![]() |
Drágakő ára
Sziaszok! Olvasgattam a topicokat de nem talaltam meg a valaszt!
A kerdes pedig ez volt: Mitől függ a drágakő ára? Udv: retek |
Attól függ szerintem hogy mennyi belőle az eladás. Ha nagy akkor esik az ára, ami alapesetben 2000/db
|
Quote:
"Az árfolyam percenként változó érték, melyet a Császár határoz meg annak alapján, hogy az előző időszakban mennyi drágakövet sikerült felvásárolnia. A drágakövek ára 1-től 2000 aranyig mozoghat darabonként, és minél többet adtak el az előző időszakban a Császárnak, annál kevesebb aranyat fog érte adni a következőben. " |
en is ezt irtam csak kihagytam belőle a császárt :)
|
Itt van egy kicsit részletesebb válasz is Atitól.
http://forum.queosia.com/showthread....ht=dr%E1gak%F5 |
Quote:
Szerintem a sugoban levo mondat nem jarja korul a problemat teljesen. Lehet meg pl. kerdeseket feltenni. A csaszar dragakoigenye konstans? Csoportonkent valtozo? Esetleg valamilyen esemenyek befolyasoljak? Lehet felvazolni peldakat, hogy mi okozhat meg ilyent ... Elmegy a csoport felso egyharmada szabira ezert a csoport dragakotermelese a 20ara csokken (csak peldanak szantam ...) stb. Szoval nem a pontos kepletre voltam kivancsi ... csak hatha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata ... udv: retek |
Quote:
udv: retek |
A császár egy burzsóá disznó.Csak úgy veszi azokat a köveket... ;)
kicsit off bocsi |
Quote:
|
Quote:
Na mindegy ... :) udV: retek |
Szerintem a következő a helyzet: mivel csóró volt a drágakő ára, sokan lebontották a bányájukat, mert nem volt nekik kifizetődő a drágakövezés, és valami hasznosabbat építettek a helyére:D Ezek után ,mivel visszaesett a termelés -> eladás, a drágakő emelkedni kezdett. Most majd sokan nekiállnak újra termelni, és újra le fog menni az ára:D:D kisebb, 4-500 fős csoportoknál is nagyon ingadozó 200-600 arany, de 200 fős csoport esetén ez sokkal magasabb érték, hiszen sokan nem tartanak drágakőbányát. Mindazonáltal a termelő törpös verzióban is sok igazság van.
|
Quote:
Ha 1 (azaz alacsony)drágakő ára, akkor senki nem épít drágaőbányát (na jó csak kevesen, és azok is csak ideiglenesen), ha viszont nem építenek bányákat, akkor nem megy fel az ára. (Lásd beidézett topic, ott szerintem elég jól van elmagyarázva, még én is megértettem. :) ) |
Quote:
|
Koszi a valaszokat, főleg a linket a masik topicra (amit elotte sajnos nem talaltam meg, mert akkor nem kellett volna ezt megnyitnom)!
udv: retek |
Q csoportba gyere:)
ott nem ingadozik az ára nagyon stabilan van 2k áron:) |
Quote:
|
hát én igazából nem drágakőzök:)
Q csopiban aki tud játszani ha 10k-ért lehetne eladni még akkor is felesleges lenne drágakőzni.. nem tudom a Q csopiban a játszani tudo oriknak átlagban mennyi zsetonjuk van, de érzésem szerint annyi biztos megvan, hogy a 2/B csopiig megéljenek belőle:) |
Quote:
|
Quote:
amúgy ha nem is a lassúban de R-ben is stabil 2k-s áron van a drágakő, vagy legalábbis volt még másfél hónapja... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:51. |