![]() |
A karavánok megnézése
VIP: Ha rákattintok a karaván opcióra, akkor a szövetségben mozgó karavánokat meg tudjam nézni, a felém tartókat és a szövik felé tartókat. Ez a félreértések elkerülése miatt lenne jó, hogy a szövetségesnek ne küldjön több szövetséges is karavánt. Odaírná, hogy ki küldte a kavavánt kinek, milyen árut, és meddig tart az út, ha a szövetséges karaván hazafelé tart azt is kiírná.
|
Támogatom, időnként jól jönne...
|
OFF/
mostanság nagyon rád jött az alkothatnék:D:p ez már a sokadik javaslat tőled, azonban eddig jók voltak;) ON/ támogatom:) |
kényelmi funkció, mert akár a szövifórumra is be lehetne írni, ha valakinek küldesz valamit, mi pl. így oldjuk meg..
|
Quote:
|
akkor egyéb kérdés?:D:p
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
De ha tényleg van, akkor bocsi! |
Quote:
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1387 ill ez talán egy kicsit másabb... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eddig ez a csúcs:D:D Mintha lett volna már ilyen, de nem volt benne bittos..:D |
[quote=AndrewB;89581]ráadásul az is a tied...
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1387 ill ez talán egy kicsit másabb... megalol:D |
Quote:
Nem megy a zöld tégla.. Pedig küldtem volna érte!!!:D :D :D Na ezt jól megkapta szegény Hunor :D:D |
már reggel megpecsételte a napom, de most föltette az i-re a pontot:D:D
---lassan kérődzöm--- |
Azt tudtam, hogy Én nyitottam már egy ilyen témát, és azt is tudtam, hogy elment az elvetettek közé, de nem azért mert rossz 5let volt.:)
Szerintem Ati nem erre a témára gondolt... |
Quote:
|
Alapvetoen, ez egy jo otlet.
Vannak lusta szovitarsak, akik keptelenek beirni szoviforumra, hogy kinek kuldtek karavant :) Bar a legtobbszor mi is ezt csinaltuk. Mindenkepp hasznos lenne, igy tamogatom az otletet. |
támogatom az indítványt!
a karavánok lényegesek a játékban, és követhetőnek kéne lenni a szövin belül bárhonnan |
hamár feléledt a téma akkor mégegyszer beirom hogy 100%osan támogatom
nem egyszer fordult elő hogy szövim ép ment el otthonról és irta hogy küldjünk kaját neki, 3mpen belül 3szövi bejegyzés hogy indult a karaván...:D |
nem támogatom...teljesen felesleges....ha arra van valakinek ideje, hogy megnézze megy e valakinek karaván, akkor arra is van, hogy szövifórumra írjon/olvasson
tessék használni a szövifórumot, azért van... Ha a szövim megkér, hogy küldjünk műzlit, mert nem lesz gépnél, akkor nem körváltás előtt 3 másodpeccel írom hogy küldök, hanem mondjuk félórával kv. előtt beírom, hogy kv- kor megy kaja jancsinak, vagy következő kv-kor... |
Támogatom! Az okát Kutyuleee már említette:).
|
Támogatom! Az okát fefe013 már említette. :)
|
Támogatom! Az okát Kubbi már említette :)
|
Quote:
nem tom nálatok hogy van,de nálunk az a szokás ha vki külkd vkinek vmit akkor azt szépen bemásolja forumra:rolleyes: |
Quote:
Így a beírás és a távolság alapján ugyanúgy meg lehetne állapítani, h. mikor indult a karaván, mit visz, mikorra érkezik meg és addigra mennyi cumó lesz rajta. :cool: De az alapötletet én is támogatom! ;) |
Quote:
|
Felesleges
Erre van a szövifórum... Sokkal tovább tart kiböngészni az események közül mint beírni a fórumra... |
Quote:
Nyugi, Ati megtudja valósítani, mert szerited a Hóditó v6-ot nem volt nehéz kivitelezni?? Most azt ne keverd bele, hogy azé nem támogatod, mert nehéz kivitelezni. A "nem támogatom"-ra szavaztál. |
Quote:
|
Véleményem szerint ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy kár rá energiát pazarolni, és a fejlesztők idejét elvenni sokkal fontosabb ötletek megvalósításától, amiknek ténylegesen van hatása a játékra ... én tuti csak akkor csinálnám meg Ati helyében, ha más péppé untam magam és nincs mivel foglalkozzak ...
|
Quote:
Meg az hülyeség, hogy a kistopicokra nem kell adni! Mert ezek is javítják a játékot! |
Quote:
Ez csak az én véleményem, és semmi baj a kistopikokkal, mert vannak benne nagyon jó, és hasznos apró szépíteni való ötletek is, amik nagy valószínűséggel meg is lesznek valósítva egyszer. Én ezzel nem értek egyet, leírtam miért nem, és amiért nem értek egyet még teljesen felesleges új topikot nyitni. Ennyi erővel az is legyen jelezve a fontos eseményekben, ha a szövimnek már valaki küldött segítséget, mert akkor az enyém felesleges ... vagy írja ki, az eseményeimbe hogy kitámadott egyedül, nehogy ha én akarok kimenni és nem nézem meg a tanácsadói oldalát ne tudjam tőle vinni az 50%-ot. tudom durva példák de extrém esetek kivételével szövifórum mindezekre megoldást nyújt ... tessék kommunikálni :) |
Reni nem szeretné, ha a többiek látnák, hogy kit töm karavánnal :PP
|
Quote:
|
persze majd az egész szövi azt fogja kukkolni kitől hány drágakövet kaptam :D :P
|
Reni miért fájna ennyire ha megvalósulna, mert értelmes ellenvetésed nem született még, csak az eddigi gyakorlatott irtad le legalább 80milliószor amire 80millióan leirták hogy így is történtek már "balesetek"...
|
Nekem sosem jelentett gondot bemásolni a karavánt szövifórumra, hogy a többiek tudjanak róla...mennyi esélye van, hogy a többi szövid is ugyanbban a 3 másodpercben küldi el a karavánt, mint te? Szerintem nem egy általánosan előforduló dolog, ha megvan a kommunikáció egymás közt.
ha azt kitudod írni szövifórumra, hogy támadsz xy-ra és viszem a te seregedet is Jancsi, akkor ez miért gond? vagy azt sem beszélitek meg, hanem egymás orra elől elráncigájátok a seregeket? Nem ellenzem, a felvetést, de különösebb szükségét nem látom. |
Ne legyünk már ennyire lusták... A szövi kommunikációról és összjátékról szól. Ha már egy karavánt se tudunk egyeztetni minek?
|
All times are GMT +1. The time now is 20:06. |