![]() |
Keresés menüpont apró pontatlansága
Sziasztok, a minap feltűnt valami, ami igazából valószínűleg csak szőrszálhasogatás, de gondoltam a pontosság igénye miatt, talán javítani érdemes.
A keresés menüpontról lenne szó: "Itt kereshetsz az országok listájában sorszám, vagy név szerint. A keresés eredménye a fenti ablakban fog megjelenni. Így megtudhatod az adott ország nevét, sorszámát, helyezését, valamint hogy melyik csoportban játszik." Eredmény: Sorszám Csoport Ország Érték 00000000 5/U xyzzs 00 Tehát itt nem a helyezést mutatja, hanem az értékét az országnak. Bár valóban, ez csak egy nagyon kicsi apróság, de hát ha feltűnt akkor... :o |
Sőt!
Én már ennél durvábbat is észrevettem. pl. az egyik csopiban valaki már hónapok óta játszik, de olyan fura neve van az országának, hogy ha azt pontosan beírod, vagy másolod!!! a keresőbe, akkor sem tudod megtalálni. egyszerűen nem találja meg sehogysem a neve alapján, sem a nevének töredéke alapján, csak és kizárólag az ország sorszáma alapján. Szerintem ez elég nagy hiba... én is csak lestem mint a moziban :eek: |
Déé felvetése tényleg igaz! :)
Liwio: vannak olyan ekezetes betuk es extra karakterek, amikre a kereso nem tud rakeresni. |
Quote:
|
Jó ötletnek tartom ezt a felvetést, tényleg sokat segítene, a VIPeseknél akár azt is kiírhatná h az illető ori hány körre van.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én meg visszatérnék az első bejegyzéshez:szerintem mutassa az értékét is az országnak,és mutassa aztis hogy hanyadik helyen van.
|
Quote:
|
Quote:
Viszont annak sincs értelme, hogy szövegben oda van írva. Ez inkább a sugó projektbe mehetne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Megnéztem jelenleg igy néz ki a szöveg:
"Így megtudhatod az adott ország nevét, sorszámát, helyezését, valamint hogy melyik csoportban játszik." Valahogy igy lenne a helyes vagy valami hasonló. Így megtudhatod az adott ország nevét, sorszámát, értékét, személyiségeinek számát valamint hogy melyik csoportban játszik és hogy aktív-e. |
Quote:
|
Bár mondjuk akkor ennyierővel,ez amit javasoltak,valamilyen szinten már benne van a játékban,csak VIP tagság kell hozzá:)
|
Quote:
Csak nem ráébredtél???:D |
Quote:
|
Egy rosszul odaírt szón rágódni már 3oldalon keresztül, ez röhej. :D
Annyira lényegtelen, tudom legyünk igényesek, de ki a fenét érdekel? Sőt ki olvassa el az első hét után még? :D |
Quote:
|
Ezt még a "Kit tud bármi hibáról?" kerete között gyorsan átírtam. :) Helyezés helyett érték szerepel a szövegben is.
|
Quote:
az alapötlet javítva lett a másik meg sztem is felesleges:) a csopit most is kijelzi. jéé nemis néztem hogy ez nem friss felvetés :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:34. |