![]() |
Állandó varik!
Azért nyitottam ezt a topicok mert az érdekelne,hogy milyen beállítottság mellett milyen varikat tartotok fontosnak fenntartani állandóra?:confused: :cool:
Kiegészíteném:illetve milyen fajoknál milyen varik? |
Szerintem védelem és regenerálódás mindig, ha nem vagy élezett toli/vari, akkor a tisztánlátás/mágikus pajzs is, fajiból én csak a raktárkulcsot nem szoktam fenn tartani.
(Embernél a faji mellé nem fontos a m.pajzs, óriásnál pedig a tisztánlátás) |
Quote:
|
Én az varis óriásomnál ezek vannak fent: Szieszta, védelem, mágikus pajzs, regenerálódás, bár van hogy a regenerálódást kiveszem, főleg békeidőben:)
|
Ha igazan fonto varikrol van aszó akkor a védelem mindenekelőtt illetve a fajivarázslatok kivéve a törpét nála nincs értelme.
A mágikus pajzs nem létszükséglet ritka az hogy csak ugy a semmibol levariznak.Ha meg hadakozik valaki akkor kell. Regeneralodas detto. |
Quote:
Regenerálódás csak toliból/variból aktív ország esetén fontos, egyéb esetben nem létszükséglet (pl sereges orinál általában fölös) Szóval szerintem mindenkinek fontos a védelem+mágikus pajzs, erre jön a tekizhető fajoknál a tisztánlátás (illetve a gnómnak is érdemes ha nem kevés tolit tart), illetve a tolis/varis oriknál a regenerálódás. Fajivari tényleg a törpön kívül mindenkinek alap |
Quote:
|
Quote:
Én mindent felrakok de szívem szerint még a távolbalátást is felraknám és a térkapu felderítést is ha lenne:) De hát nincs:D Így aztán marad a jó öreg kézi módszer körönként;):D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
meg se merem kérdezni milyen is pontosan az a "kézi módszer", méghozzá körönként:D |
hogy ne csak offoljak:)
faj és beállítottságfüggő:) óriással nem rakok tisztát, varival nem rakok pajzsot törpével nem rakok fajit emberrel nem rakok pajzsot békeidőben nem használok regenerálódást |
Quote:
|
nem rossz az, de körönként?:D
|
Quote:
emberrel Mágikuspajzs ha fent van akkor a Fajivari mellé +30% ergo ha kell a felszabaduló templomok helyére lehet barakkot vagy tornyot vagy kocsmát vagy bármit felhúzni! meg biztosabb hogy nem variznak be szerintem de lehet én tévedek :) |
Quote:
|
Quote:
A varázslóid számát felszorzod a teki adta bónusszal, felszorzod a mp-al, és ennek nézed az 5x-ösét. :D Persze, ha 100on van a morálod és készüd. :) |
embernél is jónak tartok 10% tempit
és ugye ha ember akkor toli, tehát katmorálja magas 30% tempivel óriás nem ártja be, főleg a 80 akárhány %-os katmoráljával, ergo pajzs nem kell:) mf ne legyen kiélezett vari, ha meg szöviben úgy kapok akár éjjel pár mészárt, hogy nem tudok róla, meg is érdemlem:) |
Quote:
Igazad van. |
Quote:
Minek? Szerintem a fajok faji elonyeit ki kell hasznalni... Az ember faji elonye, csak rejtett (:D), hogy keves vari kell neki... :) Szerintem.... :) |
Quote:
akkor hová magyarázzam?:p de nem azt mondtam hogy úgy ajánlom, hanem hogy nekem úgy tetszik;) legalább az élezett hadikat gömbözze már, ne csak távolozni legyen jó:) |
Quote:
|
Quote:
Bar nem egeszen ertem, mire utalsz, de ebben speciel igazad van.... :) |
Quote:
Sosem azt nezem ki irja, hanem hogy mit ir, ennyit tudhatnal mar rolam.... :) Bar sokmindenben egyetertunk, szerintem nem muszaj mindenben, sot... :) Senki sem egyforma :) Tudod, izlesek es pofonok... Ne beszolasnak vedd, hanem velemenykulonbsegnek :) |
annak vettem:)
én is csak barátian szurkállak, téged úgy is olyan kevesen szoktak:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mf vagyok, így én minden varit felteszek,
Gnómnál: kkulcs, tisztánlátás, védelem, mágikus pajzs, regenerálódás Óriásnál: szieszta, védelem, mágikus pajzs, regenerálódas A teljes krónikát meg mindig felteszem magamnak:) |
Mf gnóm koromban a kulcs, a védelem és a tiszta volt fenn. A regenerálódás és az MP teljesen ölösleges volt, utóbbi azért, mert nem támadtam csak széthullott szövit (ahol a tagok 6körre voltak egymástól) és mf-t, szóval nem is kaptam vihart vagy rengést egy darabot se.
Reget meg akkor raktam föl max, ha volt olyan, akit folyamatosan érdemes volt lopni. |
És akkor törp orira mit ajánlotok?Mert azt láttam,hogy pl.:a raktárkulcs szerintetek nem kell.Miért?
|
Quote:
Természetesen: védelem, tiszta az alap Az mp attól függ, hogy várható-e egy-egy ellentámadás A reg: Meg attól, hogy mennyit szoktál varázsolni |
Ez érthető.És mondjuk ha én hadis vok,mennyi mágust tartsak ahhoz,hogy fenn tudjak tartani anniy varit amit azért illene,de megőrizzem a harci értékem is?:confused:
(Természetesen most ugy értem,hogy megéri sokat tartani hozzá,fontosak ezek a varik,vagy inkább a seregeket válasszam,mert ezekhez annyi vari kell amit egy hadis nehezen tudna fenn tartani különböző okok miatt.pl:rúna) |
Mert tiszta sor hogy annyi varit biztos tartok,hogy egy vérszomjat bármilyen körülmények között feltegyek ha csatába megy a sereg.De a védelemmel már most is gondom van.1 körre ugyan 99% kal felteszem,de 6körre már nem nagyon megy.Tartsak több varit vagy próbálgassam inkább kevesebb köreökre mint 3 vagy ilyesmi.Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
|
A rúna nem számít, azt olcsón lehet venni. Ha hadis vagy szerintem az az érdekesebb, hogy a száraz-viharokat mennyi idő alatt tudod leszedni magadról.
Én mindenképpen ajánlanék minimum 8% templomot, de én 10%-ot tartanék. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintetek melyik a legjobb varis faj??
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:04. |