![]() |
Mészárlással kapcsolatos kérdés
a mészárlásból lehet következtetni ijjak tolik varik számára?
|
Quote:
|
Az arányokat tudod felmérni, DE csak körülbelül!:rolleyes:
Én a tolikkal szoktam az arányokat felmérni, nem muszáj sok ezer embert megölni csak ezért. :) De ha már mészárolni tudsz akkor te vagy katonai fölényben és földelhetsz kedved szerint, csak attól félj ha felgyújtják a házad és x körre viharral áldanak meg :) De jobb ha profik írkálnak ide. :rolleyes: Dobhátnátok néhány zöld pontot. |
Quote:
|
Bocs Kristóf, de túl közel van még a múltkori pirosod:)
|
Quote:
én még soha nem mészároskodtam ha jol emléxem. ezért jár ződ pötty? de arra emléxem,hogy a szakember bejeltette,hogy jön gyilkolászni,én elhittem,eladtam a seregeket,meghalt néhány vari toli.aztán jött területért,csak arra visszavásároltam a seregeket és szegénykémnek kilőttem a fél ménesét! na ez szép esti mese! kapok ződpöttyt?? |
Quote:
amúgy ha mészárnál lefelé ütésnél 3%-t ől le felfelénél 6%-ot akkor ki lehet számolni :) |
Quote:
ELF a srác , gömb megy ártó nem, Toli halott ötlet a részemről :( , de sereg az alakul :) |
Quote:
ha mindkétszer ugyanakkora sereggel mész, akkor vond ki mészárlás veszteségeiből a fosztás veszteségeit, és attól függően, hogy aulról vagy felülről mész-e a kapott eredményt oszd el 0,07-el vagy 0,03-maé ha precízebb akarsz lenni, akkor gömbözd le csata előtt, és oszd el a megpusztult civilek számát az össz lakossal, így viszonylag pontos %-os értéket kapsz, amit föl tudsz használni a többi veszteségnél |
Quote:
|
Quote:
tehát más az eredményessége mint a földfoglalásé? |
tehát mészárlásnál katonai egységenként 3% lefele, 6% felfele a veszteség?
földfoglalásnál meg 3% lefele, és 7% felfele? (persze mindezt változtatja a túlélő és harcos személyiség, meg esetleg a faji tulajdonság) vari és katonagyiloknál a veszteség mértékébe számít az, hogy felfele, vagy lefele támad valaki? |
Quote:
a toliakciókba pedig az a mindegy, hogy fölfele, vagy lefele akciózol |
verd be egyszer fosztásra, és utána egyszer mészárlásra
ha mindkétszer ugyanakkora sereggel mész, akkor vond ki mészárlás veszteségeiből a fosztás veszteségeit, és attól függően, hogy aulról vagy felülről mész-e a kapott eredményt oszd el 0,07-el vagy 0,03-maé ha precízebb akarsz lenni, akkor gömbözd le csata előtt, és oszd el a megpusztult civilek számát az össz lakossal, így viszonylag pontos %-os értéket kapsz, amit föl tudsz használni a többi veszteségnél] ezt leírom magamnak,de nemtudom,hogy is lehet ennyi mindent összeadni szorozni,nekem van másik képletem (rutin+az évek) ránézek a zorszéghnévre,aztán a sorszámra. és látom a gömböt,a rúnák számát nemmindig találom el. de miért kee tudni az ori kb katonai összetételét? ha úgyis beütöd?? én rég játszom de még sok sok mindent nemértek! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Főleg ha nem törp vagy:rolleyes:
|
áhh, francokat... csak akkor nehéz újjápíteni, ha a nyersi árához képest kevés pénzed van :D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
meg különben is, mindig azt mondják, hogy az ember magából induljon ki:rolleyes::o |
All times are GMT +1. The time now is 00:02. |