![]() |
meg egy elfes topic
a kerdesem az lenne, hogy nem lett-e tulsagosan ellehetetlenitve az elf szovibe lepese? (elvegreis elegge haszontalan egy faj lett szegenybol) mivel most tertem vissza ropke fel ev utan ezert eleg meglepo volt az, hogy az oreg elf orim mennyire lenezett egy orszag lett :D
szoval aki tudja, hogy most elffel megis mit lehet kezdeni attol otleteket varok (esetleg fedezgessek es fellepesnel uj faj?) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ha valaki szövetségben játszik, akkor valószínüleg akciódúsabb játékot szeretne, és nem csak úgy beállni, hogy védekezzünk, és mellesleg vannak szövijeim is. Szövetségen belüli játékra valami olyan fajt javaslok, amivel a mások elleni akció sokkal hatékonyabb, hiszen azért vagy szöviben, hogy ilyeneket tegyél.
Kivéve, ha egy békés szövi összeáll, de ennek igazából sok értelmét nem látom, akkor már inkább az állandó +40%. |
sziasztok.
szerintem ne szövizz. én úgy érzem,hogy jó ez így csak tényleg arra kell használni az elfet,amire a lelke hagyja. eddig lubiczk volt az életünk. mf-ként szuperül müködik.továbra is. |
Quote:
|
jaja
Quote:
az oroszlánokrol pedig annyit,hogy nem csak meztelenül ,hanem félkézzel,és összekötött lábbbal.:D de mindig lecc valahogy |
Lopkodásra ideális az ember vagy a félelf. Az elf nem arra van kitalálva.
|
Quote:
Másrészt a finomítások sokat javítottak az elf "használhatóságán", szöviben varisként továbbrais megállja a helyét (Most tuti jön az, hogy elf varis, milyen marhaság az... pedig nem is akkora hülyeség.).:) |
Quote:
|
Quote:
Annó se abból állt az életem, hogy boldog boldogtalant lerengettem.;) Viszont a toli felfedés egencsak hasznos... lopjon szét valaki úgy egy elfet, vagy a szövijét, hogy a készültsége mindig minuszos.:p Innentől már az elf varis nem is annyira haszontalan... Tud a tolikkal szemben védekezni és állítlag beüthetetlen is tud közben maradni, bár ezt még nem próbáltam.:D |
Quote:
|
Quote:
Az elf rendesen el lett.....kalibrálva, de azért még lehet vele játszani. Azt a topicot meg teljesen felesleges lett elinditani, hogy legyen végre egy 168656. elfes topic is. |
Quote:
Én már csak ilyen makrancos és ellenszegülő vagyok.:P Óriásom is van. |
ráfázás
hát én is kiprobáltam,úgy nyomulni,mint régen
de nem ment.majdnem kipurczantam. pedig én is ellenszegülős vagyok.:D jól rálehet fázni,ha nem veszed figyelembe az új dolgokat. egy kicsit összehúzom a muskántlikat és a fikuszokat a fejem fölött,hogy nelásssanak bé, s meggondolom ,átgondolom ,hogy kit ? és mennyire támadjak.:D [ |
Quote:
|
Quote:
Egyik orimmal van is ilyen szövetségesem, kimondottan jól tud működni. :D |
Quote:
Miért, miért? Olyan jó nyavajogni utánna:)) A meglévő topikokat elkéne olvasni, megérteni, felfogni és ráadásul a másik-é. De jó ez a kis szigoritás, kevesebb ilyen lessz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok !
Teljesen kezdő vagyok,ezért lehet ,hogy marhaságot kérdezek. Úgy látom lenézitek az Elf varikat. Ha 4 Beton Elf-Vari Szövetségben van és csak fedezget, ki bántja őket? Nem félnek attól amit NÉGY jó vari rájuk tud szabadítani?:confused: |
Quote:
az ártó varázslatokhoz ötszörös mennyiségű rúna szükséges és használatukkor a varázslók 3%-kal jobban fáradnak |
gyorsban egy elfnek ki mit javasol (5. szinten)?
|
Quote:
|
Quote:
De tényleg. Mi a ********* fenéért indulsz a gyors csoportban, ha békésen akarsz felfedezgetni? A gyors csoport azért van, hogy folyamatos harc legyen. Nem azért, hogy folyamatos és jó gyors felfedezgetés, mert az milyen izgalmas... |
Quote:
|
hadi elf az 5. csoportban? az jo, akkor a tekiket termeli a kornyek felelfjeinek. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati, nagyot csalódtam benned:D:D:D:D:D most jelenteni kéne az üzidet??:D:D:D:p:p |
Quote:
Az, hogy milyen tekikből tarthat 40%-ot, mire kap 30% bónuszt stb, az szvsz másodrendű kérdés. És ez a véleményem mind a 4 varis elfetekre vonatkozik. :D De attól tartok, hogy 5-ös szinten nagyon jól meglesztek és még az is előfordulhat hogy köv szinten is ezeket fogjátok választani. Ahogy Smooth mondta a másik témában, ahol a kérdésed off-nak számít. |
Quote:
|
Quote:
De ha csak fedeznek akkor 1 esetleges támadáskor lessz elég rúnájuk és koponyánként pl:2 ártózás=8. Mindez egy körön belül és mire észhez tér a célpont jön a köv. 2*4 ártózás.:) |
Quote:
viszont ha toli vagy, elfel, akkor a legtöbb esetben meg birod lovasítani az ellne tekercseit, és azzal egyből többet árthatsz mit 4 rengés/fő |
Quote:
Példaként itt egy fél éves fórumrészlet (alulról felfelé olvasandó): de mostmár 639-el kevesebb ;) 2. szövetséges, 2007-02-24 20:48:21 ________________________________________ öö, Tehát az elfnek van tolija :D 3. szövetséges, 2007-02-24 20:46:26 ________________________________________ A varázslat sikerült. 569 tolvaj ájultan esik össze. 1. szövetséges, 2007-02-24 20:46:09 ________________________________________ A toligyilkolás megbízhatóbb, csak nem tudom mennyi a % hozzá. 3. szövetséges, 2007-02-24 20:45:39 ________________________________________ hát ebből legyünk okosak ,) 2. szövetséges, 2007-02-24 20:45:35 ________________________________________ A varázslat sikerült. 82 íjászt, 94 elitet, 5 varázslót, 3 tolvajt, 323 embert elpusztított a tűzgolyó. 1. szövetséges, 2007-02-24 20:45:27 ________________________________________ A varázslat sikerült. 48 íjászt, 9 elitet, 65 varázslót, 30 tolvajt, 173 embert elpusztított a tűzgolyó. 1. szövetséges, 2007-02-24 20:44:54 ________________________________________ és a toli gyilkolás? 2. szövetséges, 2007-02-24 20:44:47 ________________________________________ Kis telhetetlen!!! :) 1. szövetséges, 2007-02-24 20:44:46 ________________________________________ egy golyó nem elég megbízható.. 3. szövetséges, 2007-02-24 20:44:02 ________________________________________ :) O.K. Pill.... 1. szövetséges, 2007-02-24 20:43:36 ________________________________________ a t.gólyó nem egy rossz gondolat 2. szövetséges, 2007-02-24 20:43:06 |
A toligyilok jó, abból legalább lehet saccolni :)
Előtte tesztelgetni kell, mondjuk anarchban :) |
Quote:
v.hogy így: 1. szárazság + tűzgolyó 2. vihar + tűzgolyó 3. rengetés + tűzgolyó 4. szabadon választott:) (4. -ként ott ártani ahol a legjobban fáj) Csak kiderül v.mi az első 3-ból:confused: |
Quote:
ha a jelenlegi elf-el egy vihart/szárazat akarsz feltenni 36körre az kicsikét sokba fog kerülni(nem akartam a levegőbe beszélni, 490hekin ez 18380rúnába kerül, csak az egyik)másrészt ettől bárki könnyedén megszabadul az egyetlen értelmes ártó van a nem tolvajok ellen az a rengetés, viszont ez 13%készüli egy elfnél, azaz 4*tud rengetni(esetleg még egy tolvajok mérgezése belefér) a tolvajok mérgezése pedig 9%ot visz le azaz egy tolit bír ártózni 6*(még belefér akár egy felfedés is) szerintem a varázsló elfről ennyit |
Quote:
Sokkal biztonságosabb is, kevesebben mennek neki látatlanban, ha még éplista sincs, szövit se lehet felmérni. Tud pénzt szerezni a fedezéshez. Lehet, hogy el lehet lenni 4varis elffel, de minek? Túl nagy játékélmányt se biztosít. |
All times are GMT +1. The time now is 00:59. |