![]() |
Vérdij
Hy mki:)) szerintem rengeteg a vérdijas ori száma és nagyon kevés aranyat kaphatsz,ha beütsz egy ilyen orit. Tehát javaslatom a következő: Fel kellene emelni legalább 1mrd-re a vérdijat orinként mert a jelenlegi állapotban senkinek neméri meg beütni az ilyen orikat...ezzel talán ösztönözni tudnánk a játékosokat a vérdijas orik elleni támadásokra:)) Ha a császár nemlenne ilyen szükmarku akkor még megérné támadni:DD ufff én voltam:))
Belas |
Quote:
|
Quote:
|
Abban egyetértek, hogy a vérdíj a mostani helyzetében igencsak rossz.
Egyrészt maga a vérdj manapság aprópénz, lehetne 100millió arany szintenként emelve, azse sok, de legaalább vmi. Másrészt nem tartom jónak hogy a szabis orikról is kiírja a vérdíjat a rendszer, mert manapság elég vörös az Y reggelente és a vérdíjas tábor egyre csak nő... |
amugy magam ellen beszélek mert nekemis van pár vérdijasom,de nincs senki ösztönözve ennyiért,hogy beverje földre:)) Tehát szerintem a császár lehetne bőkezübb:DD
|
Quote:
|
nahhh ezért irtam mert karcsunak találtam...tehát simán emelni kéne...hogy mennyivel az csak rajtunk mulik ezért kell beszélni róla:))
|
Monnyuk úgy 100millás vérdij az jó lenne, azért már talán érdemes lenne zupálni a véreseket, meg az is jó lenne hogy két hét szabi után vesszen a vérdij, mert most az ember összeüti aztán elteszi az orit szabira mert néha milyen jól mutat vérdijjas oribol fórumozni.
|
Sztem a vérdíjjnak vmi gyakorlati hasznot is kellene találni,mert így csak dísz az egész.A vérdíj emelés télleg nem ártana,és az sem,ha még védett orik,és szabis orik nem lehetnének kékcsillagos orik.Bár mikor utoljára ezt javasoltam,Ati szó nélkül átrakta az elvetettekhez.
Gyakorlati haszon alatt olyat értek,hogy mondjuk vérdíjjas oriként gyorsabban telne a topkör. A másik dolog pedig,hogy megszerezni nagyon könnyű,de leverni a vérdíjjat nagyon nehéz,ezzel is kellene vmit kezdeni. |
A Vérdíj egy "játék a játékban", alapvetően komoly haszna nincs a szórakozáson kívül, és nem is akarok neki adni. Lényegi változtatás ezzel kapcsolatban semmiképp nem lesz. Max a vérdíj összegének emeléséről vagyok meggyőzhető.
|
Quote:
Akkor maradjunk az emelésnél.Az 1 mrd azért kicsit túlzás,100 milla már reálisabb lenne. |
Quote:
Igen, mert az Y-ban nincs akkora értéke a pénznek mint a normál csoportban :) |
akkor emeljünk rajta,hogy legyen értelme mert mint mondottam nagyon karcsu és semmi sem ösztönzi egy másik orit,hogy beüssön egy vérdijast..
|
Üdv!
ezt én is így gondolom,a vérdíjon emelni kéne.(Ja és nemolvastam végig az összes témát rendesen és én is indítottam egy ilyen vérdíjas témát,azt hogy lehet törölni??:D ) |
Quote:
|
támogatom, mert szerintem is igencsak értéktelen dolog a pénz y-ban, mivel mindenki mrd-kkel szaladgál:D
|
és én még olyasmivel kibővíteném,hogy több embert jelöljön meg a császár védelemre(kb 50/szint):)
|
Quote:
Szerintem legyen emelve szintenként egy milliárdra és a szabis orik essenek ki. Így egyből lenne egy aktív játszadozásra esély. |
Quote:
hát az a +40 sor azéert nem olyan sok:)...merhogy kb 10 országot jelöl most a császár,és ha 50 et jelölne az nem nagy különbség:)...bizti nem akasztaná kia forumot:)...ja és 1 mrd az azértmár sok,akkor inkább megéri földet vinni tőle 1 mrd ért és akkor utána hagyni hogy leüssön 100 hekivel:) |
Quote:
|
Szerimtem legyen exponenciális a vérdij ertéke. 1 milla 11 beütésért 2 milla 22-áer 4 milla 33-ért stb és elmenne max 1 milliárdig.
|
Quote:
legyen így,ugyse éri el senki az a bizonyos 1 mrd vagy ha igen az évek lennének:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
...akarom mondani kevésnek(nem soknak hanem kevésnek) |
A vérdíj értéke a mostani 1 millió arany alap helyett 100 millió arany lesz. Ennél feljebb semmiképp nem megyek, a plafon így is 4 milliárd egy beütésért a 2/D-ben, azért ne mondja senki, hogy ez kevés. ;)
Mivel csak a játékért és a mókáért nemigen használja senki a vérdíjat, ezért ha ez a megemelt összeg egyenlőségi problémát okoz, akkor a vérdíj teljes egészében megszüntetésre fog kerülni. |
... a másik lehetőség, ami felmerült bennem, hogy teljes egészében vegyük ki a vérdíjat. Egy ütésért 4 milliárd aranyat kapni, azt hiszem, hogy ezzel megint olyan szinten lenne befolyásolva az anarchista csoport, ami nem tenne neki jót.
Mind láttuk az olcsó katonák hosszútávú hatásait. Ha csak a játék kedvéért nincs használva a vérdíj, akkor most igen erősen elgondolkozom azon, hogy érdemes-e megtartani. Hogy rosszabb legyen tőle minden, azért nem éri meg. |
Ati:) sztem a vérdij maradjon ,mivel ezis egy oriforma ,ami pl megkülönböztet egy alap oritol...és még mindig aztmondom,hogy a vérdij is játszható ,ha a fentemlitettek alapján megemelnénk az értékét..
|
Quote:
Csak belegondolva, hogy most éppen az anarch kis rendbetétele merült fel másik témában (oké, szét lett totál offolva, értelmes formában pedig úgy látom senkit nem érdekel, úgyhogy nem lesz belőle semmi, de akkor is...), akkor ez igencsak megint arra menne rá, hogy ingyenpénz azoknak, akiknek van vérdíjas országuk, és megint egyenlőtlenségeket teremt. :( |
Quote:
|
Quote:
Én most erősen attól tartok, hogy ez is ide vezetne. A meglevő vérdíjas országok egyeduralmat alakíthatnának ki méginkább, hiszen egyetlen ütéssel tudnak szerezni saját maguknak 4milliárd aranyat. Az elején ez remek ötletnek tűnt, most már nem vagyok biztos benne, hogy az anarchos gazdaság ilyen irányú mesterséges befolyásolása remek ötlet. Kis pénzekkel a móka kedvéért jó játék volt, de nem nagyon izgat ebben a formában senkit. |
Quote:
|
nem kell kivegezni sztem, csak eltulozni sem kell a verdij osszeget. de ne usse a nevetseges szintet se. az arany kozeput a megoldas. az 1-2 milko tul keves, a tobb mrd tul sok. legyen 1-2 szaz milka aztan kesz.
|
Quote:
|
Quote:
Az lesz belőle, hogy akinek vannak ilyen országai, azok pénzszűke esetén saját magukat ütögetik, mást nem engednek az országhoz, és ez csak egy újabb pénztermelési lehetőség a sokországosoknak. Eredetileg nem ezzel a céllal indult, hanem egy kis extra szórakozásért. Ezt a célt nem érte el véleményem szerint. |
Ati,ne vedd ki plz a vérdíjat,maradjon így,ahogy van,és kész :)
|
A vérdij az sztem kötödik a hodhoz, nemigen kéne megszüntetni....amugy jól lehet játszani vele a minap rolamis leütötték:))) Ati ha nemis változtatunk,de legalább maradjon:)) És mégvalami vérdijat bárki szerezhet ill leis üthet....beüthetetlen vérdijas ori nincs,nemis volt....
|
Quote:
Kivenni nem feltétlen akarom, ha bárki bármi értelmesre használja. Azt azonban nem látom biztosítottnak, hogy ha egy ütés jelentős mennyiségű pénzt ad, akkor annak nem visszaélés lesz a vége, hogy saját pénzgyárnak legyen használva az ország, amihez senki más nem férhet hozzá, de a gazdája jelentős pénzeket tud vele játékba hozni, olyan módon, amire eddig nem volt lehetőség. |
és mi lenne, hogy ha a vérdíj földterület lenne? :o
hamár D-ben úgy is lehetetlen a fordulás, vajon miben változtathatná meg ez a dolgokat? esetleg még följebb kerülne a top? vagy könnyebben lehetne fordulni? |
én szeretem a vérdíjat és 5. szinten biztos hogy van egy olyan orim:)
a másik ha 10 millára emeljük az alapot és ugyan ugy megy felfele mint most az joo lenne:)) mivel egy nullát csapnánk csak hozzá.... így az a 10 milla nem olyan nagy összeg hogy magukat üssék azért de ösztönzöbb olyan vérdíjas orit ütni akitől 10-20 millát le lehet ütni :p én vérdíjjas orit nem ütöttem sajna mert mind szabin vn.... |
All times are GMT +1. The time now is 13:41. |