![]() |
Tekilopás ellen
Sziasztok...törp vok és persze a szokásos a problémám.:( Teljesen leirtják a tekercseim.Azt szeretném megtudni,van-e vmi tipp vagy módszer,hogy hogyan lehet ezt megakadályozni,vagy a már ellopott tekiket esetleg a legegyszerűbb és legygyorsabb módon pótolni.?Mi a véleményetek?:confused:
|
Quote:
Akkor meg lehet nekik sírni, hogy hagyj békén, mert baj lesz. Én is jó pár levelet írtam törpi koromban, hogy a tekiről szálljon le, általában bejött. Ha nem, akkor elindultam följebb. :) Másrészt vissza kell lopni, jobb híján szintén törpöktől. Jó a törpe csak idegrendszer kell hozzá. :D |
Quote:
Igen, vmi ilyesmire gondoltam én is.....:D:D:D Megint lemaradtam:(:( |
Quote:
|
esetleg annyit érdemes még hogy pár körre kiürited magad tekiből (piac), és ha látják hogy már üres vagy akkor nem baszogatnak, persze ez csak akkorjó ha odatudsz tényleg figyelni, mert ha éppen támadnak vissza kell tudni vásárolni ütés elött...
|
Quote:
Na meg ez akkor veszélyes, ha ők maguk akarnak beütni és részben ezért tekiznek ki! |
Ha állandóan lopkodnak, akkor kicsit épülj át: több kocsma, és toli, nekem eddig bejött, hisz én is törpe vagyok:D :D :D
|
Quote:
azért írtam földet, mert hát mit építsél át, ha nem barakkokat és tornyokat? :o egyébként osztom Valezius véleményét: egy rendes játékos le fog szállni rólad több rend lopás után, ha küldesz 1 üzit. persze az ősöket nem szabad említeni, mert azzal megásod a saját sírodat. :) igen, idegrendszer kell hozzá, vagyis a legidegesítőbb helyzetekben is nyugodt kell maradni. talán ezért is nem ajánlott kezdőknek és idegroncsoknak. :D |
Quote:
|
2-ben (habár ott még nem jártam, ezt mégis tudom valamelyest) drágább az átépítés és ott a földet már igencsak őrzik:)
|
Quote:
de, gondolom hadi vagy, ezért ha üzenet után se hagynának támadhatsz is, de előbb üzenet, mert ha előbb támadsz akkor már rádszállnak;) |
Quote:
de persze a több toli az nyerő lehet:D |
Pótlás is megy, ha van megfelelő szövid és ő nagyban írja. De ha pénzes vagy akkor piac, vagy visszalopás. Amikor a szövinkben a törpit lopkodták és nem hallgattak a szépszóra, végül közel 1500 tolit vesztett és sokat esett vissza a kicsike... :)
|
Quote:
|
egy esetben ne számíts jóra a sírás után: ha te kezdted, mert akkor még vérszemet is kaphatnak;):(
|
:eek: :D És honnan tudjam meg,hogy ki lopja a tekercseket?:( :confused:
|
Quote:
|
van egy olyan varázslat, hogy tisztánlátás, amitől lehet, hogy sikerül azonosítani. de amúgy térkapu felderítése;)
|
Quote:
|
:DHúh köszike!Magamtól rá nem jövök soha ;)
|
Quote:
|
így van, de sokszor lopnak nála nem sokkal erősebbek is, és olyankor az is bejöhet, de mondtam, hogy tk felderítés. amúgy meg pontlista mentegetés és hírnevet kukkolni;)
|
Quote:
Ha lehet, lakitekin kívül 1-2 napon belül ne nagyon vedd újra az ellopott tekercseket, az elveheti a kedvét (kivéve a durva szöviháborút, mert ott muszály gyorsan nyerni) ;) |
Quote:
Másrészt: muszáj! |
ezt én hv-n vettem észre, hogy volt laki és hadi tekim és egyszer csak ezt lopták, de ezerrel egyszer meg csak azt, de ezerrel:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha törp vagy, akkor irány a szövi. Majd a szövi varija lerendezi a kis tolit, ha meg épp bent van a toli is, akkor akár még nagyob kárt is okozhatnak neki közösen.
Én annak idején (amikor törp voltam) jó sok tolit tartottam (15-16% kocsma), így én lettem a szövi tolvaja. (tudom nem kelhettem versenyre elfekkel és félelfekkel csak ha előtte a vari megdolgozta őket) de éplista meg szövilista volt mindenkiről, és mellette volt elég nyersi és fegyó is :) |
Hát bejött;) Nem is csináltam semmit (mármint nem vettem újra a tekercseket) és egy teljes napon keresztül mégcsak tk sem volt rajtam!:D De még mostsem a tekercseket lopják:p .Köszi!:rolleyes: :cool:
|
Hali!
Akkor azt mondjátok meg nekem lépésről-lépésre, hogy ha a hulla szövimen keresztűl lopnak, akkor hogy deríthetem fel, hogy ki volt az? |
kérlek vedd a fáradtságot és olvass utánna. használd a keresőt, millió helyen le van írva
|
Quote:
2. végig nézed tolikkal, hogy kinél buksz be. Nem kell kaput nyitnod senkire mert aki a szövidre nyitott azon keresztül visszamehetsz. Igy látod, hogy ki nyitotta a kaput. Ez biztosabb csak kissé fárasztó... |
Ok.
Köszi. Majd akkor kiderítem és annyi neki. |
Quote:
csupán párszáz orit kell végig nézni:) |
Quote:
|
a visszalopós módszerre gondoltam;)
|
Quote:
Akkor elnézést. |
nincs miért, a másikba semmi extra nincsen. ha nincs rá erőd, hogy gyorsan átsuhanj párszáz szám felett, akkor jogosan lopnak:D
|
de ha jól tudom van valami gomb vagy funkció, aminek a megnyomásával excel is megnézi melyiké változott nem??
|
Elkaptam az enyveskezüt.
Most megy a mészár!:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:13. |