![]() |
VIP a nem magyar játékban
No, most jutott eszembe
Akinek van magyar országa és játszik a román/angol/német hódítóban, azoknak nem lehetne-e olyan lehetőségük, hogy a magyar főorijukon levő VIP körökből "adjanak" a más nyelven játszó orijaiknak? Én személy szernt játszanék komolyan németben, de nem rendelkezem a VIP küldésének feltételivel... Nem tudom, milyen technikai háttér kellene ehez, csak egy ötlet volt :) Vélemény? |
Quote:
Ha ezt összhangba hoznánk, és 4x annyi kör menne le a németre vagy az angolra, azt hiszem kirohannál a világból. :) |
Quote:
És jól emlékeztem.:D |
Quote:
Nem amiatt vetettem fel, mert olcsóbban akarok játszani más nyelvű hódban, hanem azért, mert JÁTSZANI SZERETNÉK ott is... Ha megoldható, akkor tessék már megoldani, és aki akarja, hagy vegye már igénybe :) |
Quote:
|
Quote:
Hát, megmondom őszíntén, hogy nem igazán szeretnék neten keresztül fizetgetni ... Annyi minden újítás van már, nem igazán értem ez miért nem oldható meg? Így is-úgy is kb. 1000 ft lenne egy vip, akkor meg nem mindegy, hogy sms-ben fizetem-e meg, vagy kártyán? No, úgy látom, nem lesz hosszú a játékom németben, angolt is emiatt hagytam abba...:( |
Quote:
Azt hiszem ez már egy olyan szám, amit sokan nem szívesen látnának. Ha nemzetközi sms fogadásról is beszélünk, akkor 3000 környéke. És itt már nem nagyon beszélhetünk arról, hogy ezt bárki megengedhetné magának, ha ennek a harmada még bele is fér. |
Quote:
Attól, mint lehetőség, meg lehetne csinálni szerintem... De ha nem lesz, hát nem |
Én is támogatnám az ötletet ..
Ati,egy kérdés ... A Hódító,A Queosia,A Legendar és a Cuceritor üzemeltetője nem te vagy? Akkor miért kell külföldre küldeni az sms-t? Csak mert más a hivatalos nyelve a játéknak?:confused: |
Quote:
szóval valami más megoldást is kéne találni, a vipeléssel nincs gondom, magyarban, szóval a vip, az oké, fizetek is érte, de azért ez egy kicsit sok... |
Quote:
Azt hiszem, hogy a hirtelen fellángoláson túl viszonylag kevesen lelkesednének azért a gondolatért, hogy 2-3-szoros árat fizessenek a VIP-ért, csak azért, mert elvi okokból nem akarnak maguknak netes kártyát csináltatni, holott a lehetőség erre azt hiszem, hogy ma már mindenkinek adott. Azért pedig, hogy 2-3 ember használja maximum ezt a lehetőséget, teljesen felesleges mindenki életét ezzel a plusz választása lehetőséggel bonyolítani, ami ráadásul kifejezetten rosszul is néz ki. |
OFF: engem érdekelne a Legendar-ban az elfek aránya..ha szabad ilyet kérni :o
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem meg de. :) |
Quote:
"Viszonylag kevés külföldi játékos játszik Magyarországról. :) Ezért ha nemzetközi szinten vezetünk be sms lehetőséget, akkor azzal kell számolni, hogy az ilyen rendszerekből a részesedésünk kb 30%, ami azt jelenti, hogy a mostani VIP tagsági díjat szorozd be minimum hárommal, ha ezt a lehetőséget használni szeretnéd." |
Akkor miért nem vezeted be,hogy itthonról küldött sms normál (200 HUF) tarifás,a külföldről küldött sms pedig emelt ... lehet én vagyok a makacs és az értetlen,de így többen is használnák a vipet a másik játékban is,és szerintem így lenne logikus is ...
Ne a magyaroknak kelljen már többet fizetni egy magyar játékra külföldiül ... Elhiszem,hogy szimpatizálsz az üzbégekkel :p de nem értem akkor sem .. |
Quote:
De én valahogy nem rajongok az ilyen megoldásokért. :) Úgyhogy azt hiszem, hogy az egyéni paranoia nem kerekedik felül azon, hogy 4833 különböző rendszert adminisztráljak folyamatosan. Ha úgy érzi valaki, hogy nem talál ma Magyarországon olyan bankot, ami kielégíti a biztonsági igényeit, akkor azzal nem tudok mit kezdeni. Én nagyon paranoiás vagyok ilyen téren, nekem mégis sikerült találnom. |
Quote:
Viszont látom nem akarod megérteni a kérdésemet ... mindegy,megleszek vip nélkül is :) |
Quote:
Mindenkinek szíve joga paranoiásnak lenni, különösen pénzügyi területeken, azonban más ilyen extrém világképe miatt egész biztosan nem fogok felesleges pluszmunkákat vállalni, mindezt úgy, hogy lelkileg egy igen megrázó árat kellene hozzá kiírni, ami sokakat inkább eltántorítana még a rendes VIP tagságtól is. Ennek fényében: továbbra sem sikerült meggyőzni arról, hogy tömeges jelentkezések lennének a 2-3-szoros áron való VIP-váltásra. Aki akar, még próbálkozhat, de ha nem sikerül ma meggyőzni, akkor ezt a témát rövidre zárom, és ismét elvetésre kerül. |
én azt támogatnám,hogy itthon itthoni tarifákkal legyen a játékra a VIP(mind a 4 nyelvben),külföldn meg külföldi tarifákkal(ezt más is mondta előttem asszem)...ezt nem értem miért nem lehet megcsinálni,ráadásul nagyon nem is lenne különbség,hiszen nekik az a pénz amit fizetnének az nagyábol ugyanannyit jelent mint nekünk az itthoni tarifa(legalábbis átlagban)...
|
Quote:
|
Úgy látom a téma kezd elmenni abba az irányba, hogy hogy lehet minél olcsóbban, vagy esetleg ingyen VIP tag valaki. Ezért itt említem meg, hogy erre például a Queosiában több lehetőség is van, melyek a VIP súgóban mind részletezve is vannak.
|
Quote:
én nem így értelmeztem a témát, mint te, akkor én kérek elnézést, Pool szavaiból azt vettem ki, hogy itthoni tarifákkal szeretne vipelni. ismételten hangsúlyozom, nem ingyen!!!!!! de mondom, én kérek elnézést, ha félreértettem, akkor vissza az egész. minden esetre valszeg én se leszek komoly német játékos :D |
Quote:
Ez a javaslat lényege, szerintem ennek így konkrétan senki nem örülne, úgyhogy mint komoly lehetőség, fel se merült bennem. Eddig meggyőzni se sikerült arról, hogy ez jó dolog volna. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Alapvetoen, nehany dologra lennek kivancsi....
A legfontosabb talan az, hogy az emberek miert vippelik az orszagaikat? Egyreszt, mert a jatek bizonyos szakasza (1/A, esetleg anarch 90 nap utan, normal 90 nap utan) megköveteli, hogy vippel jatszon az ember, masfelol pedig a kenyelem szempontjabol. A kulfoldi jatekban ugy gondolom, eleg magas (most dobalozok a szamokkal, de megkockaztatok egy 70%-ot legalabb) es szerintem az orik több mint fele nem vipes, amelyiknek nem szukseglete (lasd. elobb leirtak). Ez egyreszt nyilvan azert van, mert draga es masfelol pedig azert, mert vagy lusta elmenni a bankba csinaltatni egy netes kartyat, aggalyai vannak a netes fizetessel, harmadreszt pedig a kartyadij elég magas és a vippelesi koltseggel egyutt egyszeruen nem éri meg vippelni az orit, hiszen talan a szorakozasnak is van egy koltsegmaximuma :) (Adott esetben mennyit szanok egy ori vippelesere) En megertem Atit, hogy egyreszt a kulfoldieket nem akarja diszkriminalni, illetve minél több lehetőséget megadni nekik a vippeles lehetosegere...sot azt is, hogy a Hodito egy bevetel- es szorakozas-orientalt jatek...De ha a jatekosok sokaljak a koltsegeket, akkor nyilvan nem fognak vippelni, keruljon amibe kerul is....nyilvan az ember -ha ra van szorulva a vipre-, akkor megprobal a "csere-berelni", de ezek nem allandojellegu megoldasok, azt hiszem. Atinak nyilvan az a celja, hogy legyen bevetele, masfelol pedig legyenek jatekosok, akik vippelnek. A jatekosoknak pedig az a celjuk, hogy egyszerubbe valjon a kulfoldi jatekokban a vippeles es ez ne jarjon még sok extra költségekkel a jelenlegin felül (es nem ingyen). Szerintem a nemzetkoziekbe egy "Only for hungarian players" vip menut be lehetne iktatni, amivel a magyarok adott esetben sms-el is tudnák növelni a vip köreik számát...Láttam már ilyet más oldalon, ahol az orszag sajat nemzetisegi jatekosaira nezve voltak mas fajta "egyenlegfeltöltési" modszerei. (postai atutalas pl.), mig az orszag szamara a kulfoldieknek ez a lehetoseg nem volt adott. |
Quote:
Vagy, ha a magyar oriról lehetne leszedni. én ezt a 2 lehetőséget láttam, de lehet neked van igazad :) És teljesen megértem, hogy nem akar interneten fizetni, sok a visszaélés. |
Szecsa: hajrá, estig van időd meggyőzni, hogy 4x-es áron szívesen váltanál VIP-et. Ha nem sikerül, akkor tárgytalan a téma.
Az én alap felfogásom az, hogy senki nem fog csak azért többet fizetni a VIP-ért, mert nem akarja felhívni a bankját egy helyi tarifás, adott esetben ingyenes telefonszámon, hogy kérjen egy netes kártyát. |
Quote:
Ahogyan nyilván oka van annak is, hogy Vodafone irányból nem lehet Hódítóra sem sms-t küldeni, úgy nyilván oka volt annak is, hogy sms-küldési lehetőség nincsen a nemzetközi verziókban. (Bocs a kicsit homályos megfogalmazásért, sok esetben titoktartási kötelezettség köt.) |
Alapvetően én azt szeretném, hogy mivel magyarban 1 sms 240 FT, és kapok érte 336 kört, a külföldiben meg egy vip 1000 Ft kb, így mondjuk, ha van 2000 VIP kör a magyar főorimon, át lehessen váltani a külföldiben 500 VIP körre...
Én csak ennyit szeretnék csupán, semmi mást. Nem sms küldési lehetőséget a külföldi orikra és nem is olcsóbb VIP-et |
Nem igazán értek a hód technikai hátteréhez, de nem lehetne-e megadni a külföldi oriban a magyar főori számát, vagy a magyarban a külföldiét és azt, hogy mennyi vipet szertnék ráküldeni?
|
Quote:
Az átváltási arány viszont ettől függetlenül sajnos valós, hiszen egy sms jutaléka sokkal magasabb, mint a bankkártyás fizetésé, ezért kb ezt a 4x-es szorzót kellene ilyen esetben használni, míg bankkártyás fizetésnél megúsznád ennek a felével. |
Quote:
Ezekkel tisztában vagyok... De most akkor miért ne lehessen, aki megteheti? Anarchban vannak, akik pénzt adnak, védelmet stb VIP-ért, biztos van ország, amelyen rengeteg kör van, miért nem használhatja így fel? :) |
Nem akarlak en meggyozni :)
Nem errol beszeltem. En arrol beszeltem, hogy (most nem nevesitem a bankot, de utana jartam a netes kartyanak) aodtt banknal 1200 Ft a havidija a netes kartyanak. En nekem dombornyomatu kartyam nem lehet még. Tehat marad a netes kartya. A kérdés az, hogy azért, hogy vippelhessek a nemzetkozibe es a magyarba is (vodafone rlz) megér e nekem 1200 Ft-ot? Vagy inkabb kuncsorgok az sms-ért a magyarba, és a külföldit pedig amikor kell, megoldom...(en spec. ezert nem jatszok angolba aktivan) Egy bankot neztem meg, a tobbi nem erdekel, mert ebbe a bankba van mas cuccom is..es nem akarok több bank fele figyelni...(kicsinyes vagyok, igen) De megirtad a dolgot, amire kivancsi voltam....hogy nem éri meg anyagilag nemzetkozi is az sms-dijas rendszer :( |
Mondjuk, én nem játszom anarchban, de megengedhetném, hogy havi 2k sima kört átváltsak 500 külföldire :D
|
Quote:
Szecsa, én nem nemzetközi sms-t szeretnék, hanem, amit leírtam |
Mióta pihen már az orim angolban, mert nem tudok vipelni :(
|
Egyelőre továbbra is úgy látom, hogy Te vagy az egyetlen, aki ezt a megoldást favorizálja. A többiek, akik támogatták, mint az olcsóbb tarifa miatt tették, nem a drágább miatt.
Úgyhogy ez azt hiszem erősen egyedi eset. Mondjuk ebből adódóan akár azt is meg lehet oldani, hogy összegyűjtesz rá egy csomó kört (párbaj? :D), és egyszeri egyedi alkalommal beváltom, anélkül, hogy ezt olyan irányba bonyolítanánk, hogy külön lehetőség rá a játékban. |
Az már elég olcsó vip lenne: bevipelek egy orit, még 2megkapja, aztán erről a kettőről átutalom.
De mi lenne, ha csak főoriról lehetne átutalni 1:2arányban, akkor nem lehetne vele visszaélni. És Poolnak is jó lenne, aki telenyeri a főoriját vippel :D Persze csak ha megoldható ez az egész átutalós dolog. |
All times are GMT +1. The time now is 23:18. |