Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   1Abol melyik csoportba érdemes érkezni 5ben? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1740)

Boby 04-29-2007 09:27

1Abol melyik csoportba érdemes érkezni 5ben?

a topic cimében benne van a kérdés is
szval várom a válaszokat

Pool 04-29-2007 09:50

Quote:

Originally Posted by Boby (Post 91324)
a topic cimében benne van a kérdés is
szval várom a válaszokat

Mindegyik jó valamiért, de ha akarsz egy kis pénzt gyűjteni a továbbiakra, mondjuk tekiírással, akkor sztem kis létszámú csoportba érdemes menni

Boby 04-29-2007 09:52

és az melyik lenne?

Cassandra 04-29-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Boby (Post 91329)
és az melyik lenne?

Az S, a T és az R.:)

Bár itt valóban tekiíráson kívül nem nagyon tudsz mással pénztgyűjteni és 200heki alatt itt is sokan várnak a "frisshúsra".

Ati 04-29-2007 10:31

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 91331)
Bár itt valóban tekiíráson kívül nem nagyon tudsz mással pénztgyűjteni és 200heki alatt itt is sokan várnak a "frisshúsra".

Ez végülis minden csoportban megvan.

Az U-ba (gyors) csak óvatosan fordulj, ne feledd, hogy ha nem vagy VIP, akkor onnan (csak a gyors csoportból) 5 napi be nem lépés után törlődik az országod. Akkor is, ha szabin van. Akkor is, ha már több személyiséged van.

Cassandra 04-29-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91332)
Ez végülis minden csoportban megvan.

Tudom, azért írtam, hogy is.;)

nyolcvan 04-29-2007 10:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 91328)
Mindegyik jó valamiért, de ha akarsz egy kis pénzt gyűjteni a továbbiakra, mondjuk tekiírással, akkor sztem kis létszámú csoportba érdemes menni

miért a kislétszámúban érdemes tekit írni?
nem inkább a nagylétszámúban, mert ott jobban elrejtözik a többi ország között?
(mivel tekiíráskor kicsi a védelem, és akkor talán nem támadnak meg annyira)

Cassandra 04-29-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 91334)
miért a kislétszámúban érdemes tekit írni?
nem inkább a nagylétszámúban, mert ott jobban elrejtözik a többi ország között?
(mivel tekiíráskor kicsi a védelem, és akkor talán nem támadnak meg annyira)

Maga a kislétszámu csoport jó, csak itt szinte szószerint mindenki ismer mindenkit és, ha új ember kerül be, akit senki sem ismer, akkor elsősorban őt fogják bántani, mindennemü csalás nélkül.
Egyszerüencsak lesz valaki, akit lelkiismeretfurdalás nélkül fognak szekírozni.:)

Ati 04-29-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 91335)
Maga a kislétszámu csoport jó, csak itt szinte szószerint mindenki ismer mindenkit és, ha új ember kerül be, akit senki sem ismer, akkor elsősorban őt fogják bántani, mindennemü csalás nélkül.
Egyszerüencsak lesz valaki, akit lelkiismeret furdalás nélkül fognak szekírozni.:)

Kis kettessel (vagy nagyobb számmal) ráadásul, hmmmmmmmmm. :)

Szóval ha komolyabb szöviháborút akarsz, azt ilyen csoportban sokkal jobban meg lehet tenni. Kevesebb az esélye annak, hogy a környékről 4-5 másik szövi is hiénaként bekapcsolódik, nem változnak annyit az ellenfelek, viszonylag fixen ki tudod számolni, hogy hol, mikor, kikkel van dolgod.

Cassandra 04-29-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91336)
Kis kettessel (vagy nagyobb számmal) ráadásul, hmmmmmmmmm. :)

Szóval ha komolyabb szöviháborút akarsz, azt ilyen csoportban sokkal jobban meg lehet tenni. Kevesebb az esélye annak, hogy a környékről 4-5 másik szövi is hiénaként bekapcsolódik, nem változnak annyit az ellenfelek, viszonylag fixen ki tudod számolni, hogy hol, mikor, kikkel van dolgod.

Kis kék kettessel is. Kis kék ketteskést és a szövijét néhány héttel ezelött olyan simán vertük le a topból, hogy el se tudod képzelni.;)
Nem biztos, hogy a kis kék szám olyan sokat jelent, mint sokan gondolják.

Rég nem járhattál az S-be.:)

A mondandód második része viszont teljesen igaz.

Ati 04-29-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 91337)
Kis kék kettessel is. Kis kék ketteskést és a szövijét néhány héttel ezelött olyan simán vertük le a topból, hogy el se tudod képzelni.;)

Pont ezt mondom, hogy azzal pláne. :)

Cassandra 04-29-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91338)
Pont ezt mondom, hogy azzal pláne. :)

Jahm, akkor nem szóltam.:)

Boby 04-29-2007 16:25

jol elijesztettetek :)
majd akkor megyek abba, amiben kezdtem anno kezdöként
nem ismerek senkit, ök sem ismernek engem, de majd megismertetem magam velük :D

Ati 04-29-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Boby (Post 91414)
jol elijesztettetek :)
majd akkor megyek abba, amiben kezdtem anno kezdöként
nem ismerek senkit, ök sem ismernek engem, de majd megismertetem magam velük :D

Nem elijesztés akart lenni, több személyiséggel már profibb vagy, mint a többiek, jobban kell tudni teljesíteni. :)

Boby 04-29-2007 16:33

jobban is fogok, a szabályzat is megköveteli a jobb játékot, ha már föntébb akarok kerülni és ujra csúcsra akarok jutni

Ati 04-29-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by Boby (Post 91416)
jobban is fogok, a szabályzat is megköveteli a jobb játékot, ha már föntébb akarok kerülni és ujra csúcsra akarok jutni

Az a 8% nem olyan sok, szerintem ha A-ból fordulóképes vagy, akkor eddig se pont a top30% aljáról léptél.

Boby 04-29-2007 16:40

röhögni fogsz, de általában az aljárol léptem fel fölsöbb régióba

Ati 04-29-2007 17:01

Quote:

Originally Posted by Boby (Post 91418)
röhögni fogsz, de általában az aljárol léptem fel fölsöbb régióba

Igen? Hmm, akkor egy picit talán más lesz, de nem vészes ez még. 15%-ig igazából nem olyan nagy változás, szóval kis 3-assal is egyszerű még. Utána kezd inkább nehezedni.

Kutyuleee 04-29-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91419)
Igen? Hmm, akkor egy picit talán más lesz, de nem vészes ez még. 15%-ig igazából nem olyan nagy változás, szóval kis 3-assal is egyszerű még. Utána kezd inkább nehezedni.

azért vannak olyan csoportok ahol annyira nem necces, mert nincs 30-32k fölött a top1 ori sem:D

Ati 04-29-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91420)
azért vannak olyan csoportok ahol annyira nem necces, mert nincs 30-32k fölött a top1 ori sem:D

Kislétszámú csoportból (hogy visszakanyarodjunk az eredeti témához is :)) nehezebb például maximum hektárral lépni. Freemailes csoportban sokkal egyszerűbb ezt összehozni.

Kutyuleee 04-29-2007 17:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91421)
Kislétszámú csoportból (hogy visszakanyarodjunk az eredeti témához is :)) nehezebb például maximum hektárral lépni. Freemailes csoportban sokkal egyszerűbb ezt összehozni.

igen, de bizonyos kékszámok felett már elönyösebb a kislétszámú:D

Boby 04-29-2007 17:39

freemailesbe landoltam
remélem sok láma lesz :D

Grabi 04-29-2007 17:41

ott van sok és a 15% lazán teljesíthető bármelyikben.

Boby 04-29-2007 17:45

a régi szépidökben,mikor még én is kezdö voltam,már akkor is volt nálam is sokkal lámább
reméljük,h most is igy lesz,és akkor vigan fogok menetelni a topba

All times are GMT +1. The time now is 00:25.