![]() |
MNT felbontás
Egyszer-kétszer már adódott gondol belőle, hogy egy-egy mnt-t teljesen véletlenül bontottam fel, mert mellékattintottam, és bizonyos helyzetekben ez elég rosz hatással lehet két szövi/ori viszonyára...
A javaslatom az lenne, hogy felbontásnál ugyan úgy be kelljen jelölni egy kis négyzetet mint épületek bontásánál, vagy lefokozásnál. Vélemény? |
Quote:
|
Ha ki van emelve a pontlistában, akkor minek kell nézegetni? :eek:
Egyébként nekem persze mindegy, ha változik-e vagy sem. |
Quote:
|
Én nem szeretek MNT-t kötni, jelenleg egy sincs és nem is tervezem, hogy ez változna, ellenben aki használja ezt az opciót, annak valóban hasznos lehet ez a plusz lépés.:)
|
Quote:
Írsz egy üzit, hogy bocs, mellényúltam, kössük meg újra. Legalább egy kicsit ápolod a diplomáciai kapcsolatokat. :) |
Quote:
Ami miatt éppen írtam az az, hogy egy szövi éppen az mf félelfemet próbálta szétszedni. Nagy nehezen meggyőztem őket hogy legyen mnt, úgyis nemsokára lépnék stb, megkötöttük, és amikor a negyedik tag küldte, véletlenül febontottam az egyiket. Ennek az lett az eredménye, hogy az összes tag bontotta az mnt-jét velem, és az üzenetekre se reagálnak... Nos az ilyen eseteket lehetne ezzel elkerülni |
Quote:
Akkor feltétlen javítsd a diplomáciai képeségeidet:) Én a magam részéről feleslegesnek tartom, de amúgy asszem nem zavarna ha lenne ilyen. Ritkán kötök, és még ritkábban bontok fel mnt-t. |
Senkit nem zavar egy-egy ilyen plusz rákérdezés, de nézzük meg mi lett a Windows-ból is a Vistában... Mindenre, de MINDENRE rákérdez, hogy akarod-e, tudod ezt szeretnéd-e, jól meggoldoltad-e, és tudod-e, hogy mit csinálsz... Másból se áll a napod, mint nyomkodod az igent, hiszen azért kattintottál eleve oda, mert azt szeretnéd. Nem idegesítő... egyszer... sokszor igen.
Oké, hogy szabira, meg országtörlésre kérdezzen rá, de hogy a képzésekre is lassan, az sztem már túlzás. Tuti képezni szeretnél? Tuti ennyit? Dehát képezhetnél még két katonát, azokat miért nem képzed? :) Bizti erre a piacra akarsz menni? Csak mert sok a nyersanyagod, ez meg a tekercspiac. Jól meggoldoltad? :) |
Ebben is van valami:)
|
Quote:
Quote:
Abban igaz hogy a windows 622szer megkérdez mindent de már bocs mi most nem winsows-t akarunk fejleszteni. Akkor már csak az érdekelne, hogy egy mnt felbontás miért nem érdemel jelölőnégyzetet, ha a lefokozás, a bontás és a szöviből kilépés érdemel. Nem volna nagy valami odarakni, mert szerintem pont annyi értelme lenne mint most az épületeknél. Gondolom senki sem poénból írja be oda a számokat, hanem azért mert bontani akar. Ez egy picike biztosnág funkció, sztem csak annyira van értelme mint a többinek. Megvagyok nélküle, de nem is zavarna ha lenne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De szierntem ez egy teljesen más dolog.... Az igaz, hogy ha minden egyes kattintás után megjelenne egy kis ablak hogy "Biztos? I/N" akor az igencsak növelné a magas vérnyomásos emberek számát.... De az senki se bont minden nap mnt-ket, és ha hetente egyszer (és szerintem még sokat is mondtam) kell +1-et kattintani, az nem olyan nagy fáradtság. |
Quote:
Ha hetente egyszer bontasz mnt-t, akkor egyáltalán minek kötötted? Másrészt szerintem elég nagy gombok vannak az mnt-nél, és ha már ritkán használod, odafigyelsz. Hibázni általában olyankor szokott az ember, mikor gyorsan, rutinból csinálja a műveleteket. Nem látok reális veszélyt arra, hogy véletlen felbontok egy mnt-t... |
Quote:
amikor begőzől egy szövi, nem mindíg segít a diplomácia... mondjuk én is jártam már ugyanígy felbontással, ami véletlen sikerült, de nem lett probléma belőle, de azé kicsit kellemetlen volt : " mié bontottad ennyit ér a szavad " stb ... :D ettől függetlenül nem hal bele senki, ha nem kerül be, ez a módosítás. |
Quote:
|
a torlesen kivul semmihez nem kene megerosites. ne kattintgasson osszevissza a pacak. bontottam mar olyat amit nem akartam, epiettem piacot, kuldtem felre sereget, buktam full tolisnal 1 tolival, adtem el tizedaron tekit, katonat stb... ritkan elofordul es idegesito. ennel mar csak az idegesitob ha mindenhez megerositest ker.
tamadas. bizt ezt az orit akarod ? igen foldszerzes biztos ? sok penze van am! perszepersze 1millio lo biztos ? ures az orszaga! biztos. de ha aladszed es vesz be ijat akkor pattansz. nem baj? nem figy: nincs eleg gabonad sztem vegyel. oke. biztos belepsz juszufhoz? persze de ez az uccso piacod. akkor is? igenigen veszek gabcsit. ennyi nem fer el a raktaradban, korvaltas utan elvesz. biztos ? igen, gyerunk mar meg van 19perced, hasznald ki. pfad lapos puttana ... ne lepjunk ra erre az utra, szerintem :D |
inkabb egyszerusiteni kene. pl 1 oldalas haboru, varazslat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és az h félre nyomsz nem más mint 1 kis odafigyelés kérdése;) |
Quote:
ismétlem önmagam:nem kérdéseket tenne fel a rendszer,hanem egy jelölőnégyzetet kéne bejelölni. |
Quote:
Nem hiszem, hogy MNT-nél szükség lenne erre, de éppen ezért nem is zavarna. Annyira kevés MNT-t kötök, és még sose bontottam, véletlenül se ;) |
Quote:
Szerintem aki nem köt MNT-t,annak semminemű zavaró tényező nem is lehet benne,akinek meg szüksége van vagy -lehet rá,annak meg adjuk meg az örömöt és a biztonságérzetet,hogy saját hibájából,mindenféle szándékosság nélkül MNT-ket bontson fel ...:) |
Quote:
Nem szívesen támogatok olyat, hogy fölösleges dolgokkal rakjuk tele a játékot. De nem is ellenzem. |
Quote:
Mondjuk nekem kifejezetten idegesítő lenne ez a jelölőnégyzet,mert általában a hihetetlen kedvezményes MNT akcióim után felbontom az összeset,amit küldtek .. csak az érzékenyebbeket nem :) Én akkor is támogatom :) |
Quote:
jolteszed;)... |
Szerintem is ez jó ötlet főleg azoknak akik a wap-ról játszanak:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hazaérsz aztán pc-ről megkötöd. Szerintem fölösleges ez az ötlet,mert mnt-nél nem sok esélye van ,hogy valaki felbontja!Miért lépne valaki oda az mnt oldalra és hogy lehet véletlenűl felbontani? Quote:
Én nem nézegetem nap,mint nap az mnt oldalt,meg ha nézegetem is akkor se kattintok semelyik orira ,mert minek?? És mivel az orikra nem kattintok így nem is kattintok félre:) Ha meg egy mnt-t bontani akarok akkor meg csak látom ,hogy hova kattintok ott nem kell gyorsnak lenni:D Nem sors döntő,hogy mikor bontasz fel esetleg egy mnt-t! 1-2 kör ide vagy oda az nem számít:) (vagy 1-2 perc se számít) Szövinél annál inkább van esély rá,mert ha ott nem lenne a jelölő négyzet akkor már több tucatszor kiléptem volna a szövijeimből hisz néha megnézem az orijaikat sőőt nem néha hanem gyakran és elég sokszor kapkodva:D Akkor előfordúl,hogy véletlenűl a felbontásra kattintok és szerencsére nem lépek ki,mert ott a jelölő négyzet,de mnt-nél nem tudok semmit csinálni miért kattintanánk rá?Én ezt nem értem:rolleyes:Vagy hogy lehet 2 mnt közűl a rosszat felbontani:confused: |
Quote:
Valaki küld egy mnt-t és te felbontasz egy régit??:eek: Hát azért ahoz tudomány kell szerintem ,hogy ennyire félre nézze valaki. Ez nem olyan ,mint az építés hisz mnt-t nem csinálsz napi szinten többet vagy igen? |
Uhh meg még valami!
Hát külön részen vannak a frissen érkezők meg külön amik megvannak kötve! Elfogadásodra váró egyezmények A következő országok ajánlottak fel megnemtámadási egyezményt. Ha ezeket elfogadod, akkor őket nem támadhatod. Szóval itt megkötöd és egy kicsivel lentebb pedig amik megvannak kötve. Meglévő egyezményeid Jelenleg a következő megnemtámadási egyezményeid vannak érvényben. Ezek bármelyikét megszüntetheted. A kölcsönös egyezmények megszüntetése után azok még 24 óráig érvényben maradnak! Szóval mellényúlni elég nehéz vagy nem??:D |
Ezért furcsállottam én is a dolgot. Legfeljebb akkor lehet mellényúlni, ha az ember elkezdi felbontogatni a feleslegesnek ítélt mnt-ket, és véletlen felbont egy olyat is, amit nem kéne, mert a másik ori tulaja ideges természet, és sértésnek veszi:)
|
Quote:
Tiéd a szürke pöttyöm:D:D Én különben nagyon ritkán kötök mnt-ket,de ha kötök akkor azt csak a szintlépés bontja fel! Szóval hobbiból nem fogok se kötni se bontani;) |
Quote:
|
Quote:
A webfelületet webböngészővel éred el (mint például az opera), a wapos felületet wap-böngészővel, mint például a telefonod beépített wap-böngészője. |
Quote:
Ha valakinek nagyobb biztonságérzetet ad a jelölő négyzet, hát legyen. Sajnos sok olyan ori tulaj van, aki ideges termésuetű, és az ilyen véletlen bontásokat nem veszi jó néven.:confused: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:10. |