![]() |
X fórum
Ööö
Talán nem nekem kellene ilyennel előállni, elvégre az utóbbi időben erős inaktivitást mutattam fel, viszont annyiban aktuális, hogy ma visszahoztam szabiról egyik orimat. Szal a magam részéről szeretném, ha újra lenne fórum az X-ben. Megértem a fórum zárásának okait, elfogadom, hogy jogos volt, viszont úgy érzem, eléggé meg lettünk büntetve. Ami zavar, hogy valójában nem azok szívtak ezzel nagyot, akik miatt a fórum be lett zárva, hanem mi többiek, akik igyekeztünk normálisan beszélgetni... Szal rajta ifjak, akit érint, segítsetek, győzzük meg Atit!:) A magam részéről benne lennék egy olyanban is, hogy újra minden tiltás 168 kör legyen, akár a legapróbb piaci infóért is. Anno ez egyszer már bejött, és sikerült is átmenetileg megregulázni vele az izésebbeket. |
Csatlakozok, szeretném vissza fórumunkat :)
kérlek Ati, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlk, kérlek :) csak egy próbát tegyünk :) |
Quote:
Nem sikerült, sokkal több kárt okozott ez, mint ami haszna volt. Miért akarsz valakit 168 körre eltiltani a játéktól, amikor a jelenlegi felállásban nem tud olyat csinálni, ami miatt eltiltást kapna? Melyik a jobb neki? Az, ha egy hétig nincs beengedve, vagy az, ha be van? |
egy kérés
Valaki elmesélné hogy anno hogy fajult L a dolog? pár konkrét dolog, ilyesmi. Zéróztam a volt Xes orim és a nagy durvulást már nem láthattam, csak hallottam hogy be kellett zárni.:o
Ne itt, priviben és őszintén:) |
Quote:
Én támogatom bár most egy orim sem tud ott beszélgetni.... |
Én is szeretném hogy visszakapjuk az X fórumot :) Már csak azért is mert nagyon hiányzik az X-es társaság :( és az X fórumnak különleges hangulata volt :) és ezt szeretnénk visszakapni szerintem :)
|
Quote:
Akkor a látnivalóan kezdők, akik egyszerűen csak tévednek, de nem szándékosan feszegetik a pofonosládát, ne kapjanak 168 kört. |
Sőt, ötletem támadt:D
Az izgágáknak bevezethetnél egy újfajta büntetést, ami nem jár kitiltással, hanem lényegesen hosszabb idejű írásjogmegvonást okoz. |
Quote:
csak az X-esek kedvéért nem fogja Ati bonyolítani a játékot. De egy próbának örülnék :) ha nem változott, akkor megint bezárhatod. de hátha... |
Nekem is hiányzik az X fóruma :)
Nagyon jó lenne, ha megint lenne :) Sajna tényleg nem csak azoknak büntetés akik miatt bezárták, hanem azoknak is akik nem tettek semmit :) Nem lehetne legalább próbaidőre felfüggeszteni a büntetést? Akkor bizonyíthanánk, hogy megérdemeljük hogy legyen az X fórum :) |
Ja, és a szavazási lehetőségek közé a Nem-et pusztán udvariasságból szerkesztettem be, meg azért, hogy ne tartsatok diktatórikusnak, de azért nem veszem jó néven ha valaki arra szavaz:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Nem úgy értettem:) Hanem kezdésre 336 kör megvonás kitiltás nélkül, aztán 672 kör, utána meg végleges. A játékból nem esnek ki, de nem vesznek el egy nagyon jó szórakozási formát a többiektől... |
Azért az nem fer,hogy Ati három helyre is tud szavazni mi meg csak egyszer egy helyre:-)
|
Quote:
|
Quote:
Ez egy okosan összeállított szavazás:D |
Quote:
lekenyerezünk :) mennyi dobos tortát kérsz? :) |
Eddig 10:2 ide:)
|
Az idő begyógyítja a sebeket :)
Szerintem vissza kellene hozni az X fórumát,hisz akármi is volt,rég volt .. gondolom a redbontók is tanultak a hibájukból,eleget vezekelt már mindenki :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az az egyetlen csopi, ahol nem tudnak feltenni kérdéseket, ha nem értik a súgót, nem tudnak beszélgetni ismeretlen ismerősök :) És végül akinek vezekelnie kellene, az már rég lelépett :) |
Quote:
Monának mindíg igaza van mint Tejusnak:-)) |
Én x-ben vagyok, de nem hiányzik a fórum. Igaz csak egy kezdő vok és nem tom milyen is a belső fórum(legalábbis egyenlőre megvok nélküle-nem nehéz elképzelni milyen lehet-lehetett itt x-ben).A külső fórum nekem tetszik és legallábis egyenlőre pont elég.(nekem) Egy kezdő ennél jobb helyet nem is találhat a tanácsok és segítségek szempontjából. A megbeszélések lehetősége is adott, szóval nekem jó minden, ahogy most van.
De mint mondtam, én már nem emlékszem a belső fórumra és annak hangulatára. |
Quote:
De természetesen neked is csak azt tudom mondani, hogy attól, még hogy van (talán lesz), nem kötelező oda járni. de ajánlom, hogy próbáld ki, sokkal személyesebb és közvetlenebb lehet a beszélgetés :) és persze gördülékenyebb :) de igazad van abban, hogy jobban jár a kezdő ori, ha inkább előbb ide jön :) sokkal több dolgot megtudhat baj nélkül :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Alszom rá egyet(-kettőt-hármat... :)).
|
Quote:
|
Quote:
X-ben érdekes helyzet alakult ki a végefele. Általánossá vált a feljelentgetés, meg a provokálás, hogy mások olyat írjanak, amiért megkapják a 168 körüket. A magam részéről általában a provokálóknak adtam volna a tiltást... |
Quote:
Lécci húzzál bele, mert lehet nemsokára megyek vissza szabira, legalább egyszer tudjak beköszönni:D |
Quote:
egyébként énis a visszarakásra szavazok:) bár nem valószínű, hogy fogok is írni nagyon oda |
Quote:
Mondjuk neked jobb is lenne:) Nem mintha bajom lenne veled, de téged bitang jól lehet hülyeségekre provokálni:) Mellesleg úgy emlékszem, neked már semmilyen oridnak nem nagyon volt írásjoga mire a fórumzárás megtörtént. Vagy ha volt is, nem nagyon éltél vele... |
Quote:
volt egy kis szünetem is, azóta nem jártam oda nagyon most inkább néha néha Q fórumon dumcsizok:) hát kiprovokálni?? nemtudom de szerintem átlagnál tovább bírtam Jobbra provokálását:) de régen volt |
Ehh, percenként kattintok fórumra X-ben, Ati viszont télleg elment aludnia dologra... Régebben mintha könnyebben ment volna neki a döntéshozatal. Öregszik.
|
Quote:
|
Quote:
Azért egy kis odafigyeléssel, ki tudjátok ti szűrni, hogy melyik bűn melyik kategóriába tartozik. Meg hogy ki az aki direkt feszegeti a szabályokat, és ki az aki csak béna. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:35. |