Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   A hódító varjúi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1661)

BimmBimm 04-09-2007 21:45

A hódító varjúi

Elezdtem agyalni újfent.
Tehát, vannak ugye ezek az országok amiket mi regisztrálunk. Csak hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ezzel végülis egy nép sorsát határozzuk meg. És ezzel a néppel együtt élnek az állatok is. Jó-jó a lovas katona lova... de van ott még ahonnan az jött. Például élnek varjúk, szemét kis dögök. Leeszik a termést, rosszabb mint a szárazság varázslat, mert annak van ellenszere. Jó lenne ezek ellen is kitalálni valamit, mert szerintem Ati is küzd velük... leszarják a szervegépet... kitelik tőlük. Be lehetne vezetni valami madárijesztőt. Erre a célra nagyon megfelelő lenne egy két döglött, kiszárított Ork. Kell annál rondább? Még extra költség sem lenne, mert mindenfele lehet olyanokat találni. Ezzel megoldódna hogy leeszik a termést. De felmerül a probléma, hogy amikor egy élőhalottnál lakmározik, persze nem gabonát, hanem egy kis félhullát, jobb a rágása, meg táplálóbb is. Nah szóval emiko belakmározik belőle kicsit fertőzött lesz, ez még nem is lenne gond, mert csak hullik a férgesse, de átrepül meghalni egy másik országba. Hát persze hogy fertőzést okoz. Most képzeljétek el, átrepül az ország felett és pottyant egyet. Megy az Óriásgyerek homokozni meg varázslósat játszani, és nem is kell hogy megegye csak belelép. A bőrén kereszül beszívódik és már indul is a fertőzés, Aztán csak azt veszed észre hogy ennyi meg ennyi embert nem sikerült megmenteni... Bizony, az csak duma hogy azért mert hullát támadtál... persze, mert a csapatokat hazakísérik a varjúk és már kezdődik is a baj. Aztán vendégmunkásokat kell fogani hogy pótoljuk az emberhiányt és valaki összesöpörje a varjúszart. Néha hozni lehet elf íjászokat hogy kiírtság a varjúkat, de ez nagyon sokba kerül, olcsóbból kijön korházat építeni. Az a szerencse, hogy térkapun nem tudnak közlekedni. A szövetségesek között ugye mindig van térkapu, mi lenne ha csak úgy át tudnának repülni és mindent összeszarni... fúj... De a karavánt elkísérik, azért hullik le annyi minden mert akkora szelet kavarnak hogy leverik a sok cuccot.
Ti is beláthatjátok, milyen veszélyes és álnok faj ez a varjú. Ki kellene találni már valamit ellene...

Burning 04-09-2007 22:16

bocsárnat, de mid fáj?:D:D:D

BimmBimm 04-09-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 86342)
bocsárnat, de mid fáj?:D:D:D

őőő... :) én kérek elnézést, csak néha rámjön a hülyeség és ilyenkor ilyeneket írok... :p

Cassandra 04-09-2007 22:23

Őőő... He? :confused: :D

BimmBimm 04-09-2007 22:24

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 86348)
Őőő... He? :confused: :D

Ovasd figyelmesen:) Ha nem értessz valamit kérdezz :p

Burning 04-09-2007 22:24

nem érek rá, hogy ennyit kérdezzek;):D

Andrew 04-09-2007 22:24

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86344)
őőő... :) én kérek elnézést, csak néha rámjön a hülyeség és ilyenkor ilyeneket írok... :p

hűűűű, akkor most nagyon rádjött? :D:D:D

BimmBimm 04-09-2007 22:25

Olyan kedvesek vagytok:p:p:p:p

Szemes224 04-09-2007 22:25

Nem értelek titeket...a probléma igenis valós,és sürgős beavatkozást igényel :D:D

Burning 04-09-2007 22:25

de milyen védekezésről beszélsz, mikor még varjúk sincsenek???:confused:

BimmBimm 04-09-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 86354)
de milyen védekezésről beszélsz, mikor még varjúk sincsenek???:confused:

Te itt sem voltál negyed évig, honnan is tudnál a varjúkról? :D:D:D:D

Andrew 04-09-2007 22:28

Quote:

Originally Posted by Szemes224 (Post 86353)
Nem értelek titeket...a probléma igenis valós,és sürgős beavatkozást igényel :D:D

ez így van, de a problémát nem a hódon belül kell keresni:D:D:D
majd a pszichológusok talán tudnak segíteni:p

Burning 04-09-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86356)
Te itt sem voltál negyed évig, honnan is tudnál a varjúkról? :D:D:D:D

a kettőnek semmi köze egymsához, mert játszottam csak it fórumon nem votlam

BimmBimm 04-09-2007 22:30

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86357)

Nehogy azt mondjátok hogy csak én vettem észre eddig a varjúkat?!?! :D

Goldy 04-09-2007 22:30

Anyám borogass :)

BimmBimm 04-09-2007 22:31

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 86360)

Mi a baj Adimn accony? :)

Burning 04-09-2007 22:31

én is láttam őket:eek: :eek: :eek: :eek:
most repült el egy az orim felett...
basszus ideszart:(:D:D:D:D

Szemes224 04-09-2007 22:31

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86357)

Doktor úr segítsen varjúpiszkot lapátolni:D:D

Burning 04-09-2007 22:31

Quote:

rögtön szólok neki:D

Andrew 04-09-2007 22:32

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86359)
Nehogy azt mondjátok hogy csak én vettem észre eddig a varjúkat?!?! :D

ha most tudnék adni zöldet:rolleyes: :rolleyes:
de szerintem épp itt az ideje aludni menned :D:D:D

Szemes224 04-09-2007 22:32

Quote:

Nálad is sok a varjú?:D

BimmBimm 04-09-2007 22:33

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86367)
ha most tudnék adni zöldet:rolleyes: :rolleyes:
de szerintem épp itt az ideje aludni menned :D:D:D

Köszi, de ha most megyek, akkor nem tudom megvédeni az elméletemet:)

BimmBimm 04-09-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by Szemes224 (Post 86368)
Nálad is sok a varjú?:D

Hívni kell az elfeket:p

Andrew 04-09-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86369)
Köszi, de ha most megyek, akkor nem tudom megvédeni az elméletemet:)

megvédi az magát... még mozog:D (én is fáradt vagyok:o )

BimmBimm 04-09-2007 22:39

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86375)
megvédi az magát... még mozog:D (én is fáradt vagyok:o )

Magyarázzátok meg Atinak hogy nincsenek, mikor a szervergépről spaknival kell kaparni a shit-et:)

Cassandra 04-09-2007 22:40

Mit nem értek belőle.... hááát... hogy miért épp varjak... pl.:D

Bimmbimm... tényleg aludnod kéne.:D
Viszont legalább megnyugtattál, hogy nem csak én zakkantam ma meg totálisan.:D

BimmBimm 04-09-2007 22:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 86377)
Mit nem értek belőle.... hááát... hogy miért épp varjak... pl.:D

Bimmbimm... tényleg aludnod kéne.:D
Viszont legalább megnyugtattál, hogy nem csak én zakkantam ma meg totálisan.:D

Miért varjak? Egyszerű, onnan indult hogy hallottam hogy csiripelték a varjúk hogy milyen egységek jönnek az országom felé. Mondom, ejjj ezek a varjúk akkor biztos nem csak nekem súgnak, milyen kis köpönyegforgató népség... akkor végigondoltam hogy miket is ártottak nekem eddig és ezt leítam. Ti meg hülyének néztek, meg aludni akartok küldeni... :)

Gyula 04-09-2007 22:52

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86378)
Miért varjak? Egyszerű, onnan indult hogy hallottam hogy csiripelték a varjúk hogy milyen egységek jönnek az országom felé. Mondom, ejjj ezek a varjúk akkor biztos nem csak nekem súgnak, milyen kis köpönyegforgató népség... akkor végigondoltam hogy miket is ártottak nekem eddig és ezt leítam. Ti meg hülyének néztek, meg aludni akartok küldeni... :)

Bim látva a topicjaidat meg főleg a problémáidat én kezde mazt hinni hogy neked az a foglakozásod ami az avatr képedröl leri.

Ha picinykét gondolkodnál, átszaladnál a gnóm szomszádhoz és jó pénzér megvásárolnád töle a varnyú irtó varázs licencét, ők már 800éve orvosoltál ezt a problémát.

Cassandra 04-09-2007 22:55

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86378)

Hmmm... ahha értem.... :)
(És még azt mondják én vagyok ma hülébb a sokéves átlagnál....:D)

BimmBimm 04-09-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 86382)
Bim látva a topicjaidat meg főleg a problémáidat én kezde mazt hinni hogy neked az a foglakozásod ami az avatr képedröl leri.

Ha picinykét gondolkodnál, átszaladnál a gnóm szomszádhoz és jó pénzér megvásárolnád töle a varnyú irtó varázs licencét, ők már 800éve orvosoltál ezt a problémát.

Nem vagyok rendőr és nem is leszek, köszi a feltételezést :)
Hallottam már a varázslatról, csak a gnóm szövim rendetlen és a csótányok összekakálták azt a papírt amire septibe írta le mikor továbbképzésen járt Xardas-nál, így nincs meg a varázsige. A többiek meg sokat kérnek érte...

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 86384)
Hmmm... ahha értem.... :)
(És még azt mondják én vagyok ma hülébb a sokéves átlagnál....:D)

Köszi Cassy, bíztam benned. (kiemelem már amit elrelytettél:)

Cassandra 04-09-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86385)

Köszi Cassy, bíztam benned. (kiemelem már amit elrelytettél:)

Nincs mit.:D
Mit akarsz, nem látos MSNen a nevem én abban is büszkén vállalom, hogy ma biza megzizzentem...:P

Lehet front van!?:eek: :D

Gyula 04-09-2007 23:07

[quote=bimmbimm;86385]Nem vagyok rendőr és nem is leszek, köszi a feltételezést :)
Hallottam már a varázslatról, csak a gnóm szövim rendetlen és a csótányok összekakálták azt a papírt amire septibe írta le mikor továbbképzésen járt Xardas-nál, így nincs meg a varázsige. A többiek meg sokat kérnek érte...

Jól van azért ne makartalak megbántani :)

Nekem van egy alkoholista gnómom :) Egy üvegtequiláért suttyomban lekopizza neked a varázs igét, azt lőttek a varjaknak :)
Apropó löttek. ha nagy a bajság és sok a varjú, célszerü az ijjászoknak a nyil és az ijj mellé málházni, Benelli M4-es taktikai sörétes puskát, esetleg ha szerény a költségvetés, akkor a grúz ismeőrösöm tud szerezni alig használt 12-es IZS-eket, és akkor már jelentősen csökken a fertőző arjak száma. (közvetitői dij, és vagy a tanácsadás dijja egy üveg tequila)

BimmBimm 04-09-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 86386)
Mit akarsz, nem látos MSNen a nevem én abban is büszkén vállalom, hogy ma biza megzizzentem...:P

Csak gratulálni tudok a varjak nevében is:):):):)

Gyula 04-09-2007 23:10

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 86386)

Lehet biza, ma egy gyenge pillanatomban én is kis riadalmat keltettem :(

Cassandra 04-09-2007 23:10

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86388)
Csak gratulálni tudok a varjak nevében is:):):):)

Olyan kártevők csak ne gratuláljanak nekem... pfujj...:P:)

Cassandra 04-09-2007 23:11

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 86389)
Lehet biza, ma egy gyenge pillanatomban én is kis riadalmat keltettem :(

Az csúnya volt...:S

BimmBimm 04-09-2007 23:16

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 86387)
Jól van azért ne makartalak megbántani :)

Nekem van egy alkoholista gnómom :) Egy üvegtequiláért suttyomban lekopizza neked a varázs igét, azt lőttek a varjaknak :)
Apropó löttek. ha nagy a bajság és sok a varjú, célszerü az ijjászoknak a nyil és az ijj mellé málházni, Benelli M4-es taktikai sörétes puskát, esetleg ha szerény a költségvetés, akkor a grúz ismeőrösöm tud szerezni alig használt 12-es IZS-eket, és akkor már jelentősen csökken a fertőző arjak száma. (közvetitői dij, és vagy a tanácsadás dijja egy üveg tequila)

Persz megint egy gnóm, nem bízok a gnómokban. Te is most mondod hogy alkoholista, képzelem hogy tudja felrakni a könyvtárkulcsot, na nem a polcra... :) Azthiszem, hogy egy üveg tequilát megér nekem ez a klis biznic:) De ez csak ideiglenes dolog, mert bevándorolnak újabb madarak és akkor mit ért? Be kell rakni a helytartóba hogy mindnég tegye fel 36 körre, biztos ami tuti.
Milyen fegyvereket akarsz te adni??? Hát képzeld csak el, milyen beton országok jönnének létre ha Benellik lennének az elfek kezében és ott kukucskánának a toronyban... külön képezni kell varjúölő elfeket és azok kapnak nem socit, de valami értelmes fegyvert, pl egy AK-t az olcsó és könnyen beszerezhető egy kereskedő törpe ismerősömtől:)

BimmBimm 04-09-2007 23:18

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 86390)
Olyan kártevők csak ne gratuláljanak nekem... pfujj...:P:)

Ők is állatok mint... mint... a kutya... :) Mit árottak szegény varjak neked, azt mondod nincsenek is... :):):)

Gyula 04-09-2007 23:22

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86392)
Persz megint egy gnóm, nem bízok a gnómokban. Te is most mondod hogy alkoholista, képzelem hogy tudja felrakni a könyvtárkulcsot, na nem a polcra... :) Azthiszem, hogy egy üveg tequilát megér nekem ez a klis biznic:) De ez csak ideiglenes dolog, mert bevándorolnak újabb madarak és akkor mit ért? Be kell rakni a helytartóba hogy mindnég tegye fel 36 körre, biztos ami tuti.
Milyen fegyvereket akarsz te adni??? Hát képzeld csak el, milyen beton országok jönnének létre ha Benellik lennének az elfek kezében és ott kukucskánának a toronyban... külön képezni kell varjúölő elfeket és azok kapnak nem socit, de valami értelmes fegyvert, pl egy AK-t az olcsó és könnyen beszerezhető egy kereskedő törpe ismerősömtől:)

ÁÁÁÁ te lenni nagyon maradi. AK jó, vérszomjas orkok ellen, meg óriások ellen, de égen cikázó, és onnan elf ijjász fejére kakáló varnyú ellen semmit se ér. Az ijjászok kiüritenek 3 tárat mire egy varnyúkot leszednek vele. Mellékesen ha kel neked ollan AK féle azt toduk szerezni, afgán zombi barátaimtol. Ocsobban aggyák mitn a törpe. (a törpe is az afgán zombiknál vásárol ;-))

Benellitöl nem lenne beton az ország, pont ezért javallottam mert mert nem befolyásolná a játékot. Most gondold végig, hogyan befojásolja egy óriás vagy egy ork lovas életfunkcióit az olom sörét? sehogy, nem tuggya a páncélzatot átütni. Varnyú ellen meg kiválló, mert jó nagy a szórsa.

Cassandra 04-09-2007 23:23

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 86393)
Ők is állatok mint... mint... a kutya... :) Mit árottak szegény varjak neked, azt mondod nincsenek is... :):):)

Nem mondtam, hogy nincsenek, de ha vannak kártékonyak.:P

All times are GMT +1. The time now is 11:46.