![]() |
Kényelmi ujitas toli es varihasznalatkor
Valoszinuleg velem van a baj, valamint a lustasagommal, de nekem mindig kenyelmetlen tolizas vagy varazslatfelrakaskor mindig ujra kivalasztani a listabol, hogy akkor milyen akciot is szeretnek (vagy hany korrre).
Eppen ezert tolinal pl. baratsagos lenne 'beultetni' egy uj mezot, ami tartalmazna a legutobbi akciot, teszem azt xy orszagtol nyersanyag lopasa, es alatta lenne a kuldes gomb, tehat ha felelffel leakarnek lopni valakit teljes mertekben, nemkellene vagy 16x valasztani ujra a listabol, hanem csak katt-katt-katt (esetleg, bar ez mar talan tul extrem, meglehetne adni, hogy tolik kuldese 12x raktaratlopni...). Ugyanakkor alatta meg megmaradhatna a teljes akciolista is, ahol egybol lehetne valtani akciot, ha eppen az kell. Ugyanigy varazslonal is lehetne hozzaadni dolgokat, bar itt egy fokkal mar komplikaltabb, de szentem ezis megoldhato. Velemenyek? |
Quote:
Véleményem:A hadiknak az ütésekhez min 1óra kell még beüt(kv elötti pillanatba inditva),most a toliknak had ne legyen már 1mp lelopni 16szor egy orkot tekire és akkor elmegy a fél serege meg be se üt szal az már teljesen unfair lenne szvszt |
Gyakorlatilag ma is ez tortenik, csak eppen nem 15, hanem kb 45 kattintassal...
|
Én is ellenzem.
Ne legyél már ennyire lusta.:mad: No meg, ha valaki éppen lopkod, akkor azért van esély gyorsba felfedni... |
Most azert legalabb 5-6 mp egy fel-elfnek lelopni egy orkot...
|
egyem meg, szegeny vedtelen hadasok es varisok.
A jatekban a leggyengebb lancszem a tolvaj, es ez szerintem nem olyan hatalmas nagy elony, meg igysem... |
Quote:
es akkor mar miert ne csinalja szegeny felelf amit csinal kenyelmesen? felejtsetek el mondjuk azt hogy egybol lehessen 12x elkuldeni... legyen csak az egy gombos megoldas... telleg olyan nagy elony ez a szemet aljas tolvajoknak, akik 1-2 szinteken "megkeseritik" az ember eletet?? |
de aztse felejtsetek el, hogy bar a tolit emeltem ki, ugyanezt meglehetne valositani a varazslok eseteben is, mondjuk foldrengesre vagy tuzgolyora (vagy kiralygombre, fanatikusok kedveert..)
elofordul neha, hogy felakarom tenni a varit 36 korre es van ra 30%-om, aztan 6x probalni kell mire osszejon... miert ne lehetne ezt megcsinalni kevesebb kattintassal, mert csak arra a gombra kellene kattintanom, ami megismetli a korabbi akciot... Hulyevagyok, ussetek, laccik hogy nem jatszok varazslot igazan, es nemszoktam rengetni... szoval maradjunk annyiban, hogy a sajat magunkra szolo varazslat idotartamat nemkellene beallitani ujra es ujra... UI2: jah igen, foldrenges, tolimergezes es felfedes stb. esteben ez MAR igy mukodik... akkor miert ne mukodhetne igy a tolvajnal? |
Quote:
ismered a firefox nevű csodás böngészőt? na ha azzal megnyitod a Tolvajlás menüpontot, ott kiválasztod egyszer, azaz 1 alkalommal a kívánt akciót, elküldöd a tolikat, utána már csak a frissétés+enter gombokat kell szorgosan ismételned, és bumm, így lett a csokapik, akarom mondani 1-2 mp-nként lophatsz:D ha jól emlékszem, egy időben még reklámozva is volt, mint ajánlott böngésző;) |
Quote:
ugyanakkor ez kb olyan, minthogy nemlehet a neptunba belepni csak picipuha termekkel... mindenkinek mukodnie kellene, de mondom, nekem rokaval nemment, bar lehet rosszul csinaltam... |
Quote:
a hiba Nálad van |
Quote:
de a lenyeg nemis ittvan igazabol... azzal nemlesz kenyelmesebb, hogy mashova kell kattintani, mert akkor mar kivalasztom a listabol... :o |
Quote:
Próbáld úgy, hogy: Rámész a fülecskére, és ott lap frissítése. Majd utána a kérdésre, egy enter. És tényleg megy. |
Quote:
nem balgombbal, hanem középsővel! vagy jobbgomb, megnyitás új lapon |
Quote:
Ez szep es jo, ilyen beta megoldasnak elis fogadom :) De inkabb arrol beszeljunk, hogy ahhoz, hogy kulon mezo legyen neki kulon gombbal, hogy egy azaz egy darab kattintassal meglehessen ugyanezt csinalni, nah ehhez mit szoltok? Ha hulyeseg hat hulyeseg, reszemrol aztan nincs harag, de en orulnek neki. |
Quote:
na mind1, ha már müködik, akkor nincs gond:) |
Quote:
|
Quote:
Pistike és az észbontó ötlet esete egyszer Pistikének eszébe jutott ki kéne valami nagyon frankót találni a Hódító nevű játékhoz hát miket erősítsen tovább persze hogy a tolvajokat hiper szuper ötlet a már így is több körről cseszegető enyveskezűek ellen (Jelzem részben magam ellen beszélek mert szeretek tolvajkodni!) és hát mit ad Isten Pistike felveti a javaslatot külső fórumon és mindenki lehurrogja és akkor a többiek (mi) leszünk a szemetek meg a mocskok mert egy "kényelmi" funkciót nem vezettetünk be ami 1-2 másodperc alatt tenne tönkre egy orit ami nem óriás mert gnómnál halálra gyújtja törpét kitekizi úgyhogy észbe se kap ork dettó szal mese vége Ez csak a képzeletem műve bárki bármi hasonlóságot találk a történetben az csak a véletlen műve! (Író se leszek már az is biztos!) :) És nem offoltam! :p |
hm
Sajnalom, igen, szemelyeskedni fogok.
Dragon,Szamár :)), kincsem, szoltam en hozzad egy rossz szot is? mondtam en, hogy szemet mocsok vagy? vagy akarki mas azlenne? felvetettem egy otletet, ami SZERINTEM nem hulyeseg, es nem arra lettem volna kivancsi, hogy te, aki bar igaz, hogy teleszemeteled itt a forumokat (lasd harcosok topik, ahol olyan csakazertis meg belerugok egyet stilusban), ezaltal esetleg azt hiszed, hogy a 'mi' kategoria oszlopos tagja vagy, milyen Pistikenek gondol engem, hanem mondjuk valami eszervre, hogy miert igen, es miert nem. "(mi) leszünk a szemetek meg a mocskok mert egy "kényelmi" funkciót nem vezettetünk be"... Konyorgom, kinek kepzeled te magad hogy te akarmit is bevezettess?? Istenem, ha nem felnek attol, hogy innen is megvonjak a szolasjogomat, enyhen csunyabban fogalmaztam volna, nyugodtan ertsd UGY amit irtam. komolyan kivancsi vagyok hogy elolvastad-e azt amit korabban irtam! ha nem, legyszives tedd meg. Eddig ha nagyon akarta valaki egy orkot 20 masodperc alatt tekizett ki, ezutan kicsit kevesebb lenne. Ha tudsz olyan orkot, amelyik azalatt a 10 masodperc alatt amivel ezaltal gyorsabb lesz a toli, barmit tud csinalni azellen hogy ez megtortenjen, legyszives szolj, ELLENKEZO ESETBEN SZEPEN KERLEK NE SZOLJ HOZZAM. tovabba ismet: szegeny hadasok es varisok, szegenyek! biztos csak kaprazott a szemem amikor azt olvastam, hogy magasabb szinteken mar nemis nagyon van tolvaj... biztos azert nem mert tul erosek!! |
Nos, az ötletet nem támogatom. Nem is kell, mert nem a Megbeszélésekbe lett nyitva...
Magasabb szinteken télleg kevesebb a tolis ori. A-ban kifejezetten elenyésző. Azért én nem merném kijelenteni, hogy senki nem tolizik, vagy hogy a tolizás jelentőségét vesztette. elfek, gnómok, törpék, mind-mind toliznak, nem is kevés hatékonysággal. Értelemszerűen ember vagy félelf életképtelen, mert katonailag baromi gyenge, és a klánraktár meg az egyéni ütések miatt sokkal kevésbé lényeges a szövetségesek egy csomóban tartózkodása. Ha egy félelf vigéckedni kezd, beverik földre, azt jóvan. Sőt, ha nem kezd vigéckedni, akkor is... Majd ha A-ban támadsz, ami gyakran eleve stresszes, és kv előtt 3 mp-vel hirtelen 3 ori ellopja az embereid felét, ennélfogva még csata előtt lelép a sereged meglehetős hányada, akkor is támogatsz egy ilyen gombot, amit csak kattingatni kell ész nélkül, és esély sincs reagálni rá? Vagy lentebb ha nem téged támadnak, hanem te támadsz, de pattansz, mert utolsó mp-k-ben bárki kilopja a tekidet, nem csak a legprofibb tolisok? Ha lusta vagy, lopj lassabban... |
Kosz Synkel,
ez mar inkabb idevalo megnyilvanulas volt, eszervekkel... erre csak azt reagalnam, hogy, es ha korvaltas elott egy fel klan lerengeti az epuleteidet (ugyanis rengetni ugye meg mindig lehet egy gombnyomassal), az kevesbe faj? UI: azpedig hogy nem a megbeszelesekbe lett nyitva, mea culpa, de igazabol szerintem nem oszt nemszoroz, ha jo az otlet, ezen szuklatokorusegre vall fennakadni (es elobb utobb ugyis atkerul oda), ha rossz, akkor meg ugyis mindegy... |
Quote:
Quote:
|
a lerengetés csata előtt nem túl logikus, akkor aztán pláne lehet bontani utána ész nélkül:)
|
Quote:
tovabbra is varom a valaszt arra, hogy ha a vari rengethet egy gombbal, a toli miert NEM lophat egy gombbal? Mert igy szoktuk meg? :p Nemhiszem hogy eza -szerintem meg mindig kenyelmi- ujitas olyan nagyon nagy valtozasokat produkalna, de azert nyitottam a topicot, hogy megcafoljatok... UI: a FORUM (:P) elejen pedig mar lathattatok egy megoldast arra, hogy hogyan lehet ugyanezt megcsinalni (egy szukebb retegnek). |
Quote:
|
Quote:
gyakorlatilag ugyanaz tortenne mint eddig, csak nem 3, hanem 1 kattintassal... |
Sztem meg egy ilyen apróságon nem kell rögtön ölre menni!!!;)
Mondjuk ez már a ti dolgotok! |
Quote:
|
joh, tehat osszegezve, egyszerre nemenjenek el soxor lopni, mert lehet nemlopsz semmit es akkor elment a keszultseg, masreszrol meg mert korvaltas elott lelehet vele szivatni masokat.
Mi a helyzet az alapveto otlet, azaz az egy gombos (megjegyzett utolso akcio megismetlese) megoldassal? Telleg olyan sokat segitene ez, hogy ezek utan a tolvajok meghoditanak a hoditot? |
hmmm
Azért érdekes,h mindenki a hadist védi, de pont fentebb írtátok,h milyen "halott" felsőbb szinteken egy tolvaj... akkor nem értem miért nem lehet a tolvajoknak egy ilyen kényelmi funkciót berakni.
Főleg, ha azt nézzük,h egy tolvajhoz milyen könnyű bemenni mészárra. U.i: Mellesleg amúgy szerintem ezzel nem lesz könnyebb játszani egy tolvajjal felsőbb szinten vagy akárhol is, itt csak egy kis logikus ötletről van szó, amit lehetne alkalmazni. |
Quote:
Hapi-hapi, te nem Lik-lak vagy álnéven?:) Nem láttam olyat a súgóban, hogy tolizni csak emberrel vagy fél-elffel lehet. Attól, hogy ezek a lent megszokott tolis fajok, a hullán kívül mindegyik tud lopni több-kevesebb hatékonysággal. A-ban is van egy rakás toliakció, attól még elfér 60% barakk mondjuk a gnómnál, és nem lesz kifejezett tolis ori. Egy másik topicban Remy írta, hogy mikor az orkjával már unta az elfek gyújtogatását átépített, és visszagyújtott. Szal ott az ork tolis... |
Quote:
tovabbra is varnam az erveket-ellenerveket. |
Nagyon egyszerű ez. Amit meg tudsz most is csinálni azért ne újítsunk már. Most is tudsz gyorsan lopni már le is írták hogy innentől kezdve nem értem mi értelme ennek a gombnak. Számoló progit esetleg tegyünk a hódon belülre? Mert ki lehet számolni papiron is de ez csak kényelmi módosítás lenne. Ugyanmár!
|
:):
Nincs azonosság.:)
Egy igazi tolisnak azért tolvajai vannak szerintem túlnyomó részben, de legalább annyi, hogy a védelme már ne legyen olyan erős, hisz fel kell áldozni ezért.:) Ellopkodok én eme funkció nélkül is, de szerintem ez egy jó ötlet volt. Persze, akinek nem "függ" ettől a "megélhetősége", annak nem jelent sokat.:) |
Quote:
Igazabol eddig nem volt olyan ellenerv ami megakadalyozhatna azt hogy ez bekeruljon a jatekba, onnantol meg mar ugyis Atin mulik, hogy milesz vele... |
Quote:
most is lelehet lopni valakit akár 12kattintással is kv elött 10mpel, csak gondolkodni kell hozzá... ráadásul hogy emlitetted a rengetést, van pár baromi nagy különbség, a 2között... egy rengésnél lerombolsz pár épületet, "1-2"katit kirak a HT piacra annyit azért nem gyengit le, drága nyersis csoportban inkább anyagi kár... ha viszont körváltás elöttkitekizel valakit akkor az emberei,katonái 15-20%-a elmegy ráadásul katonailag is ennyit gyengül úgyhogy nem tom melyik nagyobb kár, nem hiszem hogy 1ori tudna annyit rengetni hogy ennyivel gyengitse a kérdéses orit |
Quote:
|
Quote:
sokat számit az a pár mp plussz... esélytelen lenne így potolni a tekit kv elött még ha az oriban is vagy |
tehat ez az egy ellenerv ami talan megallja a helyet
akkor nezzuk, vajon telleg olyan nagy kulonbseget jelentene-e az, hogy kevesebb kattintas kellene valakinek a kitekizesehez? Ugyanezt teszem azt eddig az utolso 20 masodpercben csinaltak meg, most az uccso 10-ben fogjak... mar ha valakinek persze vannak olyan idegei hogy ezt bevallalja, eleg egy kicsi lag, es mindjart kutbaugrott a terv... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:01. |