![]() |
Amerikai-Foci
Szereted. Erőszakos?? szerinted jobb a rögbi?? unalmas?? próbáltad már én Ihgen. Az egyik legélvezetesebb játék.
Szerintem. Szerintetek? |
rögbi a világ legjob jatéka
|
Quote:
|
amcik csak durvulnak:confused:
de a rögbibe kell ész is meg erö:cool: sokan azt mondják hogya rögbi az ész sport:p |
Quote:
Én spec mindkettő szeretem. |
amci foci ba van védö felszerelés
de a rögbiben alig van valami |
Quote:
Elég durvák elég kemények az amcsik. Amerikai foicban angy különbsgek vananka postok között és ettől is függg mennyi ész játék. Különben minden sporthoz kell ész gondolkodás... Rögbi az nem oylan profi sport ág! |
Az biztos hogy a rögbi egyáltalán nem profi magyaroknál és az amcik nagyon durvák
egyik diákollimpián a minik nyakonfogták az egyik gyereket és kifordult a nyaka:D :D :D |
Quote:
minik??? Különben télleg az eurpai focit is kb úgy jáccák, hogy hát erőszakosan kicsit. Szóval láttam mecset videón haver meccsét rajta van ahogy szal pár dolgo amit ha a bíró lt eltiltja:D felálló gyerekbe beletérdelés ... |
A mini a leg kiseb korosztály azután jönek a kolykok ezután a kadett majd a junior 2 és junior 1 és a nagy csapat(majd ot leszek egyszer
kb 16 évesen):D |
Quote:
|
több mint 1 éve:cool:
|
van már két ezüst:cool: :cool: :cool:
|
Quote:
énis szivesen Rögbiznék csak hát a küzdő sportokat jobbans zeretem és mindenre nincs időm meg csak amerikai foci labdám van:D |
nekünk rögbi labda is van
de néha játszunk amcit a medencébe nyáron |
Quote:
milyen bajnokságba jáccotok mennyi csapat van. mesélj már a rögbi szabályairól tot nem vok annyira képben |
két 15 emberböl állo csapat játsza.Az a lényeg hogy 90 perc alat ki tud hátrafelé paszolgatva többcélt vinni
az embert csak akkor lehet megálitani amikor nála a labda keményen meg lábát kihuzva lehet fogni kiseb szabálytalanságnál tolongás van(1 tolongásba van 2 leválo 5 pillér 1 sarkazo)sarkazonak ki kell sarkaznia a labdát ha nem szabálytalankodtak pilér= azok a nagy darab embererk levalo=kb ugyanaz mint a pilér és a sarkazo 2 irányito=irányitják a csapatot háromnegyed(ez vok én is)=gyorsak erösek trükösek békéscsabai vok országosat játsunk röviden enyi ha többet akkarnál tudni nézd a rögbi honlapját meg |
Quote:
Csak annyi, hogy a labdát vivőt lehet csak támadni és csak láb kihuzással és csak lerántással??? Érdekes amerikai foci labda mennyir ekülönbözike ccer kirpóbálom majd. MEg mi az amikro kidobnak egy embert?? |
hogyértve kidobnak?
|
Quote:
|
lehet hogy a bedobásra gondolsz
2 ember felemeli az irányitot és az megprobálja elkapni a labdát de akiröl ki ment a labda nem emelhet és nem dobhatja be a labdát de ha másra akkor az a tolongás |
Quote:
Jah arra a felemelosre gondolok:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kulonben az amerikai foci edzom azt mondta a Rogbi az olyan mint az Amerikai Foci csak unalmasabb. De mondtam neki ez biztos nincs igy, dehat kitudja ???:D
|
ki mit gondol biztos hogy 1 amerikai azt mondaná hogy az amci foci a jobb de 1 ujzélandi pedig hogy a rögbi a jobb
|
ez az igazsag en csak szamokanak valaszoltam...
|
Quote:
|
Még 1ikhez sem volt szerencsém..de az amcsi focit nagyon kipróbálnám:D
|
Quote:
Hát az Ausztrál az Amcsi Foci kb. nem? Szoktak jáccani is egymás ellen azthiszem. |
All times are GMT +1. The time now is 07:40. |