Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mészárlással kapcsolatos kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1799)

fáy 05-12-2007 19:33

Mészárlással kapcsolatos kérdés

a mészárlásból lehet következtetni ijjak tolik varik számára?

Zsáni 05-12-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 95780)
a mészárlásból lehet következtetni ijjak tolik varik számára?

lehet :) :) :)

-(0Kristóf0)- 05-12-2007 19:40

Az arányokat tudod felmérni, DE csak körülbelül!:rolleyes:
Én a tolikkal szoktam az arányokat felmérni, nem muszáj sok ezer embert megölni csak ezért. :) De ha már mészárolni tudsz akkor te vagy katonai fölényben és földelhetsz kedved szerint, csak attól félj ha felgyújtják a házad és x körre viharral áldanak meg :)
De jobb ha profik írkálnak ide. :rolleyes:

Dobhátnátok néhány zöld pontot.

Ati 05-12-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 95784)

Ha olyanokat írsz, ami másoknak hasznos, és segíted a fórumosokat, akkor majd biztos kapsz. Az ilyen külön kérésekért sztem max pirosak fognak járni.

Steve 05-12-2007 19:47

Bocs Kristóf, de túl közel van még a múltkori pirosod:)

senáj 05-12-2007 20:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 95785)
Ha olyanokat írsz, ami másoknak hasznos, és segíted a fórumosokat, akkor majd biztos kapsz. Az ilyen külön kérésekért sztem max pirosak fognak járni.

sziasztok:)
én még soha nem mészároskodtam ha jol emléxem. ezért jár ződ pötty?
de arra emléxem,hogy a szakember bejeltette,hogy jön gyilkolászni,én elhittem,eladtam a seregeket,meghalt néhány vari toli.aztán jött területért,csak arra visszavásároltam a seregeket és szegénykémnek kilőttem a fél ménesét!

na ez szép esti mese! kapok ződpöttyt??

Dragi 05-12-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 95788)
Bocs Kristóf, de túl közel van még a múltkori pirosod:)

persze most is megszórnád piros pötyivel :)

amúgy ha mészárnál lefelé ütésnél 3%-t ől le felfelénél 6%-ot akkor ki lehet számolni :)

fáy 05-12-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 95784)
Az arányokat tudod felmérni, DE csak körülbelül!:rolleyes:
Én a tolikkal szoktam az arányokat felmérni, nem muszáj sok ezer embert megölni csak ezért. :) De ha már mészárolni tudsz akkor te vagy katonai fölényben és földelhetsz kedved szerint, csak attól félj ha felgyújtják a házad és x körre viharral áldanak meg :)

ha ól értem % an kitudom számolni .
ELF a srác , gömb megy ártó nem, Toli halott ötlet a részemről :( , de sereg az alakul :)

Andrew 05-12-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 95804)
ha ól értem % an kitudom számolni .
ELF a srác , gömb megy ártó nem, Toli halott ötlet a részemről :( , de sereg az alakul :)

verd be egyszer fosztásra, és utána egyszer mészárlásra
ha mindkétszer ugyanakkora sereggel mész, akkor vond ki mészárlás veszteségeiből a fosztás veszteségeit, és attól függően, hogy aulról vagy felülről mész-e a kapott eredményt oszd el 0,07-el vagy 0,03-maé
ha precízebb akarsz lenni, akkor gömbözd le csata előtt, és oszd el a megpusztult civilek számát az össz lakossal, így viszonylag pontos %-os értéket kapsz, amit föl tudsz használni a többi veszteségnél

Remedy 05-12-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 95810)
ha mindkétszer ugyanakkora sereggel mész, akkor vond ki mészárlás veszteségeiből a fosztás veszteségeit, és attól függően, hogy aulról vagy felülről mész-e a kapott eredményt oszd el 0,07-el vagy 0,03-maé
ha precízebb akarsz lenni, akkor gömbözd le csata előtt, és oszd el a megpusztult civilek számát az össz lakossal, így viszonylag pontos %-os értéket kapsz, amit föl tudsz használni a többi veszteségnél

Kis korrekcio.... 0.06-al :) (ha mas modosito nem szol kozbe) :)

Andrew 05-12-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 95812)
Kis korrekcio.... 0.06-al :) (ha mas modosito nem szol kozbe) :)

nem tudom miért 0.07 maradt meg bennem :o
tehát más az eredményessége mint a földfoglalásé?

nyolcvan 05-12-2007 21:53

tehát mészárlásnál katonai egységenként 3% lefele, 6% felfele a veszteség?
földfoglalásnál meg 3% lefele, és 7% felfele?

(persze mindezt változtatja a túlélő és harcos személyiség, meg esetleg a faji tulajdonság)

vari és katonagyiloknál a veszteség mértékébe számít az, hogy felfele, vagy lefele támad valaki?

Andrew 05-12-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 95817)
tehát mészárlásnál katonai egységenként 3% lefele, 6% felfele a veszteség?
földfoglalásnál meg 3% lefele, és 7% felfele?

(persze mindezt változtatja a túlélő és harcos személyiség, meg esetleg a faji tulajdonság)

vari és katonagyiloknál a veszteség mértékébe számít az, hogy felfele, vagy lefele támad valaki?

hadi eseményekbe a túlélő nem számít bele
a toliakciókba pedig az a mindegy, hogy fölfele, vagy lefele akciózol

senáj 05-12-2007 22:02

ha precízebb akarsz lenni, akkor gömbözd le csata előtt, és oszd el a megpusztult civilek számát az össz lakossal, így viszonylag pontos %-os értéket kapsz, amit föl tudsz használni a többi veszteségnél]

ezt leírom magamnak,de nemtudom,hogy is lehet ennyi mindent összeadni szorozni,nekem van másik képletem (rutin+az évek) ránézek a zorszéghnévre,aztán a sorszámra. és látom a gömböt,a rúnák számát nemmindig találom el.

de miért kee tudni az ori kb katonai összetételét? ha úgyis beütöd??

én rég játszom de még sok sok mindent nemértek!

Valezius 05-13-2007 08:49

Quote:

Originally Posted by senáj (Post 95820)
De miért kee tudni az ori kb katonai összetételét? ha úgyis beütöd??

én rég játszom de még sok sok mindent nemértek!

Néha jó, ha az ember megtudja a tolik és varik számát, arra egy mészárlás tökéletes ;)

Synkel 05-16-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95837)
Néha jó, ha az ember megtudja a tolik és varik számát, arra egy mészárlás tökéletes ;)

Szerintem ha már beférek, és mészárlok, akkor tuti nem állok meg 1 mészárnál. Azaz tökmindegy mije van az elsőnél, mert ideális esetben rohamosan fogyatkozni fog a létszám:rolleyes:

Kutyuleee 05-16-2007 23:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 96679)
Szerintem ha már beférek, és mészárlok, akkor tuti nem állok meg 1 mészárnál. Azaz tökmindegy mije van az elsőnél, mert ideális esetben rohamosan fogyatkozni fog a létszám:rolleyes:

igen ám, de pl ha vakon mész rá egy Elfre akkor abból simán visszatudod számolni mije lehet, és nem mind1 hogy a 2.mészárra már 2sereget küldhetsz-e vagy nem:D

Valezius 05-17-2007 06:59

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 96679)

Hogyne állnék meg, utána jöhet a pusztítás :D

-(0Kristóf0)- 05-17-2007 08:08

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96699)
Hogyne állnék meg, utána jöhet a pusztítás :D

Hát igen a pusztítás a legütősebb (eddigi tapasztalataim szerint), ha felsőbb szintken 900 hektáron 70-80 épületet szétzúznak akkor azt nehéz újraépíteni;)

-(0Kristóf0)- 05-17-2007 08:09

Főleg ha nem törp vagy:rolleyes:

Andrew 05-17-2007 13:58

áhh, francokat... csak akkor nehéz újjápíteni, ha a nyersi árához képest kevés pénzed van :D:D

fáy 05-27-2007 21:49

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 95810)

köszönöm megprobálom

Pepa 05-28-2007 07:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96730)
áhh, francokat... csak akkor nehéz újjápíteni, ha a nyersi árához képest kevés pénzed van :D:D

Andrew, ne magadból indulj ki, nem mindenki szeret 3-400 millát az orijába tartani:D

Andrew 05-28-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 99190)
Andrew, ne magadból indulj ki, nem mindenki szeret 3-400 millát az orijába tartani:D

huhúú, ha csak annyi lenne bent, akkor nem érezném magamat biztonságban :D:D
meg különben is, mindig azt mondják, hogy az ember magából induljon ki:rolleyes::o

All times are GMT +1. The time now is 00:02.