![]() |
Az eseménylista hiányosságainak pótlása
Hadi eseményeknél mindent feljegyez a rendszer.
Ha jól tudom az alvilági eseményeknél is feljegyez mindent. DE a mágikus események: Ha sikerül a kristálygömb az nem jegyezi fel, a felirat ami kellene: "A kristálygömb sikerült", ha nem sikerült:"A kristálygömb sajnos nem sikerült Ártózásnál: ha nem sikerül: "**varázslat neve, pl A 36 körös vihar** sajnos nem sikerült", az ártó nevét azért kellene odairni, mert nem mindegy, hogy 36 körös vihar nem sikerült, vagy a földrengés;) Ha tudtok olyat amit nem irtam ide az mondhatjátok:) |
Quote:
a másik meg az, hogy minek írná ki, hogy ha sikerült egy gömb, mikor azt megnézheted a kristálygömböknél:confused: |
Quote:
|
Ja azt ne írja ki, hogy gömb sikerült.
Viszont azt kiírhatja, hogy az ártó nem sikerült vagy az infószerző nem sikerült (tehát azt ne írja ki, hogy a gömb nem sikerült :) ) |
Énmiattam ez is jó, de a 36 körös viharnál sokkal több védőpontja van, és ha azt látod, hogy "sajnos nem sikerült", akkor nem is ártóznád, pedig a földrengés simán menne, remélem érzed a külömbséget!
|
De az azért nem jó ami most van, hogy ártónál és infószerzőnél ugyanazt irja ki.
Ha a gömb nem sikerül akkor "Az információszerző varázslat sajnos nem sikerült" Ha sikerült akkor semmit nem irna ki a gömbözésnél. Ha az ártó sikerült, akkor odaírná, hogy mik a következményei(amit most ir ki az jó) Ha nem sikerül az ártó akkor "A **valamennyi körös vihar/szárazság** sajnos nem sikerült"/ezt persze csak akkor irná ki, ha vihart vagy zsárazságot adnák neki. A normál ártóknál meg ezt írná ki: "Az ártó varázslat sajnos nem sikerült" Igy már jobb? |
Quote:
|
amúgy meg, szerintem bőven elég lenne, hogy: "az ártó nem sikerült", mert elég kuka lehetsz, ha 3 nap távlatából (ennyi ideig jegyezné meg az is csak) nem emlékszel, hogy milyen varázslat nem ment fel és hány körre
|
sikertelen kristálygömbnél ezt írja most ki:
lkkklklk (#xx) Sajnos nem sikerült a varázslat. szerinted így kéne legyen: lkkklklk (#xx) Sanos nem sikerült információt szerezni. ezt még támogatom is, mert így jobban van fogalmazva. sikeres gömböt nem kell kiírja sehogy, mert ami sikerül az ott van a gömbök közt, ami meg nem, azt kiírja...;) sikeres ártót most is kiírja: lkkklklk (#xx) A varázslat sikerült. Ellenséged földjein 10 körig viharok pusztítanak. a sikertelen ártót meg így: lkkklklk (#xx) Sajnos nem sikerült a varázslat. na mármost neked ezzel van bajod, ha jól tudom, mert nem tudod milyen varázslat nem sikerült és hány körös lett volna. |
Quote:
De mégis jobb lenne ha le van irva, mert ha van ilyen lehetőség akkor miért ne használnánk ki??? |
Quote:
|
Quote:
|
rendben tegyük fel, hogy meggyőztél mutasd meg, mit hogy fogalmaznál;)
sikeres/sikertelen gömböt, ártót kört stb. |
Quote:
|
Quote:
Ott leirtam, hogy mit hogyan kéne írni, és a sikeres gömböt ki is vettem a listából. |
Quote:
na se baj, még akár el is fogadom, de mutasd meg, hogy kéne. és ha én nekem úgy tetszik az még mindig nem jelent semmit, emrt atinak is kell tetszen:D |
Quote:
|
de én ezt most abbahagyom, mert semmi értelme itt vitázni, mikor megeshet, hogy pár nap múlva Ati kukába teszi...vagy, ha nem is teszi, de nem foglalkozik vele vagy neki nem tetszik;)
|
Csak egységesíteni akartam a kiírásokat, figyelj ezeket amiket én leírtam mind bent van a játékba, csak a kiírás nem az igazi. HA valami bent van egy játékba, akkor az ne legyen butaság! De hamár fel vannak jegyezve az akcióid, akkor az ne rosszul legyen leirva!!!
És Te azon vagy kiakadva, hogy mér vagyok olyan barom, hogy nem tudom megjegyezni, hogy miket csináltam, de ezek már rég le vannak jegyezve, Én olyan változtatás javasoltam ami az "esztétikát" javítja, mert azt könnyen ki lehet deríteni, hogy milyen varázslat nem sikerült:P |
hát ez így van, te nem újat akarsz te csak módosítani akarsz a fogalmazásán, de lehet Ati szerint pontosan van a játékban;)
|
Quote:
Énmiattam lehet úgy ahogy van, nem fogok belehalni:) |
All times are GMT +1. The time now is 19:39. |