![]() |
Szövivel vagy nélküle?
Arra a kérdése várnám a választ és az érveléseket,merthogy nehezen tok dönteni,hogy sztetek szöviben érdemes-e nyomulni?Vagy a magányosok vannak előnyben?
|
Quote:
|
Quote:
|
Szöviben.
Jó szöviben. |
Quote:
de tényleg jó szöviben;) |
Az Mf arra jó, hogy komolyabb kockázat nélkül kipróbálj fajokat, ötleteket, stratégiákat. De izgalmas játékot jó szövivel lehet csak igazán tolni :)))
|
5/x ben nincs most fórum ugyhogy max a szövimmel tudok beszélgetni:)
ez is szempont nem?:D igazából jó a szövi,tudok nekik segteni ők is nekem s ez tök jó:D |
Quote:
|
Mindenképpen a szövit ajánlom, mert sokkal erősebbek vagytok együtt. Ha valaki bajba kerül akkor tudtok egymáson segíteni. Ha VIP-ek vagytok akkor megy a karaván, és sokkal könnyebb az élet. Egy mf csa arra jó tényleg hogy kipróbáld a fajokat, de aztán ha ütőképes akarsz lenni, akkor szövi.
|
Quote:
Es mindig azok hasznalnak ilyen nagy szavakat, akiknek tok keves a tapasztalatuk, tok erthetetlen :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
melyik része hülyeség annak amit írtam? |
Quote:
Nem lehet am ilyen altalanos recepteket mondani... Az meg abszolut tevedes, hogy az mf fajokat megtapasztalni jo, es nem lehet vele jatszani.... Igenis nagyon durvan lehet vele jatszani.... Siman tud sokkal erosebb lenni mint egy szovi... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem rohangálnak mindenfelé agyonélezett orik:D sem mf-ek sem szövisek 5. szinten. vagy te már hallottál 60% barakkos orkokról onnan pl?:D;) |
Höhhh, Remy, te nagyon kötekedős ember vagy, mondták már? :p :p
On: nálam nagyon prózai oka van annak, hogy mindig szövetségben vagyok (na jó, az angolban mf, de az csak egy próbaország): nevezetesen az, hogy mf-ként halálra unnám magam. Nem az akció hiányozna, hanem a fórum, meg a társaság. A legrosszabb a mf élőhalott (nagyon rövid) időszakom volt: még csak távolt sem nézhettem, Teljes Krónikát sem böngészhettem, csak ültem, és vártam az áldást :o |
Quote:
amúgy hát egy agyon élezett mfről szólva jobban agyon tudja élezni magát 4 szövis, ne arról legyen beszélj hogyha te Remy agyonélezett mf-et csinálsz akkor sok embert leversz, hanem hogy pl te vagy mf és veled közel egyforma kaliberü játékosokból van a szövi. Remélem nem sértödsz be ezen de én a szövire tenném a pénzem:D |
Quote:
De ilyenrol nem volt szo :) Kulonben is, magam ellen nem harcolhatok :D Na meg az, hogy en kaliber... az nem jelent semmit, szerintem en tok bena vagyok :) |
Quote:
|
Én azt mondom csak hoyg tudjak vitatkozni hogy az mf jobb.:)
Ha komolyan akarok jaccani csak akkor lépnék szövibe ha azokat mar regota ismerem es tudom hogy hogyan jatszanak. Valahogy nem hiszem hogy jol megépitett mf oriast vagy gnomot meg lehet fogni.Es összesen 1-2 naprol vna szo amikor figyelni kell.Es csak ütni :) |
DE
Ha olyan csoportba kerülök ahol megvannak az arra alkalmas személyek én is egyből szöviznék:) |
Alba ezt még jóhogy hozzá tetted;)
Amugy 2 nap alatt egy mf gnomnak , óriásnak is hatalmas károkat tudd okozni egy aktív szövetség... 48 óra bőven elég rá... |
Igen de általában ha haladni akarsz es mf vagy pont az io amivel nyerhetsz.
Ha leállsz hadakozni véged van, mert csak a pénzt viszi. De ha kijössz védelem alól es egyből mész ütni akkor nagy gond nem lehet. |
És persze a love az kell az mf nek nincsen mese.Anelkül nem fog semmi se menni.
|
Quote:
De top ideje alatt így is elkaphatnak ott már nincs akkora mozgás tér.. |
Elkaphatnak de ha mar fent vagy atépited az orid. Egy jo mf védekező orit is nehez bedurrantani. :)
De ha nem jó szövibe lépsz több hátrányod szarmazhat mint előnyöd. |
Quote:
|
Nem hiszem hogy a tanitgatasnak an értelme. Akkor nem az illető jáccik hanem én csak ő csinalja meg a lépéseket. Szerintem mindekinek magának kell rájönnie dolgokra illetve akkor tetszik meg neki igazan a Hód ha sajat maga ismeri meg.
|
Quote:
Ettől eltekintve a többi hozzászólásoddal egyetértek. A tanításnak igenis van értelme, 5-ben én szívesen foglalkozok kezdőkkel. Fentebb nem, ezt elismerem, fentebb erős szövit szeretek magam körül tudni:) Ha mf vagy, nem számíthatsz ugyan másra, de legalább nem hoz hátrányos helyzetbe másnak a hibája, ami szöviben előfordul, és még jó szöviben is megesik. A szövi olyan mint a lánc, annyira erős mint a leggyengébb tagja. |
Lehet 5 be ntanítani de minek? Ott meg garancia sincsen rá hogy az illető nem törli magát 2 hét után.
|
Quote:
|
Quote:
Én ezért sem erőltetem soha a szövit. Sajna még sosem sikerült egy megfontolt és összetartó szövibe kerülnöm. Tudom hogy a szövi erősebb mint egyedül, de ha nincs meg az összetartás akkor sajna gyengébb mint egy mf.:( |
Quote:
|
Sok oldalról kell ezt megközelíteni, mert nem olyan egyszerű választani. Ha teszem azt én bent tudok lenni 20 órát naponta, (persze nem 1 végtébe, de megtehetem, ha baj van) miért lépnék be olyan szövibe, ahol mondjuk csak 2-3 belépést tud produkálni a többi tag. Így nézve akkor már inkább mf, mert lényegesen erősebb marad mf-ként, minthogy ne tudják segíteni. Persez pénz nélkóül semmi sem megy és csak sunnyogni lehet, másrészt azért egy háborúban, az is számít ki van alacsonyabb értéken, és lehet, hogy Remy győzne ha ő van alól, persze nem ellenem.:DD Bocs Remy, ezt nem bírtam kihagyni.:)))
|
Quote:
Ellened meg meg oldalrol is gyoznek, tudod :D |
Quote:
MEgtanultam már a saját hibáimból , h inkább sehova, ha csak az előtte való egyeztetésen egy fél sor nem szimpi... |
Én suli miatt csak hétvégén jáccom, ezért mf vagyok, általában egész jól boldogulok, saját tapasztalat alapján 5. és 4. szinten egész jó el lehet lenni /v az elmúlt 1 évben mákom volt:D / de a szövit jobban szeretem, mert mindig van kihez szólni:) És ha jó a hangulat az már megéri sztem;) Meg azért mindig tanul vmit az ember. Nem vagyok egy régi játékos, de azt a keveset, amit tudok azt szívesen megosztom a kezdőbbekkel:)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:51. |