![]() |
Kaja egyenleg
nem tom hiba-e, vagy mit nem vettem figyelembe, de nem megy felfele a kaja egyenleg.
A következők az adatok:,(remélem ezeket meglehet adni) Termelt étel 2.170 bála Fogyasztott étel 1.858 bála (eredetileg 2236 a fogyasztott, de már vagy 3 kör óta elment a sereg egy része) Raktárban 0 bála (túltermelés, körönként 311 bála EGYENLEG +311 bála A fenti adatok a tanyák 100%-os működése, és az aktuális varázslatok hatása alatt értendőek! ez már legalább két-három kör óta fenáll, Az oriban van emberhiány (-48), de még ha a tanya termelése is eset vissza az -4tanyát jelent(számítasaim szerint) tehát még így is termelnie kellene 1860 bálát.Ez a 2 bála nem ment raktárba és ember sem jött az oriba, egyszerűen eltünt. remélem nem hagytam ki semmit. |
Quote:
|
hát mivel a többi nyersannyagból mág volt, akkor csak működött.
|
Quote:
De így részemről passz. |
Quote:
|
Illetve, lehet még, hogy a népességed növekedett. Képeztél 100 katit és a helyére bevándorolt 150, az rögtön 10 bálával többet eszik körönként. illetve, ott a szárazság varázslat.
|
Quote:
De 4 körön át nem változott semmi(azóta sem), azóta kiderült, hogy pont akkor kezdett megállni az oriban az idő. |
Quote:
Bár akkor meg hogy látsz bármit is? :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
öööö... , lehet, hogy belekellet volna írni, hogy ez nem velem, hanem a szövimmel történt meg. De sztem ez nem hiba, hanem normálban 2 hét alatt fagy be.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lehet, hogy én értettem félre ezt a befagyást.
Na szóval az történt, hogy a szövim nem lépet be elég sokáig, én meg minden nap többszür is nézegettem az oriját, hogy legalááb a védővarikat felteszi-e, de semmi. Néztem hogy kopnak a tekijei, és ennek következtében, hogy mennek el az egységei. Lassan jött a kajahiányis, egyre jobban hullot szét az orija. Aztán miután ez már csak nem két hete ment, észrevettem, hogy nem kopnak a tekijei, nem haggyák el az emberek a kaja miatt az oriját. Többször is néztem, de nem ment szabira, és nem hiszem hogy belépett volna, mert az orijábsn semmiféle aktivitás nem volt, és üzi se jött tőle. Egyszerűen, mint ha szabi nélkül állt volna meg az idő. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:51. |