![]() |
Lefokozás újítás.
Sziasztok!
Íme egy új, lehurrogni vagy támogatni való téma a lefokozással kapcsolatban.:D Biztosan mindenki találkozott már azzal a helyzettel (ha máskor nem, hát kezdő korában) amikor nagy nehézségek árán kiképzett mondjuk egy elitet, majd az élet úgy hozta, hogy erre neki nincs szüksége, akár végleg, akár időlegesen. Előre is bocs ha nem lesz egyszerű ahogy leírom, de nem írtam vázlatot. :) Mint köztudott az elit képzéséhez +3 fegyver szükséges, az ő képzése sokrétűbb az íjász vagy épp lovas társainál. Ha lefokozzuk, elviekben a tudása nem vész el, lehet, hogy tesz egy kis kitérőt a mágia világába és varázslótanonc lesz, de később őt is lefokozhatjuk varázslóbol és visszatérhet eredeti hivatásához. Csak a vér íze csíllapítja szomját. :D :D Ekkor újra ki kell csengetni a három fegyvert és én morgok de nagyon. A javaslatom az, hogy a lefokozott egységek fegyverigényét szolgáltassa vissza rendszer vagy tartsa számon, hogy az átképzésnél, ne kelljen túl mélyen a zsebedbe(fegyvertárba) nyúlnod. Ha tehát egy elitet lefokozol, akkor egy íjász képzését fegyverigény kifizetése nélkül elindíthatnád. Elvégre egy elit jártasabb a hadviselésben mint sima katona társa. Jobban tanul bele új mesterségébe. Lehet, hogy már íjjal is lött anno az elit kiképzésen. Ez csak egyfajta megközelítése a témának, nem kell túl komolyan venni, nem akarom a világot megváltani, tudom, hogy csak egy hónapja játszom, de akik ezzel jönnek azokkal nem leszek jóban.:D Várom a javaslatokat, hogyan lehetne ezt kivitelezni. |
Hmm gondolom lassú a neted és többször küldte el a sok katintgatásnak köszönhetően, úgyhogy a 2témát betudom nem a te hibádnak. Hát a fokozásos dolog hogy elitet fokozol, akkor ijjá ne kelljen plusz fegyó, az követhetetlen, mind számodra, mind a rendszer számára. Elvileg jogos lenne hogy visszakapd a fegyvert, mert hát nem tudok olyan hadseregről ahol minden katona vadi új fegyvert kapna(:D), de sztem egy annyira fölösleges ötlet, jó ez így ahogy van...
(legalább ne hangoztasd hogy csak 1hónapja játszol...) |
"Szeretnéd-e vissza lefoknál a fegyvrt"
Ezért szerintem lekvároskenyér. De lehet akár lángos is. Télleg az elitek lefokozásáért, kapjak lekvároskenyeret. :D Látom, Ditke is éhes. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Én már nem is mondok semmi... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Már annyi lekvároskenyeret kértetek. Ennyi még egy törpraktárban se férne el. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lőjjetek le! Könyörgöm! |
Quote:
na ezért támogatom a megbeszélések szigoritását!!! Ez nem egy olyan rész ahova komolytalanságokat kell nyitni/irni... amúgy én még mindig tartom magam ahoz, hogy fölösleges lenne, így szoktuk meg ahogy van |
Quote:
Komolyra fordítva a szót, nem laza. Tetszik az egyszerűsége, és sok fullos játéknál is jobban élvezem a hódítót. Elfogadom, hogy bizonyos dolgok nem férnek bele a koncepcióba. Nagyon jól kiforott játéknak gondolom. 8 év az 8 év.:) |
Érzem, itt valaki (nem tudom még ki) ki fog majd fakadni...
Nem pont ez az egy topik miatt, de akkor meg majd csak vörösödik a fejed. :D:D |
Ok!
Nincs több off. Bocs, de én egy olyan ember vagyok akit könnyű letérríteni az ösvényről.:) Időnként önmagamat is letérítem. Javaslom folytassuk a hittanórát ahol abbahagytuk. Szóval maradjunk a témánál, a kenyérüzemek meg zárjanak be és nagymama se főzzőn több lekvárt. Leírom mégegyszer a kérdésem: Szeretnéd-e visszakapni a fegyverigényt a különböző egységek lefokozásakor, vagy hogy a rendszer azt bármilyen formában számon tartsa? 1. igen 2. nem |
NEM: Ez kb olyan lenne, mint a lebontott épületek után maradó törmeléket újra építéshez használni...
És, ha valaki csak azért fokoz le, hogy 2körről beüthessen, az a minimum, hogy ha nem is a katikat, de a fegyvereket újra megveszi. Ráadásul így a kovács, mint olyan szinte teljesen feleslegessé válna, illetve iszonyat mértékban csökkene a számuk... Egyébként ha egy témát komolyan gondolsz - bár szerintem ezis a "világmegváltó" ötletek egyike - akkor legalább a szavazásba ne írjál marhaságot.:o Bocs az offért. |
Quote:
u.i.: Aposom úgy húzta fel a házát ahogy Te írtad az első sorodban. Tehát a dolognak van realitás alapja. :) |
Jó ugy ahogy van....:)
|
Quote:
|
Quote:
Miért ne legyen egy kovács személyiség is rögtön?? Szerintem mindenki támogatná... Off: nem kell teljesen komolyan venni...éjszakáztam On: |
Quote:
Felvetettél egy témát, ami szerintem eleve halvaszületett ötlet, de tegyük fel, hogy komolyan gondoltad... akkor minek teszel hülyeséget a szavazásba... ha meg nem gondoltad komolyan, akkor minek vetetted fel!? Bocs lehet én vagyok fáradtabb a sokéves átlagnál, de én tényleg nem értem.:) |
Quote:
(Ezt csak akkor érted igazán, ha láttad a Doni Brasco-t :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
Vegyünk egy példát: kis csopi. Kevés egység a piacon, minden 40k felett. a fegyó ára stabilan 3-4k felett. it csinálok? megveszek minden képzett egységet és lefokozom, majd megy ki alapkati + fegyó. Így sose lesz képzett kattincs a piacon. Jó ötlet, színesít, nemmondom:)
|
Quote:
Na jobb lenne-e ettől a játék, ha visszakapnék x fegyvert lefokozáskor? Ha meggyőzöl róla, akkor támogatom, mert nem vagyok semmi jó elrontója. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ennek a topiknak csak annyi értelme volt, h tudom, mit fogok vacsorázni.
Kapsz érte egy szürke zöldet :D Most L, arccal a lekvároskenyér felé... :D |
"Szeretnéd-e vissza lefoknál a fegyvrt, v hogy a rendsz azt bárm formban számontartsa?"
Igzból tljesn jó így ahgy vn. Ne trtcsa szmon a rndszer és n e is adj vssza fgyvert. |
Quote:
|
Quote:
|
A szavazásból már látom, hogy ez ismét egy eltévedt topic. A lekvároskenyérből gondolom ez is a viccek közé akart menni.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Sajnos el lett bohóckodva a szavazás.
Mert mindenki bejelölte hogy "lekvároskenyér" De ezek a szavazatok érvénytelenek, mert nem magyarázta meg szinte senki, hogy miért, és milyen lekvároskenyérre gondolt. :D Csak én írtam elfogadható indokot, ami elég nonszenz... :D:D |
Quote:
lekváros kenyér, mert megérdemlem :D meg mert a másik két lehetőséget nem értem :o |
Quote:
(Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn btetût mgaát, hneam a szót eszgébéen) |
All times are GMT +1. The time now is 21:53. |