![]() |
Termelő törpök!
Hy!
Van egy termelő törpe orim, a következő felállással: Föld: 306 hektár Katona: 0 Népesség: 4.062 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 93% Támadó: 0 Pénz: xxx Íjász: 3.032 Étel: xxx bála Lovas: 0 Rúna: xxx rúna Elit: 0 Morál: 75 % Varázsló: 3.432 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 2.808 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: xxx Hírnév: xxx Várom véleményeteket, hogy szerintetek milyen az orim, vagy ha valami szerintetek nem a legjobb, akkor várom a tanácsaitokat, épületlistákat, bármit, ami egy termelő törpinek hasznára válik:D :D :D |
Quote:
MEg szerintem sokkal jobb lenne ha megadnád a mostani éplistádat és arról mondanák el, hogy mi a rossz benne. |
Ebben mi a sajátos?
|
Quote:
|
Quote:
|
Tényleg jó lenne egy éplista..anélkül semmitmondó :)
Egyébként mennyire szeretnél termelő lenni...úgyértem ebből akarsz megélni,vagy csak a szükségleteidet akarod fedezni...? |
Quote:
Üres 0 0% Ház 52 17% Barakk 55 18% Kovácsműhely 10 3% Tanya 28 9% Könyvtár 1 0% Raktár 19 6% Fatelep 6 2% Kőbánya 14 5% Fémbánya 5 2% Agyagbánya 4 1% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 45 15% Kocsma 45 15% Templom 22 7% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 0 0% 400 fős csoport, tudós személyiség napi 3-4 óra fennlét |
Quote:
|
Quote:
Tekik hogy állnak ? |
Quote:
Ipar 0 Gazdaság 0 Mezőgazdaság 30 Lakáshelyzet 30 Bányászat 35 Hadügy 45 Mágia 0 Tolvajlás 0 |
bár nemsokára lehet hogy veszek mágiát, és tolitekit is, hogy ne nagyon próbálkozzanak be...
|
ne vegyél:)
tarts pár bankot, és elég kp-t bennt 10k tekire legalább csak lakástekit tarts, hadit csak akkor vegyél amikor épp kell. mf-kén, ha nem vagy bennt eleget, akkor tarts még hadit is törpnél nem jó a sok teki |
Nagyon kevés a templom, amugy sztem ez teljesen átlagos törpe, ja a ház is kevés. Kapsz egy sor gyújtást meg rengést akk megnézheted magad.
|
Quote:
|
Quote:
Én tartanék 1K elitet az üres orik ütesére, bár azt meg is lehet venni. (Illetve inkább negyediken van sok üres ori) Templom kéne még valóban. |
Tény, de később se fog gondolom többet tartani mint most. Meg sztem a védelem se megy fel sok körre.
|
Quote:
|
Quote:
templom szerintem nem kell több 8%-nál kocsmából nem árt 10% |
Quote:
|
nem csoport, hanem hektárfüggő a gyújtás, és 600 heki felett kell vele komolyan számolni
|
megjegyzem: ennyi raktár mellé 9% tanya fényűzés:)
tanyák helyére barakk:) |
fémbánya minek ennyi?:)
az mindenhol olcsó, max annyit tarts, ami a fegyógyártáshoz kell, de inkább annyit se |
Quote:
|
Quote:
|
mindenesetre csak kőből megélek, a többi bánya önfenntartást szolgál;)
|
elvagy magadba:D
|
Quote:
|
Csak egyszer találjon meg egy tolis ori a szövijével és véged. Mf a termelő törpe halott. Nekem 281 hekin volt 5.3k elitem óriás túdóssal és mellé 8400 vari. Pár szárazvihar és mészár és ennek az orinak vége.
|
Kivéve ha gnóm vagy akkor igen is jó!:D
|
A sok teki
|
Quote:
Amúgy meg tr is jól tudhatod, hogy nincs vége, lásd állásfoglalás:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arra akart rámutatni ezzel hogy mf ként termelni törpel nem kifizetödő és ez igaz, ahol sokat lehet keresni a nyersivel ott számits arra hogy a raksidból jóval több vándorol tolikhoz, mint a piacra... nem beszélve hogy az mf bányás törpöt még ingyenföldnek is jobban szeretik a hadik mint a hullát:P drága csopiban kifizetödő tud lenni még így is, de csak akkor ha nagyon sokat tucc belépni, de napi 3-4 órával sehol sem éri meg a termelő törp egyedül erős háttér szövi nélkül |
Quote:
|
Nah én is beirok egy törpét.
400 hektar. 68 ház 65 barakk --4000 íjj 65 torony -- 70 templom -- 10920 vari 60 kocsma -- 4000 toli 20 raktár 52 bánya 7 körönként kell gabonat venni ewbből láccik szeritnem normál csoport ban egy törpe csak ugy éri meg ha kihasználjuk hogy a raktarba sok fér neki és ebből kiváltjuk a tanyákat. |
Quote:
Mivel max 5 piacod van a 48 körre. De még ha a lassúban is vagy akkor is pontosan a 7 körönként kell vásárolnod nehogy kifogyj. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki meglop, vagy netán rombadönt pár épületed. Esetleg kifoszt. Már is éhezés van. Pedig az ötlet jó, mert a raktár álltal 20 tanyát 16 raktárral tudnál helyettesíteni, csak hát nagy a rizikó. Én rengeteget vagyok gép előtt és sokat számoltam ezt a lehetőséget mégsem merek belevágni mert nagyobb lenne a bukta mint ha maradok a tanyáknál egy esetleges beütésnél. |
Quote:
|
alba nem gyorsra gondolt...amúgy meg ott van a szövikaraván, ami küldi a gabot ha kell.
nekem ilyen törpém volt: 16% ház, 10% torony, 53% barakk, 10% bánya, 6% raki, 10 db kocsma, 5-6% templom normálban +20 bank |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:42. |