![]() |
Szövitársak kintlévő árúja.
Szerintetek jó ötlet lenne ha meglehetne nézni ,hogy a szövitásnak mi van kint a piacon éppen?Ez csupán érdekeség lenne,vagyis én szivesen nézegetném a többi társ vagyonát,ha épen nincsenek gépközelben:D:D
És ezt is ki és be lehetne kapcsolni mint pl. a "Szövetségeseim láthatják a fontos eseményeimet " És sztem ez a kis ötlet könnyen kivitelezhető lenne... Vélemények?:) |
Szerintem kérd meg,hogy másolják be a szövifórumra neked a piacon levő cuccaikat.
Csak nem vernek át téged:D Én nem támogatom! |
Quote:
De legalább már nem a megbeszélésekben van :D |
Quote:
Ha kérdezi szívesen megmondom, de a tudtomon kívül senki ne kotorásszon a bukszámban. Mert ilyenkor jönne az hogy ugorjunk bele egy háborúba, a szövitárs gazdag majd finanszírozza. Ha meg nem, akkor vitát gerjeszt csak a szövin belül. Ha annyira akarod ígyis kideritheted egy kis odafigyeléssel. Ráadásul az emberek pletykásak, mennének az üzik: "Vigyázz mert a szövim milliárdos, rádálldozunk pár száz millát ha nem maradsz nyugton." Kaptam énis egy ilyen üzit és háromnap alatt felvolt mérve, kifosztva a fenyegető szövije:) DDD |
Sztem is felesleges, ha szöviben vagyok nem kell kérdeznem se, h kinek mennyi pénze van......;)
Általában:D:D |
Quote:
Szeretem a saját vagyonomat is nézegetni. :D Nagyságrendileg úgyis mindenki tudja melyik szövijénél mennyi tartalék van. Piacolásnál meg hasznos lehetne, annak aki ki tudja használni. :) Quote:
Ha meg ilyen szövijeid vannak, akkor meg le tudnád tiltani. :D Nekem tetszik ez az ötlet. |
Az előzőt annyiban egészíteném ki, hogy van amikor meg a pletyka a csopiban, hogy jön felfelé egy gazdag szövi... az ötlet maga van ainek jó van akinek nem de Én spec nem tartom elengedhetetlennek. Ha fontos tételt raktok ki javaslom beszéld meg a szöviddel hogy kipakoláskor rakja ki a szöviforumra. ha meg nem fontos akkor lehet nemis érdemes látnod :)
|
Ja, meg ha a szövi együtt piacol, akkor úgyis piacralépésenként beírja mindenki az infókat a piacról a szöviforumba.
|
én támogatnám. az nem ellenérv, hogy a szövim ne tudja a piaci dolgaimat. ez csak mesterséges szövikre igaz, akik tekiírásért szöviznek össze akár 199en, akár a topba. de azért rendes szövibe ugye nincs ilyen...
én örülnék neki, sok bosszúságot okozott már, hogy néztem ki a csuda pakol állandóan alám, erre mondja a szövim, hogy vmelyik idióta megint alápakolt és bemásolta...én meg mondtam, hogy hát ez bizony nagyon jó áru és feltétlen vedd meg ;) |
Persze nagyobb tételnél szöviket megkérdezem, de nem mindig vannak benn, hogy válaszoljanak is. :)
Pl: visszajön az áru a piacról, van 1 köröm rá, hogy visszategyem. |
1.Egy normális szövi tudja pontosan, hogy a szövije milyen tételeket tett ki mennyiért...Az már rég sz*r szövi, ha titkolni kell, hogy mennyim van a társaim elől....
2. Azt is írtam ,hogy "És ezt is ki és be lehetne kapcsolni mint pl. a Szövetségeseim láthatják a fontos eseményeimet " aki akarja az használná aki nem az nem,de ha nincs titkolni valód akkor sztem mindenki használná:):rolleyes: |
Quote:
|
Ha akarod, meg tudod beszélni a szövikkel.
Ha bármilyen okból nem akarod, ne legyen kötelező megmutatni, sztem. Magyarán nem támogatom. :) |
Sziasztok, ennek azért "bár nem támogatom" volna jó oldala is , pl. figyelmeztethetnéd hogy tekikopás előtt visszaérkezik egy kazal tekije!
|
Quote:
Ja, mert nem elég neked a saját kopásodat számontartani, még a teljes szövijét is akarod:) |
Ez a része jóindulatú segítség, őszintén szólva pl. rá szoktam nézni a szövijeim rúnájára, mert én bőséggel termelem, a hadis meg nem annyira.Ez is egyfajta segítség, és nem olyan megerőltető!:cool:
|
Quote:
Irigyellek, én a saját kopásomba is mindig belekavarodok, nemhogy a szövijét is vállaljam:) |
Quote:
|
Nem támogatom. Ha bekattintható lenne sem hiszem, hogy engedném egy friss szövetségesnek, hogy belelásson az anyagi helyzetembe. Amikor már megvan a bizalom, szívesen elmondom, mennyi az annyi, de addig nem.
|
Quote:
És szeretném hogyha figyelmetlen vagyok ők is tudjnak segíteni:) Én kérjek elnézést, mert ha sok a szabadidőm figyelek a SZÖVETSÉGESem (haverom) orijára?:eek: |
Quote:
Ez a lényeg a beikszelhetősben. Az elején nem kell használnod, ha meg megvan a bizalom akkortól láthatja. Lehet ezt csak leírtad és nem gondolkoztál közben:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Többek között azért sincs túl sok vagyonom, mert anno, ha összegyűlt egy kicsi, azt mindig elosztogattam a csóró szövitagomnak, aki kunyerálni jobban tudott, mint gazdálkodni.
Belegondolni is rossz mennyit kuncsorgott volna még, ha a piacomat is látja! Bár olyan szövetségesem is van, akinek még a Tajszámomat is el merném mondani :), de mivel nem mindenki korrekt ezért inkább: Nem támogatom az 5letet ! Felesleges viszályt szítana... |
Quote:
2. Ha már sajnálod a szövitagodra a pénzt akkor már ott is baj van,ha meg nem érdemli ki a pénzt akkor meg nem ott a helye,és akkor nincs sírás:p:p:rolleyes: |
Az ötletet én sem támogatom .. többekközt azért sem,mert ez abszolut magánügy mindenki részéről,és ha olyan az ember,akkor kérdezés,vagy e funkció nélkül is eldicsekszik a maga kis pénzével. Ha pedig a szövim tart annyira,hogy megosztja velem a dolgot,akkor megköszönöm neki,és én is megosztok vele bizonyos részleteket ... Ha meg nem tart érdemesnek az infóra,akkor is tudom,hogy milyen szinten van a tudása és bízom abban,hogy megfelelő menyiségű tartalékot halmozott fel :)
|
Én még mindig csak azt tudom mondani,hogy jól összeszokott szöviknél nem lehet gond a piaci cuccok miatt,ha láthatnák a piacon levő cuccaim amit akár napi többször bemáslok,(ha kérik),mert jó szöviben miért ne akkor ennyi erővel láthatnák a toli,varik készit(szólnak,hogy lopj már ,mert 100%-os a készid) és láthatnák a ht. beállításaim(állísd át a teki írást,mert így nem jó) és még az intézőmet is láthatnák akár(a barakkot tedd felűlre mondtam már) amiket szintén megtudnak beszélni egy jó szöviben!
Szóval egy jó szövi...:) |
Quote:
A készültséget,nagyobb fejszámolás nélkül meg lehet állípítani a szövim mágikus/alvilági eseménylistájából .. csak a pontos időt kell hozzá tudni :) A ht. tekibeállításait a tanácsadókban szintén nyomon lehet követni,ehhez is csak némi fejszámolás kell a könyvtárak számának ismeretében :) Én spec az első napon,ha új szöviben vagyok,mondjuk lenn,5-ös szinten,megkérdem,hogy mindenkinek normálisan van beállítva az intéző? Ha erre jön a kérdés,hogy 'mi van?',akkor elmagyarázom .. és aztán kilépek a szöviből .. ha a válasz a persze,akkor nincs nagy gond :) |
Quote:
No persze, hányszor nem sikerültek a védővarik?! Mikor tette fel?.... Inkább megkérdezném...;) |
Quote:
Adok egy tippet: kérdezd meg belépés előtt :D:D:D |
Quote:
Végül is témához tartozik,ha nem tudsz mit írni, nem muszáj írni... "logika" thx:rolleyes::rolleyes: |
Álltalában én vagyok a legcsoróbb ha szövizek, de eddig csak háborúban kértem pénz. Amikot A-ba nekem alig volt pár száz millám, a többiek meg milliárdosok voltak, akkor én inkább nekiálltam pénzt csinálni. A szöviben szerintem mindenki tudja, hogy kinek mennyije van. Ha újba lépek előtte egyeztetek.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:51. |