![]() |
Párbaj módosítási javaslat.
Egyszer részt vettem egy párbajban, ahol félóránként random fajt és személyiséget kaptunk.
Nagyon tetszett nekem ez a párbaj és jól éreztem magam. Ezért javasolnám hogy ha lehetséges a párbaj közbeni random faj és szem. váltás legyen, opcióként választható. Szeretném még azt is javasolni hogy a randomb párbajbol ki lehesen zárni egyes fajokat, ez azért lenne jó mert aki egy ijen párbajban megkapja a hullát, mindig elég nehéz helyzetbe kerül. |
Maximálisan egyetértek, ezek a random párbajok nagyon jó esti szórakozások egy baráti társaságnak, ha nemis a győzelem a cél hanem hogy jól érezzük magunkat:)
|
Quote:
Az első ötlet nem tetszik, mert egy több órás párbajon már felépítesz egy jó kis orit, erre kapsz fél órára hullát és szanaszét lopnak+rengetnek, de a 2. az jó, ha már random, lehessen letiltani ott is fajt |
Quote:
|
Quote:
Én meg hogyhogy nem tudtam róla? :eek: |
Quote:
Ez azt jelenti hogy ez a lehetőség nem lesz opcionális? |
Quote:
Meghívós párbaj volt. |
Quote:
|
Quote:
Ez egy teljesen poén párbaj volt, mert épp nagyon ráértem. (Nem igaz, mindegy. :D) |
Quote:
Gondoltam azt is hogy nem fog ez a változás egyik naprol a másikra beállni, de úgy látom nem egy elveszett ötlet :) |
párbajoznék
Quote:
én már évek óta párbajoznék,de nemtudom hogykel. a legnagyobb gondom az hogy én semmit sem értek. de párbajoznék. mit tegyek? köcc senáj |
Quote:
|
Quote:
|
köcc
Quote:
ha lenyomok valakit a párbajban az majd megbosszúl a rendes játékban?? nemlehet állnevet használni?? köcc senáj |
Quote:
- Ez egyentol fugg, szerintem igen ritka, max a Pool! :D :) - De, vannak anonim parbajok :) |
Quote:
annyi köze van a rendes játékhoz hogy Vip körbe kerül, de ezt meg is nyerheted... (ez a része a súgóban is benne van) lehet én vagyok túl vak, de én még nem láttam rendes játékban megbosszúlt párbaj veszteséget:D:D |
Pool
Quote:
de mi van ha állnevethasznál az anonim játékban? aha! majd nem játszom anonimuszokkkkal, Így kiszürhető Max a Pool?? |
vip
Quote:
és hétvégén összecsapunk. és addig átolvasom a súgót. attó jobban félek mint a pestistő.:( :) |
Quote:
Nem most kezdtél játszani, légyszi légyszi olvasd el mielőtt kérdezel, de ezt már nem egyszer kértem tőled... |
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread....light=P%E1rbaj ezt is olvasgathatod :) |
Quote:
Visszatérve az eredeti felvetés(ekre). Szerintem az ilyen "speciális" párbajok egyszer-egyszer jók, de ha hétköznapossá tesszük őket elvesztik a varázsukat. Pedig tényleg jó volt, tetszett.:) A második részére pedig, valóban jó lenne, ha ki lehetne zárin egy-egy fajt a random párbajoknal is. (Az se sokkal jobb, ha a random párbajban a 3. körben beütöd a hullát, amiről azthiszed nincs is.:D) |
miért lenne unalmas, ha meguntad játszol simát ;)
nekem mondjuk annyira nem tetszene, hogy a véletlen döntse el, hogy ki nyer, de ez most mindegy ati válaszát nem nagyon értem, ez most mit jelent? nem nagyon értek hozzá, de úgy tűnik, hogy egy ilyet leprogramozni nem akkora cucc. Bár lehet, hogy a faj cserénél a számítások nagyon leterhelik a rendszert. milyen megadott párbajok? És minél kell ott ülni, ezt én tényleg nem értem :) Szerintem legyen, de ha nehéz leprogramozni, akkor mondd meg, és nem hiszem, hogy zargatni fognak, hogy márpedig csináld meg. ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:25. |