![]() |
Helytartó védő, támadó képzése
A HT tudja irányitani az összes egység képzését kivéve a védőét és a támadóét! A HT-t ki lehetne bővíteni a védő és a támadó autómatikus kiképzésére is, nem lenne nagy változtatás, hiszen a többi egység képzését is vezényli. És akkor az alatta lévő sorba is bekerülhetnek, ahol az "Egyszerre képezhető egységek száma" van.
Nagyon OFF/ Csak úgy kérdezem, hogy Ti se tudtok témát nyitni a megbeszélésekhez, vagy ez csak velem van így? |
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg ha támadó/védő kombót akarsz akkor kézzel képezd :D:D:D Nincs ezzel problem |
Quote:
Manapság a többség nem használ védőt,támadót,de a látszat kedvéért lehetne,nem zavarna... A témanyitással a kapcsolatban .. nemrég bekerült pár szigorítás a fórumba,ha jól tudom .. ez vonatkozik a témanyitásra a megbeszélésekbe ... min. 20 elismerést kell kapni,de mindjárt megnézem neked és javítok,ha nem így van .. :) |
Quote:
Quote:
Új javaslat tételéhez meg kell felelned az új követelményrendszernek, amiket sok helyen szétszórva, vagy egy helyen összesítve olvashatsz a megbeszélések topic témanyitójában. |
Quote:
Persze, ha valakinek a támadó-védő taktika V.I.P.-ként jobban tetszik, akkor csak gyártsa helyette a helytartó. u.i.: még észre se vettem eddig ezt a hiányt. :) |
|
OK!
De már csak egy zöld kéne hogy plusszba legyek és tudjak topicot nyitni, csak soha nem tudom összekaparni...:( Quote:
|
Quote:
Ez tartozik hozzá. Hódító -> Megbeszélések -> Legelső, kiemelt téma |
szerintem igenis lehessen a helytartónak kiadni ezt a parancsot. Igaz, hogy soha nem képeznék, ha nem vagyok kénytelen, de komoly szépséghibának tartom a helytartó hiányosságát. (persze ha ígymarad, nem fogok sírni, de ha már felmerült én támogatom)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Persze, legyen a helytartó lehetőségei között a képzés, aztán 2 nap múlva forradalom indul azért hogy akkor már pakolja ki a nyersiket is, stb... :D
Másik indokom ellene: ha egy kezdő netán beVIP-eli az oriját, és akarna támadót és védőt képezni akkor talán megkérdezi egy tapasztaltabb társát hogy ugyan miért nem tud automatikusan képezni, vagy veszi a fáradtságot és utánanéz a súgóban az egységek védő illetve támadóértékeinek... Azt meg senki ne mondja hogy kezdők nem VIP-elnek, mert a próba VIP-et a társaság 90%-a elnyomja az elején ;) |
Quote:
Másrészt arra se veszed a fáradságot, hogy megnézd a megvalósult javaslatokat... (Előbbi kettőért legszívesebben egy pirosat adnék :p) Harmadrészt: Max egy kezdő képezne támadót/védőt. Legyen neki elég, hogy tud építeni piacot :D Ne képezzen már ilyen marhaságokat is. Negyedrészt: Hiába drága a támadó/védő ha te rakod ki nem foglyák megvenni, mert nem mindenki hülye! Azt akkor rakják ki-veszik meg, ha utalni akarnka az emberek ;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ok le van írva a súgóban, el is olvastam, mikor elkezdtem játszani,de azért lássuk be,nem különösebben fontos épület, ha mégis az, akkor csak nekem még nem volt rá szükszégem :) ui.: (bár mikor elkezdtem,építettem egy tonnát, és csodálkoztam, hogy nem fér el annyi ház az orimban, h működjön minden :)) |
Valezius, képzeld vettem a fárattságot és megnéztem azt a topicot ahol ez a korlátozás lett betéve, csak nem mentem vissza egypár oldallal, mert annyira nem érdekelt hogy visszaolvassak, aztán észrevettem, hogy nem tudok a megbeszélésekbe témát nyitni...
És az nincs megtiltva, hogy ide tudjanak témát nyitni, kérdem akkor miért baj, hogy ide nyitottam?:p Itt lehet beszélgetni a javaslatokról.:) |
Quote:
Ha oda nem tudsz, akkor várj pár napot. Igen itt minden hódítós témáról lehet beszélgetni, de ennek akkor se itt a helye! A fő baj viszont az, hogy nincs semmi értelmes érv arra, hogy miért képezzen a helytartó támadót és védőt! És ha egy érvet se tudsz felhozni a javaslatod mellett, míg van néhány ellene, akkor talán nem kéne ilyen "javaslatot" nyitni. |
All times are GMT +1. The time now is 21:53. |