Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Keresés menüpont apró pontatlansága (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1657)

Déé 04-09-2007 10:50

Keresés menüpont apró pontatlansága

Sziasztok, a minap feltűnt valami, ami igazából valószínűleg csak szőrszálhasogatás, de gondoltam a pontosság igénye miatt, talán javítani érdemes.

A keresés menüpontról lenne szó:

"Itt kereshetsz az országok listájában sorszám, vagy név szerint.
A keresés eredménye a fenti ablakban fog megjelenni. Így megtudhatod az adott ország nevét, sorszámát, helyezését, valamint hogy melyik csoportban játszik."

Eredmény:

Sorszám Csoport Ország Érték
00000000 5/U xyzzs 00

Tehát itt nem a helyezést mutatja, hanem az értékét az országnak.

Bár valóban, ez csak egy nagyon kicsi apróság, de hát ha feltűnt akkor... :o

di_liwio 04-09-2007 10:57

Sőt!

Én már ennél durvábbat is észrevettem. pl. az egyik csopiban valaki már hónapok óta játszik, de olyan fura neve van az országának, hogy ha azt pontosan beírod, vagy másolod!!! a keresőbe, akkor sem tudod megtalálni. egyszerűen nem találja meg sehogysem a neve alapján, sem a nevének töredéke alapján, csak és kizárólag az ország sorszáma alapján.

Szerintem ez elég nagy hiba... én is csak lestem mint a moziban :eek:

Szecsa 04-09-2007 14:53

Déé felvetése tényleg igaz! :)
Liwio: vannak olyan ekezetes betuk es extra karakterek, amikre a kereso nem tud rakeresni.

Trek 04-09-2007 15:46

Quote:

Originally Posted by di_liwio (Post 86207)
Sőt!

Én már ennél durvábbat is észrevettem. pl. az egyik csopiban valaki már hónapok óta játszik, de olyan fura neve van az országának, hogy ha azt pontosan beírod, vagy másolod!!! a keresőbe, akkor sem tudod megtalálni. egyszerűen nem találja meg sehogysem a neve alapján, sem a nevének töredéke alapján, csak és kizárólag az ország sorszáma alapján.

Szerintem ez elég nagy hiba... én is csak lestem mint a moziban :eek:

Ezt már én is tapasztaltam, és nem is vol olyan bonyolult orinév, amire rákerestem...

Trek 04-09-2007 15:48

Jó ötletnek tartom ezt a felvetést, tényleg sokat segítene, a VIPeseknél akár azt is kiírhatná h az illető ori hány körre van.

Valezius 04-09-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86262)
Jó ötletnek tartom ezt a felvetést, tényleg sokat segítene, a VIPeseknél akár azt is kiírhatná h az illető ori hány körre van.

ennek nem lenne értelme: ha másik csoportban van, akkor nyilvánvaló, hogy miért. Ha meg egy csoportban van, akkor elég berakni a pontlistába.

Ati 04-09-2007 19:11

Quote:

Egy másik csoportban levő ország nincs sehány körre. :)

Trek 04-10-2007 07:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86303)
Egy másik csoportban levő ország nincs sehány körre. :)

Akkor oda kiírná h "másik csop.", vagy "nem ismert".

Kill 04-10-2007 07:34

Quote:

Ha vip vagy akkor a pontoknál feltudod venni az illetőt és ott mutatja hány körre van.:)

Szemes224 04-10-2007 07:39

Quote:

Az értékéből ezt is megtudhatod, ha a saját csopidban van, ha meg máshol,akkor pedig minek?:confused:

Dus 04-11-2007 09:21

Én meg visszatérnék az első bejegyzéshez:szerintem mutassa az értékét is az országnak,és mutassa aztis hogy hanyadik helyen van.

Ati 04-11-2007 09:23

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86799)
Én meg visszatérnék az első bejegyzéshez:szerintem mutassa az értékét is az országnak,és mutassa aztis hogy hanyadik helyen van.

Ha valaki nincs a pontlistában, akkor nincs helyezése. Ráadádul az, hogy 100., az égvilágon semmit jen jelent, mert egy 150 fős csoportban 100., vagy egy 4000 fős csoportban? A helyezés kijelzésének nem látom semmi értelmét.

Colony 04-11-2007 09:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86800)
Ha valaki nincs a pontlistában, akkor nincs helyezése. Ráadádul az, hogy 100., az égvilágon semmit jen jelent, mert egy 150 fős csoportban 100., vagy egy 4000 fős csoportban? A helyezés kijelzésének nem látom semmi értelmét.

Értelme nincs a keresésnél, hogy mutassa.
Viszont annak sincs értelme, hogy szövegben oda van írva.
Ez inkább a sugó projektbe mehetne.

Dus 04-11-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86800)

akkor csak akkor jelezze ki a helyezést ha abban a csoportban van mint én...annak már van értelme,mert sokszor van hogy rákeresek egy orira,és utáa kiváncsi vagyok hogy annyi értékkel hanyadik helyen van,és ezért belenézek a pontlistába.

Ati 04-11-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86838)
akkor csak akkor jelezze ki a helyezést ha abban a csoportban van mint én...annak már van értelme,mert sokszor van hogy rákeresek egy orira,és utáa kiváncsi vagyok hogy annyi értékkel hanyadik helyen van,és ezért belenézek a pontlistába.

Erre használható a mostani pontlista, ezt külön kitenni mégegy oldalra felelsegesnek érzem.

Dus 04-11-2007 11:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86840)
Erre használható a mostani pontlista, ezt külön kitenni mégegy oldalra felelsegesnek érzem.

És ha nagyon messze van és em látom a pontlistában akkor mit csináljak??:D...

Ati 04-11-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86842)
És ha nagyon messze van és em látom a pontlistában akkor mit csináljak??:D...

Felveszed a saját pontlistába.

Colony 04-11-2007 11:54

Megnéztem jelenleg igy néz ki a szöveg:
"Így megtudhatod az adott ország nevét, sorszámát, helyezését, valamint hogy melyik csoportban játszik."

Valahogy igy lenne a helyes vagy valami hasonló.
Így megtudhatod az adott ország nevét, sorszámát, értékét, személyiségeinek számát valamint hogy melyik csoportban játszik és hogy aktív-e.

Dus 04-11-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 86843)
Felveszed a saját pontlistába.

oké,igaz,de ahhoz VIP kell és egy pl hulla orira nemfogok VIP et küldeni mert arra nem kell:)...egyébként szívesen szoktam a VIP-ket küldözgetni:D

Dus 04-11-2007 12:53

Bár mondjuk akkor ennyierővel,ez amit javasoltak,valamilyen szinten már benne van a játékban,csak VIP tagság kell hozzá:)

Synkel 04-14-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86868)
Bár mondjuk akkor ennyierővel,ez amit javasoltak,valamilyen szinten már benne van a játékban,csak VIP tagság kell hozzá:)

Csak nem ráébredtél???:D

Seldon 04-14-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86412)
Akkor oda kiírná h "másik csop.", vagy "nem ismert".

Azt kiírja, melyik csoport :D:D

Valezius 04-15-2007 00:25

Egy rosszul odaírt szón rágódni már 3oldalon keresztül, ez röhej. :D
Annyira lényegtelen, tudom legyünk igényesek, de ki a fenét érdekel? Sőt ki olvassa el az első hét után még? :D

Déé 04-15-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 87830)
Egy rosszul odaírt szón rágódni már 3oldalon keresztül, ez röhej. :D
Annyira lényegtelen, tudom legyünk igényesek, de ki a fenét érdekel? Sőt ki olvassa el az első hét után még? :D

Oké, csak egy kicsi felvetés volt, de amúgy 3 oldalon keresztül nem ez ment hanem egy félreértés, és az lett tisztázva...

Ati 05-28-2007 19:37

Ezt még a "Kit tud bármi hibáról?" kerete között gyorsan átírtam. :) Helyezés helyett érték szerepel a szövegben is.

Steve 05-28-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86868)

Igen, ezt próbálták neked elmagyarázni, ha nemis elsőre, de sikerült :)
az alapötlet javítva lett a másik meg sztem is felesleges:) a csopit most is kijelzi.

jéé nemis néztem hogy ez nem friss felvetés :D

All times are GMT +1. The time now is 19:34.