![]() |
Miért kell A-n a top30%?
Egy egyszerű kérdésem lenne. Az nyilvánvaló, hogy az 1/A egy egészen más szint mint bármelyik másik, de nekem pl nagyon nem tetszik. Emlékszem még régebben felléptünk, és alulról figyeltük ahogy a nagyok csépelik egymást, néha minket is, de csak meg kellett várni az 1k kört, és fordulhattam. De ez mára nagyon el van rontva. A jó játékosoknak mindnek van fönt egy orija, brutális szövik vannak mindenhol, és az átlagos játékosok, akik csak simán szeretnek hódítózni, és nem ez a napi 25 órás elfoglaltságuk, azok szívnak. Miért kell bekerülni a top30%-ba, ha abszolút nem tetszik, és nem is fekszik az a szint! Nem mindenkinek van arra ideje, hogy egy éheztetős bivaly erős orit tartson! Lehet, hogy ez csak engem zavar, meg tudom, az ilyen minek játszik, de megszerettem a hódítót már jópár éve, de 1/A-n nem tudom magam átverekedni! Anno még tolisként hasítottam itt fönt is, de mára már hiába van több íjam, mint varim meg tolim együttvéve, valaki mindig be tud ütni, és egyhelyben toporgok. Mire följebbjutok 150-200 hekit, leütnek 300-at. Szóval ez az egyszerű kérdésem lenne, hogy nem lehetne ezt az 1/A-s top30%-at kikerülni valahogy? Elég nehezítés a top15% is minenhol.
|
Ne haragudj, de kis hármasod van, s gondot jelent a játék végére elérni, s megtartani (perpill 183. hely Aban) 172.208 értéket?
3664 hekit? Aban így sem a kis számodnak megfelelő %ot kell elérni, ez már be lett vezetve könnyítésként. Szerintem Aban a játék eddig a méretig totál ugyanolyan, mint máshol. Csak mindenki jobban rá van kényszerülve arra, hogy harcoljon kicsit. Inkább azt tartom elszomorítónak, hogy eddig kétszer be tudtad "fejezni" azzal a játékot, hogy 1000 órán át malmoztál. |
Bár ilyen esetekre felajánlanám az illetőknek, hogy kis szám lemondása esetén még a 30%ot se kelljen elérniük Aban. És akkor tényleg játszik, játék öröméért, de a himbilimbiért nem kap újabb kis számot sem. Hmm? :)
|
Hát igen ne haragudj gondot jelent. Én a normál játékot szeretem, annak is a viszonylag békés részét. Nem egy tamagocsisat, de nyugodtan haladni, nem egyfolytában háborúzni. Ha ez gondot jelent, hogy nem szomjazom egyfolytában a vérre, akkor mit csináljak? Nem lehetünk mind egyformák.
|
Az A top 30-át elérni nem nehezebb mint a 3/G- csoportot végig nyomni, sőtt szerintem könyebb.
|
Quote:
|
Az a abszolut ne mnehez. Ha a piacot nézed és az árakat még egyszerűbb is.
Mivel van klanraktar sokat lkehet nyerni azzal is. Persze ha felépesz 1300 hekin es cska ijjad van és meg csak utni se akarsz csak fedezni akkor nehez igen.De amugy egy 1 A s oritol szerinem a top30 % elérése nem nagy elvárás. |
Quote:
szerintem jelenleg top30 ba kerülni még napi 1-2 belépéésel is gyerekjáték. de ha bármi okból kihagyható lenne az ottani játék én kérném, hogy az 5-4-3-2-es csopikat is lehessen mán kihagyni mert nekem meg az 1/A fexik :D |
Quote:
na az tényleg pont ugyanaz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Anyiban érzem magamra vonatkoztatva a problémát, hogy úgy látom, minden évben nehezebb az 1/A mert egyre több aki csak dekkol, akár a top-ban, akár alatta és igazából a lentebbi országait forgdítja meg a 2-ben.
A játék indulásakor, nyilván könnyebb volt felkerülni az 1ATopjába is, egyszerűen azért, mert nem volt még sok sok klán hatalmas vagyonnal, amit azóta halmoztak fel., holott amikor ők feljutottak lehet, hogy fele annyira sem kellett erölködniük, mint akik most próbálnak először és klánpénz segítsége nélkül feljutni ! Így valamilyen jellegű problémamegoldást szükségesnek látok. A múltkoriban olyan ötletem támadt, hogy limitálni kellene a tartózkodás maximális idejét az 1/A-ban. Beláttam , hülyeség ! Miért ne lehetne ott maradni. Így azzal értenék egyet, hogy a top értéke mindig aszerint változzon, hogy éppen mi az aránya a csoportban azon országoknak, akik kötelező minimum topidőn túl vannak ott (tehát maradni akarnak tovább). Ha relatíve sok a horgonyzó ország, akkor én a top feltételen engednék, és fordítva. pl. van 1000 ország a szinten, abból ha 500 horgonyzó van, akkor nagyjából a 400. helytől kezdődjön a top ha 200-an horgonyoznak, akkor a 150. hely jelentse a határt. Ne az összlétszám, hanem inkább a fordulni nem akarók számához igazodjon a top, úgy hogy legyen átfedés, legyen küzdelem is. A számok csak úgy jöttek, nem ajánlás, csak a példa kedvéért írtam. |
Jura ez ne migaz.
Az A topjába nem love kell hanem ido.Tegyük fel hogy 10 mrd od van 5000 mrd szerintem mar nem szamit.Tudsz seregetcserélni esetleges elengedni is és van pénzed épikezni akkor szerintem mar mind1.CSak az szamit menyni idod van jacan es milyen klanban vagy. A 30% meg nem is nagy kriterium |
Quote:
|
Quote:
ok. (bár még sosem láttam egyben 10 Mrd-ot) időm viszont van, majd csak kivárom :) |
Azzal nincs is semmi bajom, hogy valaki meg itt fönt érzi jól magát, de jurának van igaza, nekünk miért kell bemennünk közéjük? Hadd csépeljék egymást ha jó esik.
|
Quote:
A top30-hoz nem kell függőnek lenned és nem kell napi 24órában gép előtt ülnöd, de ha nem tudsz vagy nem akarsz napi egy órát és összesen két három belépést rászánni, akkor ne akarj eredményeket elérni. |
Rászánok én napi több órát is, nem ezzel van a bajom, és nem is ma kezdtem az egészet, van annak már pár éve, csak 1600 heki fölött még 2 napnál többet nem tudtam eltölteni :D Persze panaszom nem lehet, mert abszolút nem szálltak még rám, és ennek örülök, csak nehéz és hiányzik a jó kis régimódi malmozás :D De már úton van a felmentősereg, most kell itt végigmennem, meg majd a következő orimmal megszerezni a két hét topot, utána kihagyhatom, csak ez sajnos nem jutott hamarabb eszembe:o
|
Quote:
|
Miért kell minden csoportba a Top30%
Miért kell minden csoportba egyre több és több heki ? Miért kell hülyeségeket kérdezni ? Miért miért miért miért ????????? asszem ennyi:p |
Quote:
|
Quote:
én azért kérném azt az 5000Mrdot ha lehetne mert 10mrd nagyon karcsu :P |
Quote:
hátha érne valamit akkor ezt pontoznám:) Azt megértem hogyha valaki nem szereti az At, teljesen más játék mint az eddigiek. lehetnek olyanok akiknek a játéka azért torpan meg mert az A nem tetszik.háááát de a játék része. mindenki menjen rajta végig,ki kell próbálni. Ugyanakkor a fedezés átalakítása óta még egyértelműbb: keress erős szövit akik eltartanak tanyafree és esetleg házzal buheráló orkként és gyorsan leforoghatsz. Sajnos aki mf játékra van berendezkedve, vagy szűk haveri körrel szeret játszani, az tényleg komoly hátrányban van az Aban. Lehet lenne értelme annak is hogy olyan ori ami már fordult valami brutális 2-on töltött idő után foroghasson.Az az ori már tudja milyen az A, de mégsem élvezi,akkor játszhatna jó sokat a 2. szinten.-próbálom megérteni másokat is mert átlagosan tényleg akciódúsabb egy nap bárhol másutt. |
Na végre valaki a nem kapásból leszól...
|
Quote:
Lenne izgalom, és esemény, mert a romló morál miatt nem üldögélhetne ölbetett kézzel, ugyanakkor jönnének az először feljutók, akik szeretnének átmenni az 1A-ba, akár rajta keresztül :D . Tehát ilyesmi megoldást támogatnék. Vagy, ha valakinek megvan a fenti szinten a kötelező feltétel, de nem akar fordulni, azt valahogy inspirálni kellene, h SZK állapotban várja meg, amíg jön lentről a következő orija. Egyébként nem akarom megúszni az 1A kihívásait, csak túl sok ott a horgonyzó ori, az összlétszámhoz képest - ez mindentől függetlenül tény. Nem egy rossz élmény pl. 20× annyi pénzzel játszó szövetségekkel való ütközetekből előnyösen jönni ki, és haladni felfelé...nemcsak a pénz és az idő segít, hanem az is hogy az ember folymatosan tanul és hasznosíthatja a tapsztalatait :) |
Quote:
|
Quote:
akkor részemről az a felvetés marad, hogy az 1/A-ban az éppen aktuális összlétszám és ezen belül a minimálisan megkövetelt köröket elért országok számának arányában dinamikusan változzon a Top szint határa úgy hogy egy kicsit nőjön a remény, az elérésére :D Nem gondoltam túl nagy sávra, a TOP a jelenlegi fix 30 helyett kb. 40-30 között ingadozhatna. De nem eröltetem én ezt, feljutni lehet most is, csak ötlet arra, hogy ne tamagocsizzunk itt annyit. |
Megértem, hogy valaki nem akar túl sok időt szánni az A-ra, mert más játékstílust igényel, és esetleg nem tetszik neki. Ugyanakkor az sem szerencsés, ha olyan országok szaladgálnak több személyiséggel, akiknél például a piac van legelől az intézőben. Sajnos az A kihagyásának biztosításával volt egy olyan időszak, amikor megszaporodott azok többszemélyiséges országok száma, akiknek igazából az még nem járna.
Az A-ban a top30% elérését nem tartom egy kivitelehzetetlen dolognak, de természetesen nyitott vagyok olyan felvetésekre, amik azt célozzák, hogy akik nem akarnak annyit A-zni, azok valamilyen más módon bizonyítva megkaphassák a plusz személyiséget. Hogy mindenféle bizonyítás nélkül (például egyszerűen eltöltött idő alapján) kapja valaki meg, az már létezett, és hatalmas hiba volt, ilyen kezdeményezéseket nem támogatok. |
Quote:
A nyitottságod az említett célok felé nekem most elég is, reméljük kialakul majd valami mindenkinek hasznos megoldás. |
Quote:
:D:D:D On: Atinak itt simán igaza van. A top 30% elérése egyáltalán nem olyan lehetetlen dolog, max. több időbe kerül elérni, és azért ne kerüljünk el minden nehézséget, ami a játékban adódik, hogy aztán a kis számocskáinkkal virítsunk, milyen jók is vagyunk. |
Quote:
Még az sem, hogy eltart egy darabig, hanem az hogy az évek alatt megváltozott a helyzet : egyre több a fordulni nem akaró ország, a klánok építése is mintha többeknek tetsző kihívássá válna, ezért az újabbaknak, akik csak szimplán fordulni akarnak egyre kevesebb az élettér és nem csak egyszerűen más országokkal kell küzdeni, hanem egyre több gazdag klánnal. Értem én azt, hogy az 1/A éppen erről szól. Csak most úgy tűnik nehezebb. Tudom, éppen az a feladat az 1/A ban, hogy a már több éve gyűjtögető Góliátokat le kell győznie a kis Dávidoknak. Csak mintha arányaiban túl sok lenne a Góliát... |
De nem értem, miért tartod olyan lehetetlen feladatnak a top30% elérését? Szánj rá időt, légy türelmes, és simán meg lehet oldani. Góliátoktól függetlenül.
Olyan sokan nincsenek az 1A-s "Góliátok", hogy ne lehetne a top30%-ba eljutni... |
Quote:
na jó .... :rolleyes: |
hmmm hmmm jelenleg az első 6 klán országai között pontosan egy darab ország van top30% alatt. nem értem mi ez a góliátozás. ha ezek azok egyikkel sem kell megkűzdenie senkinek a kék számért
|
Quote:
oks, és akkor majd jáchatok a te komplett klánod ellen.. ;) |
Quote:
|
hááát azért abban a 6 mrdban nincs benne az esetleges teljes ori/klán seregének bekoptatása csak a fokozások, bontások, újravételek, kajáltatás...de én is azt gondolom, hogy közepes klánnal aki kb. eteti a TF oridat 3-4 mrdnál nem kerül többe felütni a top30%-ba
|
Quote:
|
Quote:
Elég nekem az a 4-5 klán aki egymással MNT-s így mind csak a Szkarát üti. :D |
Az A a szövetségekröl szól, tehát része a játéknak hogy aki nem rendelkezik túl nagy baráti körrel az is találjon magának társakat az A top30-ának eléréshez.
Az iylen topicok véleményem szerint arra jók csak hogy olyan véleményeket halljak, hogyéletemben nem jártam az A-ban de már most utálom. Az A egy picit más, szerintem könyebb mint az alsó négy szint, ha valaki nem tud ehez alkalmazkodni ne kapjon kis kék számot. |
All times are GMT +1. The time now is 00:35. |