Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1639)

attila1988 04-06-2007 07:47

Miért???

Miért nem lehet, privát üzenetben úgy beszélni ahogy akarok, miért kell azért egy hétre kitiltani a játékból, Ha valakinek nem tetszik a hangnem akkor tegyen mellőzött országgá és kész... És miért támadhatnak addig, az országom mégse fejlődhet. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a VIP körök addig csökkennek-e amíg nem tudok belépni... Ez egy gyerekes óvodás módszer, hogy szaladunk a supporthoz, hogy csúnyán beszéltek velünk egy üzenetben. Kíváncsi lennék arra, hogy más hogyan reagál arra, ha elküld 10.000 elitet támadni (felfelé) aztán alulról egy kis csira betámad elvisz egy csomó barakkot aztán a 10.000-ből egy rakás elitet el kell adnia a helytartónak, hogy ne menjenek el...

Alba 04-06-2007 07:50

Ha anyázol máshonnan is kivágnak miert meglepo az hogy a hoditobol is?

laci 04-06-2007 07:54

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85335)
Miért nem lehet, privát üzenetben úgy beszélni ahogy akarok, miért kell azért egy hétre kitiltani a játékból, Ha valakinek nem tetszik a hangnem akkor tegyen mellőzött országgá és kész... És miért támadhatnak addig, az országom mégse fejlődhet. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a VIP körök addig csökkennek-e amíg nem tudok belépni... Ez egy gyerekes óvodás módszer, hogy szaladunk a supporthoz, hogy csúnyán beszéltek velünk egy üzenetben. Kíváncsi lennék arra, hogy más hogyan reagál arra, ha elküld 10.000 elitet támadni (felfelé) aztán alulról egy kis csira betámad elvisz egy csomó barakkot aztán a 10.000-ből egy rakás elitet el kell adnia a helytartónak, hogy ne menjenek el...

Azért kezdesz anyázni, mert betámadtak, amikor nem voltak otthon a seregeid?! Akkor nagyon nem való neked ez a játék, keress olyat, ahol csak TE ütsz, téged viszont senki nem bánt.
És nagyon helyes, hogy ha durva szövegért büntetést kapsz, nem árt egy minimális civilizáció, ha játszani akarsz...

Dragi 04-06-2007 07:55

Quote:

És az nem gyerekes hogy itt sírsz ?:) Amúgy én általában úgy reagálok arra ha betámadnak hogy megpróbálom kivédeni ha nem megy akkor pedig visszatámadok :p De nem írok csúnyákat az elenfélnek még ha nagyon is szeretnék akkor is kontrollálni kell magadat :p Tudod önkontroll

BimmBimm 04-06-2007 08:00

Nehogy az legyen már a bajod, hogy téged a hatalmas nagy izét beütötte valaki, mert akkor felmerül a kérdés hogy olyan nagy Izé vagy? Engem is beütnek, és arra az a válasz, hogy amikor hazaérek, akkor kimegyek rá, nem minden hülyeséget a fejéhez vágok csak azért, mert ő látott valakit aki teljes sereggel kiment, hát jó hogy beüt, én is bementem volna, 2-3 sereggel is!

laci 04-06-2007 08:01

Ja, és egy egyszerű válasz a kérdésre: ha játszani akarsz, vannak szabályok, amelyeket vagy betartasz, vagy jön a bünti. Ennyi.

Wizard 04-06-2007 08:04

egyetértek az előttem szólókkal!
van az úgy, hogy felbosszant valmai, akkor én is anyázok, magamban. És nem kezdek el üzeneteket írni, hogy te meg mééé támadsz meg, mikor most én vagyok a jani...
egyébként is, ráfér a hódítósokra egy kis korlátozás, pláne ebben a nagyon szabad világban.
arra azért kíváncsi lennék, hogy mi lenne ha még a helyesírásért is figyelmeztetnének :)

Wizard 04-06-2007 08:06

spec nem téged, csak úgy általában...

Ati 04-06-2007 08:29

Quote:

Öööö, mert a szabályok elfogadásával vállaltad, hogy kultúráltan fogsz viselkedni?

Bocs, de ha a Hódító minimális kultúrális elvárásainak nem tudsz eleget tenni, akkor a játékban nem vehetsz részt.

-Fegya- 04-06-2007 08:32

Ha esetleg beütnek és nincs esélyem visszaütni, akkor én gratulálni szoktam az ellenfélnek....

Lustaság 04-06-2007 08:32

Szerintem igazad van topiknyitó. Az 1 hét kitiltás tényleg nem megfelelô büntetés neked. Ovis. Én egyszerûen eltüntettem volna a 10k elitedet... Odafele félúton. :cool:

Ati 04-06-2007 09:03

Közben elolvastam, hogy miért is lettél kitiltva...

Hát ne haragudj, de ha egy játék sérelmeit nem tudod játékon belül tartani, akkor tényleg nem neked való ez a játék.

Ez egy JÁTÉK! Ezért nem kell megkeresni, hogy hol lakik az illető, és élőben lerendezni azt, hogy meg mert támadni, amikor rosszul játszol, és nem hagysz otthon védelmet.

Most teljesen komolyan mondom: gondolkodj el azon, hogy valami más elfoglaltságot keresel, mert hatalmas csalódások fognak még itt érni.

LotR 04-06-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85358)
Közben elolvastam, hogy miért is lettél kitiltva...

Hát ne haragudj, de ha egy játék sérelmeit nem tudod játékon belül tartani, akkor tényleg nem neked való ez a játék.

Ez egy JÁTÉK! Ezért nem kell megkeresni, hogy hol lakik az illető, és élőben lerendezni azt, hogy meg mert támadni, amikor rosszul játszol, és nem hagysz otthon védelmet.

Most teljesen komolyan mondom: gondolkodj el azon, hogy valami más elfoglaltságot keresel, mert hatalmas csalódások fognak még itt érni.

Nos:
1. Miért? CSak! (értelmes kérdésre hasonlóan értelmes válasz jár!)
2. Költői kérdés: Mért van bíroság a világba? Mért mernek perelni az emberek, mint az ovisok?:rolleyes:
3. Miért kell 1 ütés miatt így viselkedni?
4. Miért hívod az ellent aki beüt kis csírának, amikor még ő is képes volt beverni? :confused:
Huha tényleg így működsz? Akkor javasolnék neked vagy vmi orvost aki segít ezen, vagy játékmentes környezetet.

Én nem tudom, hogy mennek.e a vip körök, de remélem!
Amúgy meg az lenne logikus...

Ati 04-06-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85367)
Én nem tudom, hogy mennek.e a vip körök, de remélem!
Amúgy meg az lenne logikus...

Idézet a VIP súgóból:

"A VIP tagság körökben számolódik, ezért sem országod szabadsága, sem egy esetleges átmeneti kitiltás nem csökkenti a VIP köröket."

LotR 04-06-2007 10:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85368)
Idézet a VIP súgóból:

"A VIP tagság körökben számolódik, ezért sem országod szabadsága, sem egy esetleges átmeneti kitiltás nem csökkenti a VIP köröket."

kár érte:p

Fefe013 04-06-2007 11:21

Quote:

:eek: Ez nevetséges...........!!!!
Hagyd a hódítót nem neked való ez a játék!

Iron 04-06-2007 11:55

Én Pl ha földet vesztek, azt magamnak köszönhetem, mert elrontok valamit, és akkor feltudnák robbanni, és magamat szidom, nem azt aki esetleg szemfüles volt és beütött. Rossz érzés, mert sokat tettél azért a földért, de ezzel mindenki igy van. Ha valaki úgy üt be, hogy nem tudok ellene mit tenni, annak ha nehezemre is esik, de gratulálok minden esetben, mert megérdemli..... Mert Ő megérdemli :)

Valezius 04-06-2007 13:23

Miért nem lehet moziban hangosan telefonálni, vagy színházba menni ruha nélkül?
Vagy miért nem lehet bal oldalon vezetni?

Te nem érzed, hogy mennyire értelmetlenek a kérdéseid?

Hóhér 04-06-2007 17:21

Quote:

Kíváncsi lennék arra, hogy más hogyan reagál arra, ha elküld 10.000 elitet támadni (felfelé) aztán alulról egy kis csira betámad elvisz egy csomó barakkot aztán a 10.000-ből egy rakás elitet el kell adnia a helytartónak, hogy ne menjenek el...

innentől érdekel a beírás a többi baromság...
:D

ha kirakta a HT szerecséje volt, mert nem útközben dezertált a sereg...
vagyis pont nála volt a támadó, amikor az elit haza ért...

miért nem kísérted vissza??

fogadjunk, hogy azok közé a híres játékosok közé tartozol, aki kimegy támadni éjjel, elmegy alukálni, és utána csodálkozik, hogy a Ht nem nézett távolt egész éjjel...

:cool:

attila1988 04-06-2007 21:11

Szerintem meg mindenki úgy játszik ahogy akar/tetszik neki... Amíg nem a fórumra írkálok ilyeneket addig nem sértek tömegeket. Ha pedig annak akinek az üzenetet küldtem, nem tetszik a tartalma akkor ne válaszoljon rá... rám hagyhatta volna az egészet mint vmi hülyegyerekre nem pedig válaszol rá, hogy okot adjon a helyzet tovább fajulására... Ja és nem tudom hogy ati el olvastad-e az összes üzenetet vagy pedig csak azt az egyet... A többiben is van érdekesség (nem csak azokban amit én írtam).

attila1988 04-06-2007 21:12

Nem szokásom anyázni azt csak a szerencsétlenek csinálják akiknek nincs szövegük...

attila1988 04-06-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 85339)
És az nem gyerekes hogy itt sírsz ?:) Amúgy én általában úgy reagálok arra ha betámadnak hogy megpróbálom kivédeni ha nem megy akkor pedig visszatámadok :p De nem írok csúnyákat az elenfélnek még ha nagyon is szeretnék akkor is kontrollálni kell magadat :p Tudod önkontroll

Nem sírok csak kérdéseket tettem fel ahogy a topik címe is egy kérdés...

attila1988 04-06-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 85468)
innentől érdekel a beírás a többi baromság...
:D

ha kirakta a HT szerecséje volt, mert nem útközben dezertált a sereg...
vagyis pont nála volt a támadó, amikor az elit haza ért...

miért nem kísérted vissza??

fogadjunk, hogy azok közé a híres játékosok közé tartozol, aki kimegy támadni éjjel, elmegy alukálni, és utána csodálkozik, hogy a Ht nem nézett távolt egész éjjel...

:cool:

Nem csak éjjel megyek ki támadni. Akármikor van lehetőségem hóditózni és a seregem éppen otthon tartózkodik mindig támadok... És azért nem kísértem vissza mert mint mondottam nem ülök állandóan a gép előtt mert nem csak abból áll ki a világ...

Fefe013 04-06-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85514)
rám hagyhatta volna az egészet mint vmi hülyegyerekre

Sztem itt a kulcsszó: hülyegyerek!
És nem bántani akarlak, de anyázni egy ilyen miatt nevetséges!!!!! Velem is, mással is megtörténik, de azért kultúráltan lehet viselkedni a másikkal szemben!!!
Neked jól esik ha anyukád szidják?????? Ráadásul egy olyan dolog miatt ami a játéknak a szerves része?????

attila1988 04-06-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 85519)
Sztem itt a kulcsszó: hülyegyerek!
És nem bántani akarlak, de anyázni egy ilyen miatt nevetséges!!!!! Velem is, mással is megtörténik, de azért kultúráltan lehet viselkedni a másikkal szemben!!!
Neked jól esik ha anyukád szidják?????? Ráadásul egy olyan dolog miatt ami a játéknak a lényeg?????

Hányszor kell még leírnom, hogy nem szokásom anyázni????????

Fefe013 04-06-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85520)

Valamiért mégis kitiltottak v nem?????? A másik oldalt nem látom, de amit leírtál az alapján nem látok okot, h nekieesek így a másiknak, én ilyenkor rágyurnék a helyedben arra, h visszavágjak szabályos keretek közt!!

Andrew 04-06-2007 21:23

Quote:

nem teljesen mindegy, hogy az annyát szidtad avagy valami más úton küldted el a búsba? :rolleyes:

Ati 04-06-2007 21:26

Quote:

Szerintem meg mindenki úgy játszik ahogy akar/tetszik neki...

Szerintem meg ha nem tartod be a szabályokat, akkor sürgősen töröld magad, mielőtt én teszem meg.

Ati 04-06-2007 21:27

Quote:

Nem szokásod anyázni, csak közölted, hogy megkeresed hol lakik, és rendezzétek le élőben.

Gratulálok, ez aztán a színvonal. És akkor te beszélsz oviról? Oda még nem nőttél fel, még nagyon nem.

Andrew 04-06-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85528)
Szerintem meg ha nem tartod be a szabályokat, akkor sürgősen töröld magad, mielőtt én teszem meg.

most ne kekeckedj Atival, per pill úgy osztogatja a pirosat, mint cukrot a télapó :D

Fefe013 04-06-2007 21:36

Elvileg ott volt 10k elited miért nem azokat küldted verekedni magad helyett????
Azért vannak, én még uralkodókat (de amint látom te nem tartozol közéjük) nem láttam egymás közt puszta kézzel lerenderzni ilyen ügyeket:D :D :D

Goldy 04-06-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 85531)
most ne kekeckedj Atival, per pill úgy osztogatja a pirosat, mint cukrot a télapó :D

hol osztogatnak cukrot? Atinál?
én is én is! :)

Gyula 04-06-2007 21:40

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 85536)
hol osztogatnak cukrot? Atinál?
én is én is! :)

Goldy néne csak ovatosan mer ez az Ati oylan h még téged is képes banolni :PPP

Goldy 04-06-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 85539)
Goldy néne csak ovatosan mer ez az Ati oylan h még téged is képes banolni :PPP

Pfff
jah igazad van, úgy is utál, tom :)

laci 04-06-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85515)
Nem szokásom anyázni azt csak a szerencsétlenek csinálják akiknek nincs szövegük...

És azzal fenyegetőzni, hogy megkeresed és majd lerendezitek, az igazi tökös legények szoktak?

Szerintem hagyd annyiban ezt a témát, baromira nincs igazad. A Hódítóban más is HÓDÍT, nem csak te, és ha ezt nem tudod elviselni, akkor inkább hagyd a játékot. Másoknak sem rontod el a játékát, és te sem fogsz fiatalon infarktust kapni.

puma 04-06-2007 22:59

Mondok egy db indokot a Te topikodra és innentől ez érvényes az összes ehhez hasonlóra is természetesen.

CSAK!

azt tessék belenyugodni hogy a hód játék.
ha nem tetszik huss kifelé a játszótéri homokozóba ideget levezetni.

Napóleon 04-08-2007 07:46

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 85413)
Én Pl ha földet vesztek, azt magamnak köszönhetem, mert elrontok valamit, és akkor feltudnák robbanni, és magamat szidom, nem azt aki esetleg szemfüles volt és beütött. Rossz érzés, mert sokat tettél azért a földért, de ezzel mindenki igy van. Ha valaki úgy üt be, hogy nem tudok ellene mit tenni, annak ha nehezemre is esik, de gratulálok minden esetben, mert megérdemli..... Mert Ő megérdemli :)

LOL gyerekek itt a summázás:cool:
ha földet veszítessz magadnak köszönheted, és ha az ellen fair-ül játszik akkor nem lehordani kell hanem gratulálni neki

Tsobi 04-08-2007 09:06

Quote:

...Ja és nem tudom hogy ati el olvastad-e az összes üzenetet vagy pedig csak azt az egyet... A többiben is van érdekesség (nem csak azokban amit én írtam).

Innentől kezdve van az,hogy előjött a hülyeségen felül a gerinctelenség is :)
További kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! :)

Zoli 04-08-2007 11:33

De még nincs veszve semmi...Ha jól tudom,Tarzan is kultúrálódott...Javítsatok ki, ha tévedek!:rolleyes:

laci 04-08-2007 11:38

Srácok, szépen felfújtuk ezt a buta topicot :D

All times are GMT +1. The time now is 23:32.