akkor már eleve kár volt elkezdeni ... régebben az én orim is vissza esett a 3/G be szabirol és kitekiztek. És pl valaki elmegy nyaralni 1 honapra a kanári szigetekre akkor 2 hét után vissza esne az orija azt mire hazaér pl az 1/A ba 6000 hekin volt azt 199 hekire leütik. |
Quote:
bocs az offért, de a könnyeim folynak :) ez volt a nap szólása :D |
Quote:
|
Quote:
2 hét mulva vissza esne az ori azt irtad De irtad hogy 336 körre elmegy de az is 2 hét a normálba. Majd az Admin eldönti milenne a jó. |
Nem értem amit írtál. Hogy egyértelmű legyen, én azt írtam, hogy:
2 fajta szabi 1.: 72 kör- 336(vagy 504)kör: normál szabi, a végén visszadob, nincs védelem 2.:336(vagy 504)körtől végtelenig: hosszú szabi, akármeddig maradhatsz, nem dob vissza, de a minimum idő előtt nem tudsz visszalépni, és kikerülsz a pontlistából. De ha visszajöttél, van valamennyi védelmed. |
Quote:
|
akkor van majdnem két (vagy három) heted valahonnan belépni és átrakni hosszú szabira. Ha két hét alatt nem tudsz keresni egy netkávézót, akkor biztos Afrikában laksz...
|
Ezt a kétfajta szabadságot nem tartom jó ötletnek. Esetleg egy olyat tudnék elképzelni, hogy ha valaki már kiesett a pontlistából bizonyos idő után, akkor amikor vissza akar jönni szabadságról a játékba, a pontlistában mielőtt visszakerülne a játékba jelenjen meg egy ideig, de még ne számítson bele a körtávolságba. Így a védelem sem kellene, nem jelennének meg hirtelen ork tábornokok és lehetne tudni, hogy megváltoznak a körtávolságok.
|
ez is jó ötlet.
Ugyanígy, ha megjelennek, bele is számítanak, de van 6 kör védelmük?? |
sztem ezt egy kicsit túlspirázzátok :)
meg nem értem, hogy miért baj a szabiról hirtelen előbukkanó ország.. aki mélyszabin van, az is a semmiből bukkan elő.. valamint pl. 1A-ban sincsenek nyílvántartva az SZK-s orik és soha nem tudhatod, h mikor gondolja egyik úgy, hogy akkor most Ő újra játszani fog.. :rolleyes: u.i.: sztem eddig még mindig Fegya ötlete az, ami nem rugaszkodott el túlságosan a földtől.. :) |
Nekem végülis teljesen mindegy milyen lesz, a mostani rendszer is tökéletes, csak az a lényeg, hogy a hosszú szabisok ne legyenek a pontlistában. A többi már csak kényelmi módosítás szerintem
|
Nekem teljesen megfelel ahogy van most. Ha egy vérork odaüti magát hipp-hopp mellém most sem tudok többet kezdeni vele, mintha mélyszabiról jönne vissza.
Minek a 12 kör? Hogy gyorsan elhúzzak a környékről? Mert ha nem kapod el az elejét amikor visszajön átépíteni sem tudsz addig mire lejár. Szerintem normálba nem is nagyon van ilyen. Anarchban meg had legyen :) |
Quote:
|
Quote:
ahhoz elég lenne egy gomb, akarom e látni a szabis orikat vagy nem? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:26. |