![]() |
Tényleg halálra van ítélve az elf?
2007 május 7.-én az elfek SÚLYOS maluszokat kaptak!
Hogyan lehetne ezeket a maluszokat stratégiákkal kompenzálni. Betonozzam be magam: csináljak 20%-nyi őrtornyot és a sereg egésze legyen íjász? Miként lehetne egy csopit végigvinni elfként? Már én se tudom... |
Valami verseny van, hogy mindenki saját elf-es topicot nyisson? :) A meglevő 3 miért nem elég, miért kell egy negyedik is? :)
|
Quote:
szerinted fog valaki érdemben válaszolni a kérdésedre? mert szerintem esetleg 1-2-3 hónap múlva... |
Megmondom én : ) Válts szépen óriásra és bontsd le a kocsmáid mehet helyettük torony : ) Az elfet felejtsd el, döglött oroszlán.
|
még új vagyok, ezért ezek a kifejezések még nem mennek.
Mit takar ez a "malusz"? |
Quote:
|
Quote:
|
azért sztem nem kell végleg leírni az elfet, aki eddig jól ment vele továbbra is boldogulni fog!:rolleyes:
|
Nincs halálra ítélve. Sokan le fognak róla mondani, de páran azért kitartunk:)
És bízunk benne hogy Atinak visszatér a realitásérzéke:) |
amúgy 5.szinten aki akar az mindig fog találni ezek után is varis, vagy tolis elfeket, sok kezdő csak vaktába játszik, mindenféle stratégia nélkül!
|
Quote:
Én már meg is ástam az elf sírját... Soha nem lennék elf ezek után... |
Quote:
|
Sose leszek elf.
Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Sose leszek elf. Ez persze nem igaz, de hátha én is kapok valami díjat a "ki tudja 24 órán belül minél többször, lehetőéeg minél több topicban leírni, hogy nem lesz elf" versenyben. :) |
while(1) printf("Sose leszek elf\n");
|
Quote:
Ctrl+c :) |
Quote:
:) :) :) aztán itt meg beszámolna a követendö stratégiárol hogy pl szöviben mi az ELF ideális éplista vagy MF ként hogyan játszott hogy nem alázták porig az Ember Fél elf tolik és oriás varisok.... |
Quote:
Kérem vissza a 20% védemibónuszom!:) Nem mondom, hogy sose leszek elf, mert az vagyok, lehet rájövök a nyitjára, bár erre igen csekély esélyt látok.:P Mindenesetre sirdogálásra nyitni még 20témát hülyeség.;) |
Quote:
|
Quote:
a topic nyító kérdésre reagálnék... ha körülötted mindeki azt ordítja ugorj a kútba, mert az tele van. bele ugrasz ? vagy megnézed hogy van e benne víz ? vagy egyszerűen azt mondod, minek ugorjak bele hülyék vagytok ti???? :cool: |
Quote:
Ati ! lehetne valami olyan statisztikát csinálni, hogy ebben a témában aki valaha is azt írta, hogy sose lesz elf többet, törli az összes elf országát stb... ( mindannyiunk hatalmas bánatára persze) ezekből mennyi lett a valós " fenyegetés"... ( most olvastam, van már egy hasonló ilyen beírás Matadortól, de azért ide is beírom :) ) valahol azt olvastam 10 % kb az elfet választók aránya... szerintem egy HÓDÍTÓ nevű játékban ez elég magas, nem baj ha csökkeni fog, 90 % nem fog sírni érte. :p |
Quote:
na azért megmondhatnád ezt hogy is gondoltad????? mert alsó szinten még okés a dolog, de legfelül??? eljutottál mondjuk egy év alatt odáig és most az utolsó 2-3 havi munkádat csak úgy dobd ki???? |
Quote:
-ugyan tegnap többször leírtad, hogy hagyjuk a cinizmust, úgy látszik, neked szabad; -ebből a hsz-ből látszik, hogy te nagyon boldog vagy ezekkel a maluszokkal, mert nem szíveled igazán az elfet, most meg örülsz, hogy esetleg ritkulni fognak. Amúgy kérlek mutasd meg azt a fajt, amiért a Hódítósók 100%-a sírna, ha megritkulna... |
Quote:
:eek: de olyan fajt tudnék mondani ami után a hód 70 % a sírna, de lehet sokkal több... nyiss egy szavazást, hogy megszűntetnéd az óriás fajt... kíváncsian várom a végeredményt... cinizmusra: ez egy másik topic, mivel maga a topic nyitás is ilyen, ( nem tudom hanyadik elf topic, és a kérdés meg ne is mondjam :eek: ...) bele illik nyugodtan a témába. |
Quote:
És nem egy faj megszüntetéséről van szó, hanem a megritkításáról (amire azért van esély az elf esetében...), ne ferdítsünk. Amúgy meg a gyengített óriást is elsősorban az óriással játszók siratnák, nem (pl.) a félelfek, logikus hogy az elfet is az elffel játszók féltik. |
Quote:
nincs igazad... én is nagyon féltettem, amikro aaról volt szó hogy legyen 20 % a védelme. te melyiket választottad volna? a 30 % ot ? vagy a maluszt? vagy mint a legtöbb tapasztalt, évek óta elffel játszó játékos a 30 % védelemet malusz nélkül ,kiegészítve egy kis sziesztával?? :D másrrészt ebben sajna lehet igazad van , lehet hogy cinizmus, de ha értelmes beírások lennének, tuti nem írnék ilyeneket. zavard át az összes elf topicba írogatót a klán-csaták reformálásához... kíváncsi vagyok, hogy a sok tapasztalt játékosnak milyen hozzá szólása lenne az ügyben. |
Quote:
éppen ez az érdekes számomra, hogy olyan témákban, amelyekről hónapok óta megy a vita, még sehol nem látni a döntést. Az elf meg pillanatok alatt meg lett bombázva (akárhogy is nézzük), előzetes megbeszélés nélkül. És igen, ha utólag választhatnék, hogy 20% védelem legyen ezek nélkül a maluszok nélkül, vagy 30% védelem a maluszokkal, akkor az előbbit választanám. De mivel a védelmet érintő vitánál nem volt szó a maluszokról, nem láthattam előre, hogy mi következik... |
Hóhér:
Látom te is kb Goldy felfogásban nyomulsz az elfek ellen... Egy apró meglátás: 10% körül volt eddig az "atomtáp" elfek aránya a játékban=> 8 faj van ha jól tudom, vagyis => 12,5% jut átlagosan egy fajra=> ha valami "atomtáp", akkor miért az átlag alatti fő játszik vele?! |
Quote:
UTÓLAG !!!!! |
Pedig Ati ott is írta, hogy maluszok várhatóak :rolleyes:
|
Quote:
nem fedezni, tamagocsizni. ez nehezen érthető? |
Quote:
|
Quote:
:D :D |
Quote:
Többen mondták, és én is megismétlem, hogy 20-30 % simán belefért volna, úgy az elfet utálók és az elffel játszók is nagyjából (nyilván nem mindenki) jól jártak volna, de ez így nagyon sok. |
Quote:
Viszont nem lett ettől még játszhatatlan, mint ahogy mindenki sír rajta.. ha amúgy lehet 80-ról 20-30-ra csökkenteni, akkor szeretnék én is óriással gyújtogatni ennyi erővel :) léccillécci :D u.i.: meg én igazából azt nem értem, hogy amikor volt ez a móka a 20% vs 30% védelemnél.. akkor majdnem mindenki fel volt háborodva.. végülis azt kell mondjam, úgy-ahogy jogosan (ennek ellenére én mégis a 20% mellett álltam ki).. és akkor jöttek a hozzászólások, hogy nem allattomban gyújtogatnak.. nem ártózgatnak.. kell nekik a 30% védelem.. mert kell.. no mármost.. ha valaki nem ártózik és nem gyújtogat.. akkor azt most miért zavarja ez a módosítás? a játékában semmi nem változik továbbra sem.. Persze tudom, hogy vannak akik tolis elfek.. noh azoknak kicsit nehezebb lesz az életük.. hát itt az ideje, hogy bebizonyítsák, hogy így is megy nekik a játék.. ugyanez áll a varis elfekre is.. hadisnak pedig továbbra is kiváló :) de igen, most akkor megkövezhet mindenki.. tudom, nem elffel játszok.. tudom nem értek az egészhez.. blabla.. amúgy engem főleg ez a 80oldalnyi tömény sipákolás idegesít az egészből.. :) |
Quote:
Az óriással meg remekül tudsz varázsolni és harcolni magas tolvajvédelemmel, az elffel viszont nem tudsz remekül varázsolni és tolvajkodni magas hadivédeelm mellett. |
Hóhér: nm lehet,h túl egyszerű ember az aki csak ütésben gondolkozik?! Talán a legegyszerűbb ha a történelemre gondolsz...csak azok voltak nagy királyok akik állandóan háborúztak, vagy azok akik mondjuk diplomatikus és békés úton fejlődtek és erősödtek?
|
Quote:
cél a csúcs, nem fogják diplomáciával átengedni... elhiheted. :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
("és akkor jöttek a hozzászólások, hogy nem allattomban gyújtogatnak.. nem ártózgatnak.. kell nekik a 30% védelem.. mert kell.. no mármost.. ha valaki nem ártózik és nem gyújtogat.. akkor azt most miért zavarja ez a módosítás? a játékában semmi nem változik továbbra sem.. ") Ha megtámadnak mondd te csak nézed vagy teszel is ellene valamit? Az lehet h poénból nem gyújt és nem ártózik de ha támadják akkor igen, elég logikus nem? Válaszlépés? Ezt azért szabad vagy ezt se? Menjünk hadizni elffel ala Hóhér, nem baj h A n kívül máshol nem lehet. Védekezni azt szabad? Megtorolni szabad? Egyáltalán játszani szabad? A válasz mindig igen! Az lehet h heccből ártózni nem tudok és aki nem tette ezután se fogja. DE! Az se fog tudni semmit csinálni tolival varival (sereggel persze igen, de mint mondtam A n kivül értelmetlen, sőt sztem ott is) akinek már égető szüksége lenne rá, mert szarráütik ha nem lép valamit. Tetszik érteni? Nem tud védekezni (igen már várom kedves Hóhér h amatőr kis senkiházi vok, tanuljak meg játszani, legyek kocka stb és akk tudni fogom, h milyen ostoba vagyok, mert az elf nagyon is jó hadis, és egyáltalán, hogy merek én megszólalni fórumon, mikor ez nagyon jót tett a játéknak) Az itt a baj h a jogos önvédelemtől lett megfosztva az elf ( igen, tudom, seregcsere,ló, üssünk, elffel, 3 as szinten) Ez nem békés faj hanem egy pofozógép ( tudom tudom ló, seregcsere, B ben) illetve mégis békés mert mást nem tud tenni csak ló, seregcsere. De mintha azt is említette volna Hóhér uram h a stílushoz válasszunk fajt és ne fordítva, ne akarjuk mi eldönteni h a fajjal mit akarunk kezdeni, áááá dehogy. Ha ez igy van, akkor megkérdem, nincs jobb faj támadni? De igen van, akkor minek van elf? Mert egy óriás tamagocsiban röhögve jobb, mint irtam nemrég. Akkor minek van elf? |
All times are GMT +1. The time now is 10:09. |