![]() |
Karaván
Sziasztok!
Eddig ügye csak karavánt kapni lehetett, de én arra gondoltam, hogy hívni is lehessen. Mivel karavánja csak vipes oriknak lehet, így a helytartónál be lehetne állítani, hogy 0-90%-ig kérhessen nyersit, vagy pénz, rúnát és fegyót. Ez azért lenne lényeges, mert éheztetős-túltermelős orik, tudnák magukat ellátni bármikor, ha valakinek sok a kp-ja bent és megy felé sereg, akkor a szövi el tudja hozni, képzéshez szükséges fegyver, vagy nyersi. |
Quote:
|
Szerintem ez jó ötlet, bár elég lenne a max 50%, mert ha esetleg 2 szövi is lehív, akkor könnyen kiürülhet az ország... :)
|
Quote:
Nekem is tetszik, csak az a baj, hogy így VIP ori esetén értelmét veszti a szárazság, mert a helytartója leadja a rendelést... pedig olyan szépen ki lehet egyeseket éheztetni:D:D:D |
U.I.: Egy VIP-es or már így is elég tápos, nem? Nem mintha annyira jelentős lenne a kiéheztetés:D De ez így teljes ellátottságot biztosítana egy orinak, és az már nagy előny (pl egész nap be se lép, egy darab kovácsa nincs, de a szövije törpe, és a helytartó állandóan lehívja a karavánt):(
|
akkor ez csak nekem nem tetszik? :p
ugyanis tuti lenne pár ember, aki csak azért férkőzne be szövikbe, hogy utána bekérhesse az összes zsét, aztán eltűzzön |
A helytartót én kihagynám a dologból, mert ilyen erővel a felesleges árut is ki kellene raknia a piacra, és stb... :)
|
Nekem is tetszik, csak ne a helytartós változat legyen. :D
Mármint bepötyögöm, hogy kérek karavánt. És az a veszély se fenyeget, hogy 2 szövi van benn, mert minden országnak, max 1karavánja lehet. Tehát vagy A vagy B kap kajcit. :D |
Quote:
|
így van, tehát ha 2 éhezős van akkor azt 8 kör csúszással kell megoldani...vagy többel:D
|
Jöttem másodiknak, akinek ez nem tetszik. Az A-s klánrakival való kapcsolatba hozás végképp marhaság. Ott a közösbe tudsz betenni illetve kivenni onnan, nem a többiek orijából szeded le a személyes tulajdonukat.
A karaván egy nagyon jó és hatékony dolog, de ha karavánozni akarsz, lépj be, és küldd akinek kell, ne más hívogassa el tőled. |
Quote:
|
a klánraki valójában más, mert ott mindenki azt tesz, be amit akar és onnan kiveheti bárki, míg így lehet, hogy a tulajdonos nem örülne neki;)
viszont azért nem támogatnám az ötletet, mert tényleg ne lehessen már azt megcsinálni, hogy ha bennt van a tulajdonos ha nincs nem tudod lefosztani, mert áthívják tőle karavánnal;) |
Quote:
Másrészt akkor is otthon maradna a negyede szerintem. :) |
Quote:
Quote:
Quote:
1. Igen, többek között a gerinctelenek jól járnának vele: kikaravánoznának egy szövit, azután lelépnének 2. Más országába az ő tudtán (és akaratán) kívül ne barmoljon bele senki:mad: 3. Synkel amúgy csak a hívó ori szempontjából vizsgálva: A helytartó az első esetben a klán rakijából veszi ki az árut, a második esetben pedig a klántárs raktárából (ez szerintem is baromság). Lehet hogy nem kellett volna beírnom, nem tudtam, hogy ezen egyesek fennakadhatnak.:confused: 4. Jobban átgondolva nekem se tetszik az ötlet:D |
az csak szövi raktár;)
klán csak 1/A-ban van, tudomásom szerint |
Quote:
|
Amit írtam, az karaván, tehát helytartó kéri, hanem ha bent van valaki. akkor lehet kérni. A kifossztással kapcsolatban, meg írtam, hogy meg lehet határozni, hogy 0-90%-ig, tehát, ha nullára állítom, akkor senki sem vinne semmit. Illetve, egy másik menűpont, hogy kitől kérek. Én eddig csak ezeket a próblémákat láttam. A karaván ideje - természetesen- a két ország közti távolság.
|
Quote:
hülye lesz az ember nullára állítani ezt, ha megbízik a szövijeiben és megbeszéli hogy úgy, hogy nincs ott csak akkor kérhetik, ha jön sereg;) |
Quote:
|
én meg arra, hogy a szövetség hülye lenne arra állítani;):D
|
akkor se jó
van egy marha pénzes ori, figyelsz, minden, beférsz számolsz, direkt kv előtt mész, nehogy hívjon segíséget. ha bennt van kiteszi, de nehogymár úgy is elhívhassák tőle a felét, hogy ott sincs;) ha lenne ilyen ezt is max úgy, ahogy a segítséget be kéne állítani (a százalékokat);) de ha sereg jön ezt ne lehessen használni... ha bent van az illető küldhet, de el nem kérhetik:cool: |
hmm sztem jó ötlet, és ha jól értem akkor ezt nem a helytartó csinálná, hanem te magad kérhetnéd be ha bent vagy... és csak annyi lenne a HT-ben hogy %osan mennyit vihetnek tőled el... amúgy aki gerinctelen az úgyis megszerzi máskép a szövitől pénzt tehát sztem ez nem mentség... viszont annyit mindenkép változtatnék rajta, hogy nem az ő karavánját hivod el, hanem a sajátod küldöd... így ugyan 2x annyi kör amire odaér a cucc, viszont így nem lehetne mást kimenteni a fosztás alol ha nincs bent, ráadásul így lehetne több orit is etetni, meg nem maradna az egyik hoppon ha másik csak fegyót hivott el karival...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:20. |