![]() |
Betegség
Én először is azt szeretném elkezdeni latolgatni hogy megéri-e kórházakat tartani,mert azért egy nagy járvány nagyon megritkítja a munkaerőt...:D
És azon is morfondírozom,hogy honnan lehetne következtetni a beteg országokra?Van vmi tipp?:cool: :confused: |
Quote:
|
Teljes krónika mellett, hasznos, ha meglesed, az ország krónikáját is.
És legömbözöd, az általa támadot országokat is. Márha számodra ismeretlent ütött. |
Quote:
|
Aztán a kórházak csak 20kör múlva épeülnek fel...addig meg tombol a pestis...:o
|
Quote:
|
Quote:
Ha meg nem sikerül a gömb, annak beláthatatlan következményei lehetnek, főleg, ha egy agresszív szövihez próbálkozol gömbözni;) |
Quote:
|
na látod, ez a másik, csak lemaradt;)
|
Quote:
Quote:
nem kell félni a gömbözéstől, ha valami vérpisti szövivel akadsz össze, akik bukott gömbre mészárolnak, hát istenem... földeljétek be őket:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
jah, így már vili kössz:)
|
Quote:
Ha sok, akkor legyél ork. :) |
Quote:
itt nem a tudásodat kellene fitogtatni, hanem inkább segíteni annak, akinek szüksége van rá :) |
Quote:
Ezért valószínű hogy tőle nem lett beteg. :) Tegnap, jött a hír, hogy valakinek sikerült infót megtudni országunkról. Köv pillanatban, a varinknál bukott az illető. Tehát tudnjuk, hogy engem ő gömbözött le. Mivel a varisunk és köztem, csak szabis országok vannak, ezért biztos, hogy sorba gömbözte az illető a csopit.. Vari legömbözte, és ennyi. Ezzel azt akarom mondani, ha buksz, és a másik visszagömböz, nem fog még kapásból megtámadni, csak 2esetben. 1, ha benn van marha sok pénzed. 2, ha üres az orid. Ha viszont üres az orid, akkor ígyis úgyis megtalál a gond. Ha meg szépen fel van építve, akkor bukhatsz nyugodtan varikkal, nem fog senki cseszegetni ezért. :) |
tolisként napi 5-6 sikertelen gömböm van, és ritka, hogy ütnének is érte, bár előfordult már hogy agresszív lett az ellen (lehet, hogy tudta, ha belátok hozzá, akkor megláttam volna a csillogó értékeket is:) )
a témához.... ha van elég időd a gép előtt ülni és nem a tolikkal keresed a napi betevőt, akkor kórház sem kell, de az intézőt nem árt hangolni egy kicsit:) amúgy sztem is ráérsz akkor épülni, ha már jelentették a híradások a kolerát:D |
Quote:
|
Quote:
egyrészt figyelj oda h az intézőnél olyan sorrendbe tedd, h a barakk, kocsma, templom magasan legyen, másrészt a betegség ideje alatt a parasztveszteséget lehet csökkenteni egy hulla prasztjainak elrablásával. A legegyszerűbb annak a hullának a parasztjait hozni, amelyik megfertőztött, és így még kárt is okozol neki. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ellopod a nyavalyát? :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amikor elsőre írtad, ott elég nyakatekerten arra céloztál, hogy csak annak kell kórház, aki nem tolis (mondjuk varis:D:D:D) és keveset van a gépnél viszont az utána következő postodat nem lehet úgy értelmezni, hogy az ne az legyen, hogy tolisként akarsz kórházat tartani... Quote:
lehet törekedni kéne a lakonikus beszédre:o |
Quote:
szerintem nem lehetett úgy érteni, hogy tolvajokkal szednéd össze a betegséget. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de többen nem értjük mire gondolsz akkor most megkérlek én is, hogy olvasd át mégegyszer mit írtál - úgy, mint ha más írását olvasnád vagy várunk addig, amíg mások is végigolvassák:D de tuti, hogy valami sántít abban amit írtál, valahogy nem oké:o |
Quote:
Én először is azt szeretném elkezdeni latolgatni hogy megéri-e kórházakat tartani,mert azért egy nagy járvány nagyon megritkítja a munkaerőt... hsz-em: ha van elég időd a gép előtt ülni és nem a tolikkal keresed a napi betevőt, akkor kórház sem kell, de az intézőt nem árt hangolni egy kicsit magyarázó hsz-em: ha tolis vagy , és "a tolikkal keresed a napi betevőt", akkor kell az a kórház, hogy minél hamarabb lemenjen rólad a kolera, és ne kelljen emberlopással annyit foglalkoznod. Viszont, ha a tolijaid csak azért vannak, hogy a csoport felétől megvédjenek, akkor nem kell a kórház, mert a melletted levő mf hullától nyugodtan lopkodhatod a munkaerőt végül és utoljára a magyarázat:) csak neked és "többeknek":) : bánya és könyvtár nélküli tolisként annyi tanyát és rakit tartasz, ami 7-8 órára elegendő kaját biztosít. a kaja ára az egekben, tehát ki kell préselned minden szuszt a toilijaidból, hogy a napi kajára legyen pénzed és még gyűjtögetni is tudjál. ez esetben jó, ha kórházakkal vészeled át a betegséget, hogy a tolijaidnak ne kelljen sokáig embert lopniuk. termelgető tamagocsi-szamurájként viszont ráérnek az amúgy is semmittevő tolijaid mf hullát lopni, tehát nincs feltétlen szükséged kórházra. ennyi. |
de az Isten szerelmére, arra még mindig nincs válasz, hogy hogy lesz egy tolis ori pestises:eek:
engem csak az érdekelt, hogy mi a köze a betegségnek és a tolis oriknak egymáshoz |
Quote:
szerintem:D |
Quote:
neeee, ehhez most késő van, és ma még Maffiózók is lesz...:D |
Quote:
esetleg katonával |
Quote:
vagy egy üres orit ütsz aki még beteg... viszont egy kérdés. nem probáltam még, így nincs benne tapasztalatom. Ha valaki hullát/beteg orit üt és krónikából kisérik, akkor a kisérő sereg még nem lesz fertözött ugye??? (sztem így logikus, hisz az ütés után ér haza a beteg sereg,de ettől még nem biztos hogy ez a valós) |
jól gondolod :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:34. |