Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   elfet ért malluszok -- szavazás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1781)

Tsobi 05-07-2007 15:59

elfet ért malluszok -- szavazás

Egy szavazás érdekességképp...hogyan oszlanak meg a vélemények .. a másik topicban megszámolni nem lenne könnyű ...

Ati 05-07-2007 16:00

Vedd légyszi hozzá az elfet ért erősítést is, hogy teljes legyen a kép, mert afölött valahogy minden elffel játszó elsiklott. :)

Phoenix 05-07-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93506)
Vedd légyszi hozzá az elfet ért erősítést is, hogy teljes legyen a kép, mert afölött valahogy minden elffel játszó elsiklott. :)

hát ha úgy nézzük nem lett erősítve, mert eddig is ez állt a súgóban ;)

Tsobi 05-07-2007 16:02

Quote:

Súgóhoz viszonyított pontosítás történt,nem erősítés !!!
lassú vagyok... :D:D

Ati 05-07-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93513)
Súgóhoz viszonyított pontosítás történt,nem erősítés !!!
lassú vagyok... :D:D

Azt hiszem az előző topicban is világosan látszott, hogy nagyon sokan nem azt számolgatták, hogy mije van az elfnek, hanem betámadták, és bementek. Most ugyanez nem megy. Aki eddig számolgatott, az max nem ment eddig. A végeredmény az, hogy kevesebb az ellenük történő sikeres támadás. Akárki akármit mond, ez egyértelmű erősítés.

Tsobi 05-07-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93520)
Azt hiszem az előző topicban is világosan látszott, hogy nagyon sokan nem azt számolgatták, hogy mije van az elfnek, hanem betámadták, és bementek. Most ugyanez nem megy. Aki eddig számolgatott, az max nem ment eddig. A végeredmény az, hogy kevesebb az ellenük történő sikeres támadás. Akárki akármit mond, ez egyértelmű erősítés.

Ez a te véleményed..ezenkívül millió és egy érvet hallottunk az ellenkezőjéről !!

Ati 05-07-2007 16:18

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93533)
Ez a te véleményed..ezenkívül millió és egy érvet hallottunk az ellenkezőjéről !!

Ez nem vélemény, ez tény.

Kétféle támadás volt eddig elf ellen:

1, aki számolt, és úgy döntött, hogy nem megy az elfre, mert a 30% miatt nem fér be. Ők eddig se támadtak, ezután se fognak.

2, aki nem számolt, mert nem tudott számolni, hanem bepróbálkozott, és bement. Nem érdekelte, hogy 20%, vagy 30%, mert úgyse tudta mihez hozzáadni a maluszt. Egy dolog érdekelte: a támadása sikerült. Ő ezután is megpróbál betámadni, ugyanúgy, ahogy eddig, és most nem sikerül neki.

Vagyis a végeredmény az, hogy sokkal kevesebb sikeres támadás van az elfek ellen, mint eddig volt.

És akkor most kérlek fejtsd ki, hogy ez szerinted miért nem erősítés.

Dragi 05-07-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93548)

1, aki számolt, és úgy döntött, hogy nem megy az elfre, mert a 30% miatt nem fér be. Ők eddig se támadtak, ezután se fognak.

2, aki nem számolt, mert nem tudott számolni, hanem bepróbálkozott, és bement. Nem érdekelte, hogy 20%, vagy 30%, mert úgyse tudta mihez hozzáadni a maluszt. Egy dolog érdekelte: a támadása sikerült. Ő ezután is megpróbál betámadni, ugyanúgy, ahogy eddig, és most nem sikerül neki.

Vagyis a végeredmény az, hogy sokkal kevesebb sikeres támadás van az elfek ellen, mint eddig volt.

én számoltam és bementem na most akkor mi van ? ésnem 1* nehogy azt mond hogy szerencsém volt

Ati 05-07-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 93550)
én számoltam és bementem na most akkor mi van ? ésnem 1* nehogy azt mond hogy szerencsém volt

Akkor bemész ezek után is, ez nem változtat azon, hogy megnő azon támadások száma, amik sikertelenek a változást követően -> mérhető erősítés.

Dragi 05-07-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93553)
Akkor bemész ezek után is, ez nem változtat azon, hogy megnő azon támadások száma, amik sikertelenek a változást követően -> mérhető erősítés.

beugrottam! Nem örülnék ha politikus lennél :p:p

solven 05-07-2007 16:27

ezt nem ide akartam

Vanek úr 05-07-2007 16:33

Quote:

aham.
:leborul:

skiti 05-07-2007 16:44

szívesen szavaznék, de nincs olyan válasz ami tetszik:(

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 16:51

Most majd sok olyan elf orit fogunk látni amiknek min. 20%-a őrtotony és a seregben meg csak íjászok vannak. Mindenki befogja magát betonozni!
DE úgy hogy soha senkinek ne tudjon ártani! Nem leszenek/lehetnek ellenreakciók az elffel.

Cassandra 05-07-2007 16:53

Quote:

Nem siklottam át fölötte!

Kérem vissza a 20% védelmi bónuszom!

Zsáni 05-07-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 93612)
Nem siklottam át fölötte!

Kérem vissza a 20% védelmi bónuszom!

egyetértek, ezt már feszegettem egy másik témában is, de ugyancsak láthatatlan lehetett a hsz-em :D

Hege 05-07-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 93631)
egyetértek, ezt már feszegettem egy másik témában is, de ugyancsak láthatatlan lehetett a hsz-em :D

De miért 20%-ot kértek vissza, mikor 30% volt??

Nem értem ez miért erősítés. Ha a sugóban leírnak valamit, azt sztem a játékosok 99,9% elhiszi, tehát úgy is van és azzal számol. Ezekután ha mégis kibukik, hogy nem annyi, nah akkor éppen az ellnekezője, mert nyílvánoságra kerül, hogy csak 20%-a van. Egész egyszerűen abban a pillanatban gyengült az elf 10%-ot!!

Steve 05-07-2007 18:20

Egyik opció sem tetszik, blank vote-ot nyomnék.

Valezius 05-07-2007 18:46

Quote:

És mi van azokkal, akik eddig nem számoltak és bementek, ezután se számolnak és bemennek. Sőt ezután már kockázata sincs: ha nem íjas bemegyek, ha az, akkor mit csinál? Leártóz? :p

Demagóg vagy sajnos :(

Zsáni 05-07-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 93714)
De miért 20%-ot kértek vissza, mikor 30% volt??

Engem már nem érdekel, csak vegyék ezt vissza. Nem kell...nem kérem.

Rém 05-07-2007 19:12

sztem egyértelmű a szavazás állása...

Zsáni 05-07-2007 19:13

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 93741)
sztem egyértelmű a szavazás állása...

ez igaz, de szerintem meg nem érdekli az illetékeseket ;)

Tsobi 05-07-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 93742)
ez igaz, de szerintem meg nem érdekli az illetékeseket ;)

És szerintem ez az,ami egyértelműen szomorúú :(

tdomo 05-07-2007 19:30

Nincs olyan opció amire szavaznék, mert nincs elf országom. Nekem sem tetszenek a maluszok, de sikerült úgy megcsinálnod a szavazást, hogy egy csomó ember ne tudjon szavazni.

Tsobi 05-07-2007 19:32

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 93746)
Nincs olyan opció amire szavaznék, mert nincs elf országom. Nekem sem tetszenek a maluszok, de sikerült úgy megcsinálnod a szavazást, hogy egy csomó ember ne tudjon szavazni.

Hirtelen felindulásból az elfek fejével gondolkodtam...már belátom :(
De akinek más a véleménye,az csak írja ide ...

tdomo 05-07-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93751)
Hirtelen felindulásból az elfek fejével gondolkodtam...már belátom :(
De akinek más a véleménye,az csak írja ide ...

Amikor fel volt téve a kérdés én is a védelem 20%-on hagyására (a súgó kijavítására) szavaztam. Inkább azt kéne kapniuk az elfeknek, nem ezeket az aránytalan maluszokat.

Tsobi 05-07-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 93753)
Amikor fel volt téve a kérdés én is a védelem 20%-on hagyására (a súgó kijavítására) szavaztam. Inkább azt kéne kapniuk az elfeknek, nem ezeket az aránytalan maluszokat.

Ami azt illeti,szerintem Ati is visszacsinálná már az egészet...csak hogy venné ki magát,hogy a főnök megadja magát a közakaratnak ...

Ati 05-07-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93759)
Ami azt illeti,szerintem Ati is visszacsinálná már az egészet...csak hogy venné ki magát,hogy a főnök megadja magát a közakaratnak ...

Mindezt a többkörös tapasztalat mondatja veled, ugye? Már mindent kiptóbáltál az elffel, és kész, vége, az elmúlt 4 kör alatt mindenki téged támad, te nem tudsz csinálni semmit, már át is építettél valami szupergyors módszerrel, és semmi haszna.

Ügyes vagy. :)

invisible 05-07-2007 19:58

Én gyakorlatilag nem elf vagyok, de még is sajnálom, hogy ez történt.
Mivel ezek után már úgy sem fog helyreállni a régi megszokott egyensúly így kijelenthetjük az elfet keresztre feszítették....
De vajon miért?:confused::confused::confused:

Tsobi 05-07-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93762)
Mindezt a többkörös tapasztalat mondatja veled, ugye? Már mindent kiptóbáltál az elffel, és kész, vége, az elmúlt 4 kör alatt mindenki téged támad, te nem tudsz csinálni semmit, már át is építettél valami szupergyors módszerrel, és semmi haszna.

Ügyes vagy. :)

Köszönöm,hogy elismersz...bár azért belegondolva kíváncsi vagyok te mit vársz a helyzettől ... mert bár én jós nem vagyok,gondolom a többiek sem...de valószínű,hogy drasztikus következmények lesznek ... az eddigi ellenségek nem félnek majd próbálkozni a visszavágással ...és ha nem lesz kaotikus a helyzet,azért nem árt a legrosszabbra felkészülni ..!

Ati 05-07-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93810)
... az eddigi ellenségek nem félnek majd próbálkozni a visszavágással ...

... ami azért baj, mert...?

Ha eddig elfként magadra haragítottad a fél csoportot, akkor abból tökéletesen látszik, hogy mindezt egy bebunkerezett, sérthetetlen pozícióból tetted, ami igencsak egyenlőtlen helyzetet jelent.

Princ 05-07-2007 21:08

1A-ban vagyok elffel. Eddig se volt módom ártózni/gyilkolni, ezután se lesz. Hoppá, erősödött a védelmem?.. ez kifejezetten tetszik! :)
Ha nem is tartom 10%-nyi erősödésnek (a listával rendelkezők miatt), akkor is örülök.

Gondolkoztam nemrég, hogy B-ben elffel leszek tolis. Ez a tervem így meghiúsult, de nem sajnálom, hogy ennek a játékmódnak a rovására erősödött a 4 db, A-ban játszható faj egyike. Majd leszek B-ben, G-ben emberrel v gnómmal.

Lejjebb meg eddig sem volt jó választás az elf a felesek miatt. Szvsz.

qrta 05-07-2007 21:27

Én kb 2 hete léptem szintet és elf lettem. De így nem látom értelmét ennek a fajnak. A változások miatt van arra legalább lehetőségem(günk) hogy fajt váltsunk? Vagy csak az újrázás amit ugye ki kell várnom mert az 500 kör még nem telt le? Így nagyon nem érzem korrektnek a változást.

Zsáni 05-07-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93744)
És szerintem ez az,ami egyértelműen szomorúú :(

de ez nem számít nem érted? :)
a lényeg, hogy így tök jó minden, nem számít, hogy senki nem ért vele egyet, még a legnyagyobb hadis pártik sem :) még az ork fanok sem :)
semmi nem számít :) ez így ki lett találva, és így lesz, ha törik, ha szakad :)

Kutyuleee 05-07-2007 23:05

Nem olvasom végig a topicot, de nekem teccenek a maluszok. szöviben ezután is erős lesz az elf,ha arra használják amire alkalmas, infószerzésre tökéletes minden szempontból. ugyanannyi kocsmánál nem lopja át a mellette lévő fél-elf se (aki nem hiszi számoljon utána...), emellett ugyanolyan felépités mellett hadilag jóval védettebb és variban is... főleg ha a vari védelemre még picit rátesz, akkor hadi-varik nem tudják ártozni, fél-elfek nem lopják át, és védettebb is mint egy fél-elf hadilag így is... amelyik szövetség nem gyúr tolira annak ezután is kiválló lesz (lsd mi 3óriás 1 elf), ráadásul szöviben tovább is jut mint a csopi 10%a...

Everlasting 05-08-2007 09:04

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 93995)
Nem olvasom végig a topicot, de nekem teccenek a maluszok. szöviben ezután is erős lesz az elf,ha arra használják amire alkalmas, infószerzésre tökéletes minden szempontból. ugyanannyi kocsmánál nem lopja át a mellette lévő fél-elf se (aki nem hiszi számoljon utána...), emellett ugyanolyan felépités mellett hadilag jóval védettebb és variban is... főleg ha a vari védelemre még picit rátesz, akkor hadi-varik nem tudják ártozni, fél-elfek nem lopják át, és védettebb is mint egy fél-elf hadilag így is... amelyik szövetség nem gyúr tolira annak ezután is kiválló lesz (lsd mi 3óriás 1 elf), ráadásul szöviben tovább is jut mint a csopi 10%a...

biztos sokan akarnak a szövijükbe egyéni akcóra képtelen,tamagocsizni való, csak infó varit nyomni tudó elfet. mond el hogy mi az indok, hogy az ő helyére ne egy óriás kerüljön a szövibe? az aki a védelem mindenhatóságát énekli az passzív játékot játszik. az egész változtatás eredménye, hogy az elfek egy része eltűnik, a többi pedig lényegesen visszafogotabb játékba kezd. Márpedig a a játék sokszínűsége elleni összes változtatás rossz.

Davalon 05-08-2007 09:15

Borzasztó lett az elf... Gondolom, szinte mindenki elf volt már, ezért muszáj volt gyengíteni rajta, hogy más fajokat is válasszanak a népek...

Hóhér 05-08-2007 09:15

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 94144)
biztos sokan akarnak a szövijükbe egyéni akcóra képtelen,tamagocsizni való, csak infó varit nyomni tudó elfet. mond el hogy mi az indok, hogy az ő helyére ne egy óriás kerüljön a szövibe? az aki a védelem mindenhatóságát énekli az passzív játékot játszik. az egész változtatás eredménye, hogy az elfek egy része eltűnik, a többi pedig lényegesen visszafogotabb játékba kezd. Márpedig a a játék sokszínűsége elleni összes változtatás rossz.

aki nem mf szeretne lenne, válasszon olyan fajt, amit szívesen látnak szövibe.

általában az elfet az választja, aki keveset tud lenni, akár tolizni akart eddíg, akár bármit csinálni...

ezt egyik komoly szövi se tolerálja...

ha meg 2-3 óránként gépnél tudsz lenni, minek lennél elffel????

Killer 05-08-2007 09:23

nekem tetszenek a változások!!
szerintem igenis jó,hogy megszűnnek a bunkerból gyújtó,ölő,ártózó elfek!:)

laci 05-08-2007 09:26

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 94146)
Borzasztó lett az elf... Gondolom, szinte mindenki elf volt már, ezért muszáj volt gyengíteni rajta, hogy más fajokat is válasszanak a népek...

Hogyne, valamivel több, mint 10% játszik elffel.

All times are GMT +1. The time now is 18:32.