![]() |
Hirtelen elfogyott a VIP-em
Nem tudom mitől de szerdán elküldtem a 336 körös VIP sms-t de vasárnapra csak 137 köröm maradt valyon miért? Van egy másik orim az 5/W ben ez meg a 4/L ben van, és szabályosan össze vannak kapcsolva.
De miért fogyott el a vip :( |
Quote:
|
Köszi lehet ez lesz belőle :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja bocs elgépeltem a számot tényleg 336 :D |
Az országodra legutóbb március 24-én érkezett sms, ha onnan számoljuk a 336 kört, akkor az kijön jól arra, amennyid most van.
|
akkor azt nem szerdán küldted, hanem szombaton ...;)
|
biztos de nekem olyan gyorsnak tűnt de ha nem hát nem
|
Penge nem lehet hogy egyel lejebbi országodra küldted az sms-t és ezért van azokon normálisan ezen meg kevesebb???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tényleg főországra lett küldve, csak az elküldés ideje körül van kis kavarodás. Ha megvan az sms még, akkor nézd meg, hogy ne mondhasd, hogy butaságokat beszélek. :) Ha kell, akkor az összesnek az idejét meg tudom mondani.
|
Quote:
|
OKem kell. A válasz nincs meg csak az hogy mikor küldtem tényleg én néztem el bocs.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lehet még jelentkezni erre az előhúsvéti vipre?
|
jelentkezni lehet csak nem kapjuk meg soha:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah mivel, hogy nem sikerült Atiból kiszugerálni a köröket ezért elmentem a bankba és megmondtam nekik az őszintét :D A karim már napok óta kész volt, csak a hölgyike azt mondta kapok értesítést, ha megjön, ami ugye elmaradt :mad: Nah a lényeg, hogy megkaparintottam a karit és azonnali hatályal rátermeltem a VIPet az orira :D Teljes a boldogság :D
A potyaVIP-ről azért még nem mondok le :p Amúgy a külföldieknek, akik hasonló problémával küszködnek és nem tudnak internetes tranzakciókhoz szükséges dombornyomásos hitelkártyához jutni forduljonak hozzám bizalommal. Naon eccerű a probléma megoldása :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:33. |