![]() |
ClickClickClick - Szájberháború
Héllóhélló :)
csak szimplán érdeklődnék, hogy vannak-e közöttünk Hupperek, Clickerek vagy ki minek hívja magát.. lényeg a lényeg, hogy a hódítósok vajon küzdenek-e Japán ellen :rolleyes: |
Mikor nem vagyok a koleszba szobatárs a gépemről 6fiókon futtatja a progit...:/
|
Sztív :) mint látom még nem haltál bele.. :D
én 20szálon futtatom.. szal van ez így :p |
Két ezrelékkel buktuk az előző kanyart, ugye? :(
De azt is csak az utsó 12 órában (addig végig mi vezettünk), amikor (ügyesen) lefogták a sávszélességünket, ha jól tudom... :( |
vmi olyasmi.. tegnap vagy tegnapelőtt még 350M klikk volt az előnyünk.. negyed órája ez volt az állás:
1. Hungary 1,205,558,564 2. Japan 1,138,836,528 most meg áll a szerver.. :( pontosabban ebben a pillanatban indult újra :D |
Ez kééééész, ez is milyen időtöltés :D:D:D
Nekem van még néhány hasonlóan értelmes ötletem, majd alakalomadtán bedobom a köztudatba :D |
progival toljatok?
|
Szecsa, progi :) próbáltam rendesen manuálisan is.. de az nem embernek való.. meg egérnek sem :D
mondjuk, ha tudnám, hogy a japók nem használnak progit, akkor szvsz több kedvem lenne rendesen klikkelgetni.. |
Quote:
Amúgy megjegyezném h erről az egészről ma reggel hallottam először és egyetértek Lacival, ilyennel tölteni a szabadidőt, akár a sajátodat, akár a gépét... hááát... :D:D:D |
ha gép előtt vagyok, akkor nem tök mindegy, h most 5-10percenként beírok egy kódot vagy sem ? :D
ha meg nem vagyok gép előtt akkor úgysem tudok klikkelni még progival sem :) nem mellékesen, most legalább egy kicsivel több japán nézte meg, hogy is van a térképen az a Magyarország.. :rolleyes: |
Amúgy (bár talán nem ideillik), ha már jelképes netes klikk-háború, nemtom tudjátok-e, az oroszok, és konkrétan az orosz hadsereg mostanában nagyon rászállt az interneten az észtekre.
Nem értek a számítógéphez, így nem tudom megmondani pontosan mit csinálnak, de a dolog annyira komoly, h a NATO elsőrendű ügye jelenleg, 24 órában figyelik az eseményeket, és állítólag csak azért nem jelentik ki hivatalosan is, h Észtországot kibertérbeli (jó kis cyberpunkos ) támadás érte, mert akkor életbe kéne léptetni a NATO szerződésének ötödik cikkelyét... :eek: |
ööö.. nem tudtam erről.. de mindjárt utánaolvasok :p
|
Quote:
|
a hodito miben más hamár az értelmességét feszegetjük? ugyanoljan játék csak it nem tudsz szántszándékkal kibabrálni a másikkal és összehozza a magyarokat más népekkel.
|
Quote:
|
Quote:
ez a klikkelősdi max azokat teszi kreatívvá, akik a japánoknak küldözgetett képeket csinálják, valamint a klikkelős és mindenféle segédprogikat gyártják.. mindenesetre poénnak jó :) |
Quote:
Lehet, hogy ezért nem lehet t-home-om se, mert túl messze van Üzbegisztán. :D:D:D |
Quote:
és hogy ne offoljam szét a saját topicomat: Eredmény: HUN 1.210.136.325 click JPN 1.145.700.786 click Differencia: 64.435.539 click |
Quote:
|
Quote:
"Sorry - the server is temporarily unavailable." Én most leginkább semennyit, pedig most kivételesen magyarnak néz. :D |
Pénteken filmnézés közben belevertem 2 millió klikket (célprogram rulzik).
Aztán elmentem sörözni a haverokkal. Csak, hogy tudjak majd választani. Legközelebb sörözni megyek :) |
Rákerestem erre az izére... 20 perce megpróbálja betölteni az oldalt szegény gépem.:D
Vagyis épp most adta fel.:D Asszem ez az én életemből is kimarad, feltéve hogy egyáltalán jó linket találtam.:p |
én úgyérzem számítógép analfabéta vagyok, hogy néz ki egy klikkelőprogram, mit kell csonálni vele, és ami a legfontosabb... a KLIKKháború (szabálytalan?) megnyerésén kívűl mire jó? :) léccilécci mondjátok meg
|
Quote:
http://nightlight.hu/greenc/ Annyi, hogy helyetted "nyomogatja" a gombot, nem kapsz inhüvelygyulladást. Nem szabálytalan, a Japánok is programot használnak. |
1. - Hungary : 1,313,471,038 kattintás
2. - Japan : 1,228,267,910 kattintás 3. - Chile : 4,631,731 kattintás Azért látszik, kik fejlesztettek jó programokat :P Ez meg jópofa: Holy See (Vatican City State) : 666 kattintás :) |
nagyon körültekintőek a vatikánban:D
|
Quote:
Quote:
|
Feleségem totál nyomkod állandóan:-)
Tisztára függő mint én a Hódban:-)))) |
Ennek amúgy vége lesz valamikor? Vagy hogy megy ez? Azt látom, hogy fordulók vannak, de minden X héten újraindul, amíg világ a világ, vagy egyszercsak lesz egy összesítés, hogy oké, itt a vége, ez az eredmény.
Tudom, el kéne olvasni, de alapvetően nekem már az oldal betöltése is problémás, ha nem, akkor meg üzbégnek néz... :D |
Game 4: ends June 6 2007 :)
most alszanak a japók.. de sztem megint az uccsó órában fognak majd lenyomni minket.. legutóbb is ez volt :( amúgy nem tom mit ügyetlenkedtek, nekem megy a szerver rendesen.. :) |
Hmm én is beszáltam a háborúba:D:D
|
Én is hozzájárultam a magyarok sikeréhez. :D
Holnap még kattintok párat az üzbégeknek is. :D:D:D |
Sorry - the server is temporarily unavailable.
Peddig kattingathattam volna hármat a magyaroknak.:p |
Quote:
|
Ha jól látom, tovább nőtt az előny (156 millió). Mondjuk az már kiderült, az előnyből sosem elég :P
Vajon az egérgyártók-e szponzorálják-e a klikkgémet? :P |
Quote:
Bár nem bánom.:) Elég agyament "játék". |
Hmm amióta klikkelek (többségében probálkozok:D) behalt az oldal, nem lehet hogy a japók mesterkednek vmiben???:D:D
|
miután nagy nehezen betöltött, egy ffilm alatt én is beleraktam azért kb 11000-t.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:09. |