![]() |
Orkal, tekercsek nélkül.
Sziasztok
Régóta szeretnék játszani orkkal de a tekilopás miatt eddig nem próbálkoztam vele, pedig 2 éve játszom. Az jutott eszembe, hogy végig lehet-e tolni egy mf orkot, tekik nélkül? (esetleg párszáz tekivel, amiből alig lopnak). Stratégia a vakon ütögetés lenne, (gömb, éplista nélkül :D ) de napi 2-3 támadással. Rég voltam már 5. szinten és nem emlékszem már az erőviszonyokra. Full hadi kialakítást gondoltam, ilyen éplistával: 5. szintre, 600 hekire: Ház 147 24% 92% foglalkoztatottság. Barakk 272 45% 8400 lovas, esetleg elit Tanya 58 10% etetés 19 körönként (szupermarkotánnyal) Raktár 1 0% Õrtorony 62 10% 2480 íjjász Kocsma 20 3% 800 toli Templom 30 5% 3000 vari Bank 10 2% Kérdés: 1. 3k vari (tekik nélkül) hány körre tudja feltenni a legfontossabb varázslatokat? 2. Mit variálnátok az éplistán? 3. Tekilopáson kívül mi az ami nehézség lehet? 4. Próbálta már valaki? |
Quote:
|
Quote:
|
tartsál sok pénzt, és mindig mikor fel akarod tenni a varázslatokat beveszel mágia tekit...:)
és minden ütés előtti kv-ban is beveszel hadiból annyit, hogy max % legyen aztán kiteszed, de szerintem lakitekit tarthatsz, ha csak az van nem fognak haszon miatt lopni max szivatásból;):D |
nemtom, nekem nem tetszik. Teki nélkül ugyanis egy ork eléggé kiszolgáltatott, tekivel is, da így méginkább. :(
|
hát picit gáz, mert így majdhogynem mindenki tudja lopni (igaz nincs mit:D), varizni, be is tudják ütni...
én mindenképp tekivel játszanám és , ha lelopják tartósan nem veszem újra, hameg csak egyszeri alkalom rögtön pótlom...;) |
ezért mondtam, hogy ne vegye fullra a barakkokat, hanem legyen egy kis üres hely. és ha lopják a tekit, akkor nem valószínű, hogy el fognak menni a katonák a lakiteki % romlása miatt. de sztem ebben az esetben legjobb, hogyha tf-en játsza. akkor ütősebb lesz, és jobban tud haladni.
|
kevés pénzzel ne játsz orkot. ne haragudj, hogy ezt mondom, de így az ork nem neked való faj
|
ha utána számolsz, ennél a teki nélküli tanyás orknál még talán egy hulla is nagyobbat üt, onnantól kezdve meg nincs értelme orkkal lenni;)
|
hát igen valójában az ork élezve jó, és az nem a teki nélküli játék...;):D
rengeteg pénz kell hozzá, mert tekiket is kell pótoni, illetve folyamatosan támadni kell vele, mert hát arra van nem:confused: ha meg foylamatosan támadsz azért darálod a sereget rendesen:) és ha ezt nem képzéssel akarod pótolni, akkor ahhoz is kell pénz a tekercsek mellett. |
ork ne legyen mf, sok pénzzel sem
|
Quote:
|
Quote:
nameg jóljön egy másik hadi, ork, gnóm, törpe, óriás esetleg elf fajjal |
Quote:
Quote:
mert ha egyszer kétszer lelopják a tekiket, abba nem fog belehalni senki sem kell hagyni egy kis többletet házra, és mrá gyújtani sem tudnak, amit rengetnek, azt meg 7 kör alatt visszaépíti - innentől kezdve meg akár vakon, akár éplistára (óriásokra) lehet menni és ütni mint a gép ha földre mész, akkor nem fog kísérni senki sem:) max szembejöni... az mondjuk necces:D |
Quote:
csak én még nem tudtam annyi pénzt felhalmozni, hogy megéltem volna belőle, de ez az én saját problémám:cool: |
Quote:
|
Quote:
45% ork bakarakk (10% torony mellett) üt 35*40*1.3*1.2=2184 ekkor véd 10*40*1.2*1.2*1.3=748,8 65% barakk (24%ház 10% torony 1% bank mellett) üt 55*40*1,07=2354 ekkor véd 10*40*1.2=480 és még mindig a hullára szavazok, mint 'keményebb' ellenfél, csúnya tud lennei az a betegség, és az orkot szépen leártózhatná mindenki (hullát is, de ott a vihar és az egységgyilok kilőve) én szívesen vitatkozom:D:D |
Quote:
ha folyton haladsz fel elég sok pénz kell, ahhoz, hogy mindig rögtön beépíts és megtölts):D |
Quote:
Seperc alatt feluti magat a topba, ott meg lemntzik, es kesz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mivel a top termel és nem sok barakkja van, ezért ha felmegy egy sok barakkos mf ork és megegyeznek, hogy nem bántják egymást, akkor lehet. pláne ha ork barátunk felveszi a követ meg a fát és úgy mondja ezt nekik, hogy hihi vagy átépítetek 2 mrdért vagy mnt, akkor úgy még vicces is :)
|
Quote:
Nálam 24%ház, 15%torony, 1%bank mellé csak 60%barakk jön ki, tehát 45*40*1,07=1926, vagyis 0 tekerccsel nagyobbat üt az ork mint a hulla. |
Quote:
akkor nagyjából ugyan ott lesznek |
Quote:
persze tudom hogy te bevállalnád;) és közös ismerősünk is:) de ebben a topikban tanácsot kérnek orkhoz... nem gondolod hogy akinek tanács kell egy ork orihoz, annak nem igazán kell azt mondani hogy az orkból lehet jó mf?;) de tetszik azt látnom hogy mnt-zést javasolsz, azt hittem ellenkezik az elveiddel:D *csak hogy én is kötözködjek* |
Kössz a hozzászólásokat.
Persze nem csórón vágnék bele egy ilyen kalandba :D . Még átgondolom, hogy legyen. :D |
Quote:
ha jól ki vagy építve, akkor csak alulról, messziről fogják vinni a tekit szerintem, attól meg könnyen el lehet távolodni |
ha ekkor "készletekről" (milliárdok meg minden) beszélünk, akkor miért fáj ha fogy a teki??? :confused:
|
milliárdok?:eek:
ugyan már, az csak legenda, annyi pénz nincs is:D |
Quote:
|
Beleszólok már akkor én is az orkos témába:
Csoport függö is ám,h melyik csopiba jutsz fel könnyen,mert én pl friss tapasztalat: Ork tábornok:700körig 199hkin tekit irtam majd elindultam felfele 400hekin szereztem értelmesebb szöviket és most 900hekin vagyunk top20ba és irány fel termelni....nagy különbség miatt fedezés marad csak mert lefel bogyázni nem akarok ütéssel de eddig azzal jöttünk semmi extra ellenfél nem volt no moneyval oldottam meg . csak lakiteki bent meg ütésnél hadit bevettem vippel lazán kivitelezhető De még1szer hozzá teszem h ez csopi függö ids mert egy értelmes tolival nem találkoztam..söt én kloptam többet 5-6%kocsmával teki nélkül!!! |
Quote:
|
Quote:
lent teki irás utánna 7-8sereggel földre ütés majd 4sereggel és átszágulfdani a csoporotn fent megitnt ermelni ez lehetsége scsak 5szinten |
Quote:
följebb meg méginkább :) |
Skacok, 4L szinten ork létemre meg akarom kérdeznihogy folymatosan meg lehet jól élni abból hogy gabonát adok, mert itt teljsene más az árlista, szal Juszufnál minden drágább meg iesmi, a katonák viszotn olcsóbbak
|
Quote:
ha ilyet szeretnél, akkor legyél elf, és lesz még egy kis védelmed is amúgy csak egy ideig lesz ilyen magas az ára... nemsokára megint mélyrepülésbe fog kezdeni |
L-ben? miből gondolod? :)
|
Quote:
amikor jöttetek föl, akkor is volt egy olyan periódus, hogy ezerre ment föl az ára a gabinak, aztán egy hátre rá, 150-200 körül mozgott |
Nekem már sikerült pár 10 millát összeszednem, de milliárdokat!:eek: Ahhoz kereskednem kellett vona, nem hódítóznom!:D
De témához visszatérve: 5-ben nyugodtan lehet teki nélkül orkozni, fentebb már neccesebb. |
All times are GMT +1. The time now is 21:01. |