Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Fórum magyarítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=17)

Ati 01-26-2006 13:00

Fórum magyarítás

A fórumhoz feltettünk egy alap magyarítást, és amik a regisztráció során hiányoztak, illetve úgy első pár kattintáson belül angolul beszéltek, azokat fordítottuk, de biztos, hogy egy csomó szöveg angol még. Ha valahol nagyon zavaró, akkor azt írjátok meg. :) Én nem találkozom velük, mert jobbszeretem eredeti nyelven használni a fórumot, az a biztosabb. :)

Cassandra 01-26-2006 13:21

Engem személy szerint nem zavart, hogy angolul volt minden(én konkrétan egyetlen magyar szóval nem találkoztam:rolleyes: ), viszont nekem inkább a fórum áttekinthetősége tűnik kicsit nehézkesnek, de lehet, hogy a hiba bennem van...;)

Phoenix 01-26-2006 13:22

hidd el, hamar hozzászoksz :) ez nem egy bonyolult felépítésű fórum :)

Ati 01-26-2006 13:24

Az eddigi fórumhoz képest határozottan bonyolultabb és összetettebb, de szerintem hamar meg lehet szokni. Bal oldalt az ikon kiemeli, hogy melyik témában van új hozzászólás, és a támalistában is vastaggal jelenik meg, hogy jobban lásd.

Persze lehet bonyolítani tovább is, de nem akarlak egyelőre megrémiszteni. :)

Phoenix 01-26-2006 13:29

Igaz ez a kérdés nem közvetlenül a magyarosításról szól, de azért nem akartam új témát nyitni. Szval az aláírásba az [img] kódolást nem lehetne bekapcsolni? Az egy kicsit feldobná az egészet.

Cassandra 01-26-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Ati
Az eddigi fórumhoz képest határozottan bonyolultabb és összetettebb, de szerintem hamar meg lehet szokni. Bal oldalt az ikon kiemeli, hogy melyik témában van új hozzászólás, és a támalistában is vastaggal jelenik meg, hogy jobban lásd.

Persze lehet bonyolítani tovább is, de nem akarlak egyelőre megrémiszteni. :)

Késő, már ennek sem épp itt lenne a helye:D
Egyébként teljesen más jellegü fórumokhoz vagyok hozzászokva ez azokhoz képest olyan mint egy nagy kirakós játék, csak nem mindig találom a darabokat:p

Ati 01-26-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Igaz ez a kérdés nem közvetlenül a magyarosításról szól, de azért nem akartam új témát nyitni. Szval az aláírásba az [img] kódolást nem lehetne bekapcsolni? Az egy kicsit feldobná az egészet.

Egyelőre betettem, aztán majd meglátjuk, hogy milyen képek jelennek meg... :)

Stick 01-26-2006 13:36

egyébként ez 1 teljesen általános fórum. mindenhol ilyenekkel találkozhatsz, ha fórumozol. a hódíón belül fórumnak nevezett valami, az nem igazán fórum. a szó pontos értelmében ilyen a fórum. (több téma, kategóriák, stb)

Phoenix 01-26-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Ati
Egyelőre betettem, aztán majd meglátjuk, hogy milyen képek jelennek meg... :)

köszi szépen :)

Apa 01-26-2006 13:49

szevasztok
még mindig elado a gépem

Ati 01-26-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by Apa
szevasztok
még mindig elado a gépem

Ennek mennyiben van köze a fórum magyarításához?

Phoenix 01-26-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by Apa
szevasztok
még mindig elado a gépem

ezt inkább az egyéb témákhoz írd ;) jobban jársz vele

Cassandra 01-26-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by Stick
egyébként ez 1 teljesen általános fórum. mindenhol ilyenekkel találkozhatsz, ha fórumozol. a hódíón belül fórumnak nevezett valami, az nem igazán fórum. a szó pontos értelmében ilyen a fórum. (több téma, kategóriák, stb)

Cirka három fórumon vagyok jelen pillanatban is egyszerre jelen, de eggyiket se tartom ennyire bonyolultnak

Ati 01-26-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Cirka három fórumon vagyok jelen pillanatban is egyszerre jelen, de eggyiket se tartom ennyire bonyolultnak

Pár nap, és a többi túl egyszerűnek fog tűnni :):):)

Cassandra 01-26-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Ati
Pár nap, és a többi túl egyszerűnek fog tűnni :):):)

Na látod az könnyen megeshet;)

Phoenix 01-26-2006 14:00

nekem ez a második, ahol fent vagyok, de lényegében a felépítés hasonló, az phpbb motorú

Ati 01-26-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix
nekem ez a második, ahol fent vagyok, de lényegében a felépítés hasonló, az phpbb motorú

phpbb-t nem merek, annál paranoiásabb vagyok. :)

Cassandra 01-26-2006 14:03

Nagyon hirtelen rájöttem, hogy miért nem találkoztam egyetlen magyar szóval sem:p angolra volt állítva:D

Ati 01-26-2006 14:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Nagyon hirtelen rájöttem, hogy miért nem találkoztam egyetlen magyar szóval sem:p angolra volt állítva:D

Az előbb írtad, de azt hittem tudatos. :)

Phoenix 01-26-2006 14:08

Quote:

Originally Posted by Ati
phpbb-t nem merek, annál paranoiásabb vagyok. :)

eddig a másik fórumon már kb egy éve működik azzal és nem voltak vele nagyobb gondok, max akkor amikor szerverköltöztetés volt, akkor mint modi mindenkinek magyarázhattam, hogy mi történt, de mind1, met ez nem ide való hozzászólás ;)

Cassandra 01-26-2006 14:08

Quote:

Originally Posted by Ati
Az előbb írtad, de azt hittem tudatos. :)

Nem volt az:p el voltam úgy is, de így mégiscsak könnyebb:)

lll 01-28-2006 22:30

Csacsi!!

nah szerintem teljesen megvan a magyarítás már

viszont ez a fórum picit nehézkes, meg kell találni mindent, az első nap amikor jöttem, azt hittem, hogy ide sem fogok jönni többet, mert nem értem, hogy hol van mi,de most már azért sejtem, mi hol van:)

Nikol 01-28-2006 23:23

Na igen elsőre egy kicsit valóban nem átlátható a fórum, de azért belejövök:D

Colony 06-30-2006 10:27

Most akadtam rá még csak erre a topicra, gondolom jelzem hátha történik valami. (Sajna nem tudom, hova kéne hivatalosan küldeni:cool: )
Szóval tényleg "minden" magyar már a forumon, kivéve a regisztrált tagoknál elérhető vezérlő pult-profil módosításánál van némi káosz! Olyan féli magyar félig angliánus az egész! Annyira nem zavaró, csak ha már lelett fordítva az egész, akkor javíthatnák ezt a kis hibát.

Ui.: Vagy csak nálam?

Cassandra 06-30-2006 18:28

Sokáig nálam is magyarra volt állítva a fórum, csak kicsit zavartak ezek a félig ilyen, félig olyan nyelvü dolgok....
Pl, ha megnézed egy tag adatlapját és az ki is töltötte, akkor ezt látod:
Születési idő:
Kor:
Interests:
:D

All times are GMT +1. The time now is 22:22.