![]() |
Segély
lenne 1 kérdésem
A segélykeret maximális értéke is annyi mint amennyi az aranytallérok értékének a maximuma? |
Quote:
Azért kíváncsi lennék, hogy mennyi a legtöbb segély, ami van a játékban. |
Quote:
Ez se egy nap alatt gyűlt össze. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Anarchon kívüli max segély: 647.747.716 arany
|
Quote:
|
Lehet vmi felett elsiklottam de ha szintenként kapok 1 millát akkor ez hogy jön ki ?
|
Quote:
"VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz. A segélykeretben levő összeget ráadásul el sem tudják lopni. Így VIP tagjaink a bónusz összegét duplán kapják meg, és ez a segélykeretet folyamatosan növeli." |
Ezt is olvastam de ebből bejön akkora love?
Igazabol azert kerdeztem mert nem tudom nekem hogy a turoba lett ennyi lovem a segelykeretemen. Megszoktam hogy alig van |
Quote:
Ehhh... másolni könnyű...:D |
Az volt szép mikor szintről szintre el is veszett :)
mindig elfelejtettem felvenni szintlépés előtt :) Aztán volt lista, segélyt felvenni, jegyzeteket kimásolni, rakit feltölteni, körbenézni... mehet :) |
Lenne meg 1 kerdésem és azert nem akarok uj temat nyitni ugyhogy itt teszem fel.
Az A ban a klánhirnév milyen rendszer szerint nő. (nem a top klán ) |
Quote:
|
Quote:
|
Oksi ez volt a tippem csak mondom megkérdem hátha mondjuk 10 ig igy megy aztan kisebb mertekben nő.
Köszike :) |
Quote:
magyar föld (#151378) [5/Y] - Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 2.092.197.672 arany áll rendelkezésedre. Oszama Bin Laden (#84947) [5/Y] - Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 2.382.181.340 arany áll rendelkezésedre. Ficus (#184987) [5/Y] - Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 1.313.619.648 arany áll rendelkezésedre. Ati nagyon pontatlanok az információid :) Műltkor Oszamában kellett segélyt felvenni, legalább 300milliót, mert nagyon üresre költöttem :) |
_Shadow Kingdoms_ (#197605)
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 2.147.483.647 arany áll rendelkezésedre. Gyula,D topjában keresd a legnagyobb segélyes orikat. |
Quote:
|
Quote:
legyél kicsit figyelmesebb ;) |
Quote:
+1 hírnévpontot kap minden körben a legelsõ helyen álló, szövetségi szabadságon nem levő szövetség. A hírnévpontokat sikeres szövetségi háborúval lehet elhódítani, egy sikeres támadás 10%-nyi (+1) hírnévpontot vándoroltat át a támadó országhoz. |
Quote:
|
Quote:
a klán-pontlistában rákatt a nagy ?-re. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
azonban utánna gyula mutatott olyat, amiben több van:)
|
Quote:
|
Quote:
Nem tudom Ati hogy találta ki hogy az a legnagyobb amit bemásolt :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azonban segélynek mindenhol sok:) és gondolom, ha enyni a segély a tartalék a sokszorosa, bár ez nem biztos:) |
Quote:
Így aztán végképp érthetetlen, hogy hogy lehet _Shadow Kingdoms_ (#197605)-nak épp ennyi segélye, ha mégsem ez a maximum.. Vagy akkor - bár ez a maximum - a régi anarchos országokra, mint pl Oszama Bin Laden (#84947), ez nem vonatkozik. :confused: |
Ati nem tudom miért pont az én orimnak a segélyét mondta,fel sem figyeltem rá,amíg Zsáni be nem írta ezt.
és tudtommal segélynél is 2*32-1= 4.294.967.295 a max. |
Quote:
Tényleg 2.147.483.647 _Shadow Kingdoms_ (#197605) segélykerete, és ez pár nap alatt nem is változott (nőtt)? |
Egyik topicban olvastam róla hogy egyesek sörért gyűjtik az mnt-ket...:o
Most jön a segély gyűjtés sörért?:D |
No, minden csoportban egységesítve a segély maximuma 4.2 milliárdra.
|
Quote:
|
:)Sziasztok. Tudom hogy ez már egy régi topic, de már régóta foglalkoztat ez a "segély" téma, hogy hogyan is müködik.
Segély=nem kell vissza fizetni, jól gondolom?:D Ha elfogy a segély, akkor lesz még? Vagy ennyi volt, elhasználtad így jártál. Igaz még nekem nincs szükségem erre(mert még új vagyok) csak tisztába szeretnék lenni hogyan működik ha mégis kell. ui.: mielött azt válaszonátok hogy "súgó" meg "kereső" ezeket mind megnéztem, elolvastam, de erre nem találtam választ. Köszi előre is.:) |
Szintlépésenként 1millával nő a segyély értéke.
Ha vipes vagy, akkor a napi bónusz hozzáíródik a segélyhez is. |
Quote:
Tehát ha szint lépés előtt elfogy a segély de kellene akkor?Így jártál?:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:24. |