![]() |
Események jelzése
Üdv!
Már többször okozott problémát, hogy későn veszem észre az eseményeket, mert épp nem az "ország-lap"-on nézelődöm. Néha oly késő, hogy 15 üzit is kapok.:confused: :( :mad: Arra gondoltam, hogy amikor bekövetkezik valami, és "esemény van", akkor az "országod" menüpont színt válthatna, esetleg egy ping hangjelzéssel, majd ha megnéztem visszaváltana fehérre (ahogy az események is archiválódnak).:eek: Így bizonyos helyzetekben még lehet menteni a menthetőt:p esetleg időben észreveszem ha valaki üzent. MÜT Azaz: Mégegyszer Üdv Tinéktek! :cool: |
szép színes lett:)
de ilyen funkció már van a hódítóban (ha jól értettem amit akarsz)... mindösszesen egy 200Ft+áfás sms-t kell küldened pannonos vagy westeles telóról a 06-91-223-002 számra 'Vip {országod sorszáma}' üzenettel és máris villogni fognak kis eseményjelzők, ha fontos eseménye volt, piaci eseményed volt, esetleg kaptál egy zöldet, avagy írtak a szövifórumra, esetleg egyéb eseményeknél;) mindez 336 körig lesz így, utána meg kell majd ismételned az eljárást |
Hangos Hód:) Támogatom
Pingjen |
fontos esemény lekérdezése e-mailre, outlook beállítása hangra, tádá :)
|
Újabb világmegváltó ötlet ráadásul olyan ami már előtte lett javasolva :) Hümmm
:p:p |
Quote:
|
Quote:
|
Sőt más és más browserre más és más tádá, így össze lehetne dobni kis ügyeskedéssel a 9 szimfoniát::o
|
Azt láttam a VIP súgóban, de nekik ennél részletesebb a visszajelzés, illetve sok a kényelmi szolgáltatás.
Amit én kértem az egy egyszerű jelzés, ami gördülékenyebbé tenné az on-line játékot, de nem "kényelmesebbé", ahogy a VIP-esek kapják az "okosságot". Elvégre ha on-line van az ember, legalább élőben kapja a jelzést! |
Csak egyfajta hang legyen és akkor hátha infartust kapunk mikor csak a piacról vesznek meg egyszerre egy rakat árut:D:D:D:D:D
|
Ezenkívül az e-mailt szerinted milyen sűrűn frissítsem?
Nekem van a leglassúbb kapcsolatom |
Quote:
|
A támadásnak legyen géppuskaropogás, mert az olyan középkorias, a lopásnál legyen egy amolyan jujj, mint a tökönrugásnál, ártó varázslat esetén egy sátáni kacaj. Mikor elviszi az árudat a rablóbanda legyen amolyan halálhörgés, erősségében az elvitt áruval arányos:)
|
Asszem úgyvan, hogy 5 percenként nézi a program, van-e esemény.
Annyi idő alatt a tolvaj, már úgyis befejezi amit elkezdett. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Trotil, javaslom, olvasd át ezt a topicot, ott van az elvetett javaslatok között:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=429 Mindenki jobban tenné, ha körülnézne, mielőtt javasolna valamit. A Megbeszélések alatt, az Elvetett javaslatoknál, ilyen helyeken, tök fölösleges többször lefutni ugyanazokat a köröket. |
Quote:
De mind1. A tolis ígyis végez, ennyi idő alatt. :D |
Quote:
|
Quote:
MÜT neked is :D :D |
Na megnéztem, van kb 370 elvetett javaslat...
Eközött találd meg a megfelelőt, ami pont uazt veti fel. |
Bár megjegyzem én alapból egy sima színcserét vetettem fel..
|
Quote:
csak beírtam a keresőbe hogy hangjelzés... mellesleg van még egy a megbeszélések között is, de valószínűleg csak azért, mert Ati elfelejtette átmozgatni:p azt hiszem neki nem tetszett |
Quote:
ha nem vagy vipes, nem fog az oldal percenként frissülni, mert lezabálja a hód szerverét:) na mentem készülődni:D |
Quote:
De pont emiatt van kismillió ismétlődő, zseniálisan újitani vágyó, többször elvetett ötlet, mert sokan lusták utánanézni, volt-e vagy van-e már ilyesmiről szó. |
OK!
Mindenessetre egy próbát megért. Csá! |
Na jó ha pár ping lezabálja a Hód szerverét, akkor mikor lesz grafikus interfész. Mondjuk pálcikaemberkék hadakoznak meg ilyesmi ... :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha tudnál olvasni a sorok közt akkor láthattad csak eljátszodtam az ötlettel. Totál nem érdekel se a felvetett téma sem az elvetett javaslatot. Csak elszaladt a képzelőerőm. Nem fogok én semmire se rákeresni. Csak kommunikáltam :)
|
Javaslattól függetlenül én támogatnám, hogy néhány vipes funkció elérhető legyen a nemvipeseknek is.
Például röhejnek tartom, hogy nem lehet átállítani egy nemvipesnek, hogy mennyi embert lásson alapból a pontlistájában. (Ugyancsak egy országom van, ami vipes, illetve hamarosan indítok mégegyet ami szintén vipes lesz, szóval engem nem érint túlzottan, de lehet, hogy akkor szívesebben játszanék sima hétvégit.) |
Quote:
|
már az is nagy segítséget jelentene az új játékosoknak, ha ezek a funkció működne legalább az első 2 hétben.
Könnyebb lenne túlélni az első napokat, amíg egy kis rutint fölszed az ember fia-lánya:D . Én egy hete játszom, de kezdettől átjáróház van nálam. Megjegyzem a tulajok is azt tanácsolják, hogy 2 hét után VIP-ezzünk csak. Nadeazéééér a "színjelzős" javaslatot fönntartom, döntsenek az ownerek, vagy szavaztassanak. MÜT! |
Ebben nem látom mi az új javaslat, az e-mail jelzések hangot adnak, a villogók pedig vizuálisan is jelzik, ha valami történt. Ezek már most bentvannak a játékban.
|
megvalósult javaslatok:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Szóval elsikkadt a lényeg.
Én az első két hétre gondoltam, a belerázódás kedvijééér... tom h a vip-eseknek megadatott már... élvezem is a kiváltságot... |
All times are GMT +1. The time now is 23:48. |