Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   A karavánok megnézése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1712)

Hunor a sirály 04-22-2007 13:38

A karavánok megnézése

VIP: Ha rákattintok a karaván opcióra, akkor a szövetségben mozgó karavánokat meg tudjam nézni, a felém tartókat és a szövik felé tartókat. Ez a félreértések elkerülése miatt lenne jó, hogy a szövetségesnek ne küldjön több szövetséges is karavánt. Odaírná, hogy ki küldte a kavavánt kinek, milyen árut, és meddig tart az út, ha a szövetséges karaván hazafelé tart azt is kiírná.

solven 04-22-2007 14:13

Támogatom, időnként jól jönne...

Burning 04-22-2007 14:16

OFF/
mostanság nagyon rád jött az alkothatnék:D:p
ez már a sokadik javaslat tőled, azonban eddig jók voltak;)
ON/
támogatom:)

Zsáni 04-22-2007 15:07

kényelmi funkció, mert akár a szövifórumra is be lehetne írni, ha valakinek küldesz valamit, mi pl. így oldjuk meg..

Hunor a sirály 04-22-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 89491)
kényelmi funkció, mert akár a szövifórumra is be lehetne írni, ha valakinek küldesz valamit, mi pl. így oldjuk meg..

Ez egyszerübb...:)az én verzióm

Burning 04-22-2007 15:10

akkor egyéb kérdés?:D:p

Zsáni 04-22-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 89492)
Ez egyszerübb...:)az én verzióm

senki nem mondta, hogy nem,de akkor se feltétlenül szükséges, csak kényelmi funkció :p
:)

Ati 04-22-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 89481)
VIP: Ha rákattintok a karaván opcióra, akkor a szövetségben mozgó karavánokat meg tudjam nézni, a felém tartókat és a szövik felé tartókat. Ez a félreértések elkerülése miatt lenne jó, hogy a szövetségesnek ne küldjön több szövetséges is karavánt. Odaírná, hogy ki küldte a kavavánt kinek, milyen árut, és meddig tart az út, ha a szövetséges karaván hazafelé tart azt is kiírná.

Ez a javaslat szerintem egyszer már szerepel a javaslatok között.

Hunor a sirály 04-22-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89563)
Ez a javaslat szerintem egyszer már szerepel a javaslatok között.

Valahol én is emléxek rá, de nem találtam:(
De ha tényleg van, akkor bocsi!

Kutyuleee 04-22-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 89491)

hát azért mi hiába irjuk be, így is sikerült már nem 1x összehozni szép dolgokat éjszaka:D 3an küldtünk szövinknek kaját és szépen beirtuk 3-4sec eltérésekkel a fórumra:D:D:D természetesen csak az nem volt fent akihez ment a karaván úgyhogy a cucc nagyrésze levesbe ment:S

Andrew 04-22-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 89578)
Valahol én is emléxek rá, de nem találtam:(
De ha tényleg van, akkor bocsi!

ráadásul az is a tied...
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1387
ill ez talán egy kicsit másabb...

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89579)
hát azért mi hiába irjuk be, így is sikerült már nem 1x összehozni szép dolgokat éjszaka:D 3an küldtünk szövinknek kaját és szépen beirtuk 3-4sec eltérésekkel a fórumra:D:D:D természetesen csak az nem volt fent akihez ment a karaván úgyhogy a cucc nagyrésze levesbe ment:S

azért remélem nem vágott titeket nagyon földhöz az a kis kajaveszteség;)

Kutyuleee 04-22-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89581)

azért remélem nem vágott titeket nagyon földhöz az a kis kajaveszteség;)

dehogynem, már a törlés gondolata fogalmazodott meg bennünk emiatt:D

Synkel 04-22-2007 20:44

Quote:

ráadásul az is a tied...

Eddig ez a csúcs:D:D
Mintha lett volna már ilyen, de nem volt benne bittos..:D

skiti 04-22-2007 20:46

[quote=AndrewB;89581]ráadásul az is a tied...

megalol:D

Kubbi 04-22-2007 20:51

Quote:

ráadásul az is a tied...

:D :D :D :D :D :D
Nem megy a zöld tégla.. Pedig küldtem volna érte!!!:D :D :D

Na ezt jól megkapta szegény Hunor :D:D

Andrew 04-22-2007 21:05

már reggel megpecsételte a napom, de most föltette az i-re a pontot:D:D
---lassan kérődzöm---

Hunor a sirály 04-23-2007 05:54

Azt tudtam, hogy Én nyitottam már egy ilyen témát, és azt is tudtam, hogy elment az elvetettek közé, de nem azért mert rossz 5let volt.:)
Szerintem Ati nem erre a témára gondolt...

Zsáni 04-23-2007 06:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 89579)

előfordul ilyen is :)

Szecsa 04-23-2007 11:03

Alapvetoen, ez egy jo otlet.
Vannak lusta szovitarsak, akik keptelenek beirni szoviforumra, hogy kinek kuldtek karavant :) Bar a legtobbszor mi is ezt csinaltuk.
Mindenkepp hasznos lenne, igy tamogatom az otletet.

NorB 05-30-2007 22:37

támogatom az indítványt!
a karavánok lényegesek a játékban, és követhetőnek kéne lenni a szövin belül bárhonnan

Kutyuleee 05-30-2007 22:49

hamár feléledt a téma akkor mégegyszer beirom hogy 100%osan támogatom
nem egyszer fordult elő hogy szövim ép ment el otthonról és irta hogy küldjünk kaját neki, 3mpen belül 3szövi bejegyzés hogy indult a karaván...:D

Reni 05-30-2007 22:59

nem támogatom...teljesen felesleges....ha arra van valakinek ideje, hogy megnézze megy e valakinek karaván, akkor arra is van, hogy szövifórumra írjon/olvasson

tessék használni a szövifórumot, azért van...

Ha a szövim megkér, hogy küldjünk műzlit, mert nem lesz gépnél, akkor nem körváltás előtt 3 másodpeccel írom hogy küldök, hanem mondjuk félórával kv. előtt beírom, hogy kv- kor megy kaja jancsinak, vagy következő kv-kor...

Fefe013 05-31-2007 09:28

Támogatom! Az okát Kutyuleee már említette:).

Kubbi 05-31-2007 09:35

Támogatom! Az okát fefe013 már említette. :)

Penya 05-31-2007 11:38

Támogatom! Az okát Kubbi már említette :)

Fusio 05-31-2007 12:48

Quote:

nem tom nálatok hogy van,de nálunk az a szokás ha vki külkd vkinek vmit akkor azt szépen bemásolja forumra:rolleyes:

---<[madár]>--- 05-31-2007 12:52

Quote:

Ez mind jól hangzik, de valamivel bonyolultabb kivitelezni ezt a megoldást Atinak, mint ha csak a "szövetség fontos eseményei" közé betenné a karavános info-kat. :rolleyes:
Így a beírás és a távolság alapján ugyanúgy meg lehetne állapítani, h. mikor indult a karaván, mit visz, mikorra érkezik meg és addigra mennyi cumó lesz rajta. :cool:

De az alapötletet én is támogatom! ;)

Kubbi 05-31-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 100034)
Ez mind jól hangzik, de valamivel bonyolultabb kivitelezni ezt a megoldást Atinak, mint ha csak a "szövetség fontos eseményei" közé betenné a karavános info-kat. :rolleyes:

Nekem ez is tetszik.

rexa 05-31-2007 13:12

Felesleges
Erre van a szövifórum...
Sokkal tovább tart kiböngészni az események közül mint beírni a fórumra...

Hunor a sirály 05-31-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 100034)
Ez mind jól hangzik, de valamivel bonyolultabb kivitelezni ezt a megoldást Atinak, mint ha csak a "szövetség fontos eseményei" közé betenné a karavános info-kat.

Nyugi, Ati megtudja valósítani, mert szerited a Hóditó v6-ot nem volt nehéz kivitelezni??
Most azt ne keverd bele, hogy azé nem támogatod, mert nehéz kivitelezni. A "nem támogatom"-ra szavaztál.

Hunor a sirály 05-31-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 100036)
Felesleges
Erre van a szövifórum...
Sokkal tovább tart kiböngészni az események közül mint beírni a fórumra...

Persze, sokkal nehezebb rámenni a karavánok menüpontra ahol a karavánokkal kapcsolatos eseményeket kiírná, és mielött elindítanád a karavánt a szövi felé, kiböki a szemedet, hogy már 3 küldenek neki. Könyebb a szövifórumra beírni, mert olyan sokszor irogatjátok a karavánjaitokat a szövifórumra:rolleyes: és lehet vki azt csak karavánozás után olvassa.;)

Reni 05-31-2007 13:40

Véleményem szerint ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy kár rá energiát pazarolni, és a fejlesztők idejét elvenni sokkal fontosabb ötletek megvalósításától, amiknek ténylegesen van hatása a játékra ... én tuti csak akkor csinálnám meg Ati helyében, ha más péppé untam magam és nincs mivel foglalkozzak ...

Hunor a sirály 05-31-2007 13:41

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100040)
Véleményem szerint ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy kár rá energiát pazarolni, és a fejlesztők idejét elvenni sokkal fontosabb ötletek megvalósításától, amiknek ténylegesen van hatása a játékra ... én tuti csak akkor csinálnám meg Ati helyében, ha más péppé untam magam és nincs mivel foglalkozzak ...

Akkor nyissál jelentékes topicot:P

Meg az hülyeség, hogy a kistopicokra nem kell adni! Mert ezek is javítják a játékot!

Reni 05-31-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 100041)
Akkor nyissál jelentékes topicot:P

Meg az hülyeség, hogy a kistopicokra nem kell adni! Mert ezek is javítják a játékot!

Ez csak az én véleményem, és semmi baj a kistopikokkal, mert vannak benne nagyon jó, és hasznos apró szépíteni való ötletek is, amik nagy valószínűséggel meg is lesznek valósítva egyszer. Én ezzel nem értek egyet, leírtam miért nem, és amiért nem értek egyet még teljesen felesleges új topikot nyitni.

Ennyi erővel az is legyen jelezve a fontos eseményekben, ha a szövimnek már valaki küldött segítséget, mert akkor az enyém felesleges ... vagy írja ki, az eseményeimbe hogy kitámadott egyedül, nehogy ha én akarok kimenni és nem nézem meg a tanácsadói oldalát ne tudjam tőle vinni az 50%-ot.

tudom durva példák de extrém esetek kivételével szövifórum mindezekre megoldást nyújt ... tessék kommunikálni :)

Toto 05-31-2007 18:20

Reni nem szeretné, ha a többiek látnák, hogy kit töm karavánnal :PP

rexa 05-31-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 100071)
Reni nem szeretné, ha a többiek látnák, hogy kit töm karavánnal :PP

Magánügy, hogy kit pénzelsz ne kukkolja az egész szövi:D

Reni 05-31-2007 18:56

persze majd az egész szövi azt fogja kukkolni kitől hány drágakövet kaptam :D :P

Kutyuleee 05-31-2007 19:04

Reni miért fájna ennyire ha megvalósulna, mert értelmes ellenvetésed nem született még, csak az eddigi gyakorlatott irtad le legalább 80milliószor amire 80millióan leirták hogy így is történtek már "balesetek"...

Reni 05-31-2007 19:40

Nekem sosem jelentett gondot bemásolni a karavánt szövifórumra, hogy a többiek tudjanak róla...mennyi esélye van, hogy a többi szövid is ugyanbban a 3 másodpercben küldi el a karavánt, mint te? Szerintem nem egy általánosan előforduló dolog, ha megvan a kommunikáció egymás közt.

ha azt kitudod írni szövifórumra, hogy támadsz xy-ra és viszem a te seregedet is Jancsi, akkor ez miért gond?

vagy azt sem beszélitek meg, hanem egymás orra elől elráncigájátok a seregeket?

Nem ellenzem, a felvetést, de különösebb szükségét nem látom.

rexa 05-31-2007 19:47

Ne legyünk már ennyire lusták... A szövi kommunikációról és összjátékról szól. Ha már egy karavánt se tudunk egyeztetni minek?

All times are GMT +1. The time now is 20:06.